تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: انجین چیه؟

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم زبان C++ هم یکی از چندین زبان ویژوال هستش و اصلا نگرانش نباش.

در ضمن قابل ذکر هست که بگم دایرکس 9 از نسخه ویژوال 6 به بعد رو ساپورت میکنه. یعنی یا 6 و یا .net !!
    منظور شما از نسخه ويژوال c++ همون Visual C++ هست؟!
    ميگم اين Visual C++ به گرد پاي خود c++ خالي ميرسه يا نه؟
    ببخشيد كه اينقدر سئوال ميكنم ميخوام خوب تفهيم بشه.
    بعد اگر Visual C++ بگيرم نسبت به ويژوال بيسيك كه خيلي بهتره نه؟! و آيا Visual C++ براي ساخت موتور بازيها خوب هست؟!

باز هم ممنون. ببخشيد ها.

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره بابا این ویژوال c++ همون C++ هستش تازه این برنامه با خود ویژوال آپدیت میشه. مثلا الان .net آخرنی ورژن این برنامست. ولی در کل فرق زیادی با نسخه های قبلی نمی کنند. فقط محیط برنامه و کامپایلر و یه چند تا دستور بهتر و اضافه میشه. ( البته برای C++ )
    از نظر کاری هم ویزوال C++ خیلی بهتر از ویژوال بیسیک هستش. با این هم میشه بازی بنویسید.
    الان دایرکس 9 از ویژوال 6 به بعد رو ساپورت میکنه. یعنی نسخه ویژوال 6 و .NET رو فقط ساپورت میکنه. میتونی نسخه SDK دایرکس رو هم از اینترنت دانلود کنی. ( خود مایکروسافت به صورت مجانی گذاشتش. )

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره بابا این ویژوال c++ همون C++ هستش تازه این برنامه با خود ویژوال آپدیت میشه. مثلا الان .net آخرنی ورژن این برنامست. ولی در کل فرق زیادی با نسخه های قبلی نمی کنند. فقط محیط برنامه و کامپایلر و یه چند تا دستور بهتر و اضافه میشه. ( البته برای C++ )
    از نظر کاری هم ویزوال C++ خیلی بهتر از ویژوال بیسیک هستش. با این هم میشه بازی بنویسید.
    الان دایرکس 9 از ویژوال 6 به بعد رو ساپورت میکنه. یعنی نسخه ویژوال 6 و .NET رو فقط ساپورت میکنه. میتونی نسخه SDK دایرکس رو هم از اینترنت دانلود کنی. ( خود مایکروسافت به صورت مجانی گذاشتش. )
    آقا خيلي ممنونم از شما براي اين توضيحتتون.
    من DirectX SDK رو دارم ورژن 9 رو.

يه سئوال ديگه:
    ميگم اين بازي هاي استراتژي كه اكثرآ و معمولا 2 بعدي هستند، زمين ها شون رو چطوري ميسازند.
    خود زمين طوري هست كه آدم فكر ميكنه سه بعدي هست. يعني دوربين از بالا يكم مايل به پايين داره صحنه رو نشون ميده.
    ميخواستم بدونم كه آيا اين صحنه اي رو كه داره نشون ميده، يك عكس هست كه قبلا در 3Ds Max يا نرم افزارهاي ديگه از يك نماي خاص رندر شده و اون رو وقتي در بازي ميزارنش، آدم فكر ميكنه صحنه داره از بالا نشون داده ميشه؟!
    پس اگر اينطوري باشه، خونه ها، خيابون ها، مغازه ها و ماشينها و... رو با اين روش ميسازند(البته بعضي ها رو به صورت فريم به فريم) درسته؟!

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا خيلي ممنونم از شما براي اين توضيحتتون.
    من DirectX SDK رو دارم ورژن 9 رو.
    خواهش میکنم.

يه سئوال ديگه:
    ميگم اين بازي هاي استراتژي كه اكثرآ و معمولا 2 بعدي هستند، زمين ها شون رو چطوري ميسازند.
    خود زمين طوري هست كه آدم فكر ميكنه سه بعدي هست. يعني دوربين از بالا يكم مايل به پايين داره صحنه رو نشون ميده.
    ميخواستم بدونم كه آيا اين صحنه اي رو كه داره نشون ميده، يك عكس هست كه قبلا در 3Ds Max يا نرم افزارهاي ديگه از يك نماي خاص رندر شده و اون رو وقتي در بازي ميزارنش، آدم فكر ميكنه صحنه داره از بالا نشون داده ميشه؟!
    پس اگر اينطوري باشه، خونه ها، خيابون ها، مغازه ها و ماشينها و... رو با اين روش ميسازند(البته بعضي ها رو به صورت فريم به فريم) درسته؟!
    بله درسته، اینها رو قبلا در یک برنامه سه بعدی و یا چند تا طراح حرفه ای میسازن و در بازی استفاده میکنند. البته در بازیهای معروف این سبک ماجرا یه کم پیچیده تر میشه. چون که میان و برای همین طرح دو بعدی پس زمینه یک حجم سه بعدی میسازن که ارتفاع و .. رو مشخص میکنه.
    اگر تونستی بازی دسپرادوز 2 رو که شبیه کماندوز هستش رو گیر بیار و همین طور Cheat های این بازی رو، یکی از چت های بازی این حجم سه بعدی رو نمایان میکنه و برای شما که می خواین بفهمید چه جوری خیلی این کار رو انجام میدن، خوبه و در رسیدن به جواب درست کمکتون میکنه.

راستی در مورد آپلود اون بازی که دوستم ساخته بگم که هنوز ندیدمش و همینطور بگم که ممکنه راظی نشه و سورسش رو به من نده تا بذارم اینجا. ولی هر موقع وقت بکنم میگردم و بازی به همراه سورسش براتون میذارم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •