تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: اگه میشه سامسونگd900 با k800 مقایسه کنید؟

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

در مورد دوربین قبلا بحث شده توی انجمنهای مختلف و سایتهای مختلف
    ولی اگر منظور از مقایسه یه چیزی به غیر از دوربینه , نمیشه قطعی نظر داد
    چون هر کس از یه چیزی خوشش میاد ,حالا اگه مورد مقایسه تکنولوژی خاصیه یا اینکه از نظر طراحی بخوای نقد کنی قضیه اش جداست
    اونهایی هم که میگند سامسونگ توی ایران مشتری نداره تا یه حدی راست میگند چون سونی اریکسون همه مدلهاش وارد ایران میشه ولی سامسونگ فقط اجناس کلاس 2 و 3 میاد توی ایران
    مثلا من خودم تا دبی دنبال گوشی I750 سامسونگ گشتم و پیدا نکردم
    این خودش نشون میده که سامسونگ کجا مشتری داره که سونی اریکسون به خواب هم نمیبینه
    البته این مساله نشون دهنده قدرت سامسونگ نیس چون گوشی های سونی و نوکیا رو میتونی از پیشرفته ترین و گرونترین گوشیاشو گرفته تا ارزون تریناشو تو بازار ایران گیر بیاری اما در مورد سامسونگ فکر میکنم ضعف برمیگرده به وارد کننده هاش ...!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نخیر سامسونگ میدونه که گوشیاشو باید کجا بفرسته . میدونه جایی باید بفرسته که مردمش لیاقت اون گوشیا رو دارن نه اینجا همه از روی بی اطلاعی سریع میان میگم سامسونگ انتن دهی نداره . خوب بگو اون موقعی که سونی و نوکیا نبود توی ایران تو با چه گوشیی داشتی حال میکردی ؟؟؟؟ مگه غیر سامسونگ a800 g800 n100 بود ؟؟؟ الان هیچ انتنش بد شده

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته این مساله نشون دهنده قدرت سامسونگ نیس چون گوشی های سونی و نوکیا رو میتونی از پیشرفته ترین و گرونترین گوشیاشو گرفته تا ارزون تریناشو تو بازار ایران گیر بیاری اما در مورد سامسونگ فکر میکنم ضعف برمیگرده به وارد کننده هاش ...!
    ربطی به وارد کننده نداره , بحث اینه که یه کشوری که گوشی میخواد داشته باشه ( گفتم کشور نه فروشنده یا نمایندگی )
    میره بهترین کمپانی ( جدا از تعصب , توی همه موارد ) پیدا میکنه و سفارش ساخت مثلا 40 میلیون گوشی رو میده
    این یک طرف قضیه
    طرف دوم برمیگرده به خود شرکت سازنده
    میدونی که توی دنیای رقابت برنده کسی که بیشترین کاربران و مشتریان رو راضی داشته باشه
    چند تا شرکت هستند که با تحقیق در مورد شرایط زندگی و نیازهای هر کشور طرحهای منطبق با نیازهای اونها رو ارائه میدهند , مثلا مدل سامسونگ i850 رو فقط توی آمریکای شمالی میشه پیدا کرد , اونجا ملتی داره که
    1- عاشق چیزهای گنده اند
    2- به هر چیزی که بیشترین کارایی رو داشته باشه علاقه دارند
    3- مصرف باطری و حجم کم ملاک خرید نیست
    و ...
    به هر حال کاری که خیلی از شرکتها میکنند اینه که طراحهاشون رو به کشورهای مختلف مسافرت میدهند یا اینکه توی کشورهای طرف قرارداد تیم طراحی استخدام میکنند .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

نخیر سامسونگ میدونه که گوشیاشو باید کجا بفرسته . میدونه جایی باید بفرسته که مردمش لیاقت اون گوشیا رو دارن نه اینجا همه از روی بی اطلاعی سریع میان میگم سامسونگ انتن دهی نداره . خوب بگو اون موقعی که سونی و نوکیا نبود توی ایران تو با چه گوشیی داشتی حال میکردی ؟؟؟؟ مگه غیر سامسونگ a800 g800 n100 بود ؟؟؟ الان هیچ انتنش بد شده
    یعنی مردم همه دنیا لیاقت دارن ماها نداریم !؟ یا اینکه چون تو ایران میگن آنتن دهی سامسونگ بده گوشیاشو نمیفرسته اینجا ؟!
    به هر حال فکر نمیکنم این دو مورد درست باشه ... این در حالیه که بهترین گوشی های برندایه معتبری مثه نوکیا و سونی تو ایران پیدا میشن این به اون معنیه که نوکیا و سونی و ... نمیدونن گوشیاشونو کجا بفرستن ؟! اتفاقا سامسونگ شاید تا 2-3 سال پیش هم تبلیغات خوبی داشت تو زمینه موبایل ( تو ایران ) هم شاید تا همین 2-3 سال پیش نصف( با کمی اغراق ) بازار گوشی تو ایران دست سامسونگ بود ! که یهو بازار رو از دست داد ( به دلایل مختلف )...
    الان خیلی از وسایل الکترونیکی دیگه ی سامسونگ رو میتونی تو جدیدترین و متنوع ترین نمونه ها پیدا کنی مثع مانیتورا ...ال سی دی ها و حتی لوازم خانگی و ... !
    به نظر من به خاطر افت ناگهانی بازار فروش سامسونگ و ضعف شرکتایه وارد کنندش الان مدلهای نسبتا کمی از سامسونگ تو ایرانه نه به خاطر بی لیاقتیه ماها یا دلایل دیگه!
    به هر حال نظر شما هم محترمه ...!

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بیشترین علت، همین لج و لجبازی وارد کننده ها هست.

من نمی دونم این شرکت بی لیاقت پارس قائم مال کیه و با چه پشتوانه ای داره کار می کنه. ولی اینو می دونم که اگه سام سرویس به جای پارس قائم، گوشی ها رو هم وارد می کرد (مثل لوازم برقی) بازار موبایل سامسونگ 100% منقلب میشد.
    اون زمانی هم که شما میگید فروش خوبی داشت، به خاطر سام سرویس بود که الان معلوم نیست به کدامین علت دیگه نمی زارن گوشی وارد کنه. مدارک مستدل برای این حرف دارم و بر این حرفم اصرار دارم که اگه سام سرویس وارد کنند هگوشی های سامسونگ هم بود، اوضاع گوشی سامسونگ در ایران دگرگون میشد.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثلا فرض کنید مدلهای I320 - I350 بیاد ایران , کی حاضر میشه اینها رو بخره
    1- بزرگند
    2- دکمه های صفحه کلید کوچکی دارند
    3- توی ایران کسی به توانایی این گوشی آشنایی نداره میره نوکیا یا هر چیز دیگه ای میخره
    4- جی پی اس داره که توی ایران پشتیبانی نمیشه
    -------------
    یا حد اقل فرض کن میان ملت 100 هزار تا میخرند
    کدوم نمایندگی فقط 100 هزار تا از یک گوشی وارد میکنه , یا کدوم شرکت فقط این تعداد به یک کشور میفرسته

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

بچه ها تایپیک را منحرف نکنید مقایسه دو تا گوشی نه درباره ی بازار سامسونگ در ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

در هر حال سامسونگ با تمام مسائل بازارش رو حفظ کرده . شما چند سال پیش انواع مدلهارو میدیدید اما دیگه نه زیمنس نه سون نه پنتک نه ... حتی LGو موتورولا هم اوضاعشون وخیم هست و سونی و اریکسون هم که در واقع دو کمپانی هستن که دارن رقابت می کنن .
    پس سامسونگ خیلی خوب دووم آورده و باقی میمونه در مورد سونی اریکسون هم باید بگم که تو طراحی ظاهری افتضاحه و بهتره یه فکری به قیافه هاش بکنه .
    نوکیا هم نون شایعات احمقانه ای رو که میگن انتن میده خورده و الان تو قشر پایین جامعه همه نوکیا می گیرن که با تورم روزبروز بیشتر میشن و اینطوری خوب میفروشه . من یه بیمارستان در شریعتی می شناسم که کارگرای زیر دیپلمش همگی نوکیا 7610. 6630 .3230 .n70و... دارن و نمی دونن os چیه . خوب اینا شنیدن " اقا فقط نوکیا " رفتن خریدن کاری هم ندارن که چیه . سونی هم که کمکم داره میره تو جمع جوادا با مدلهای W810.W800,K750 و غیره .
    البته من به مدل W850 احترام قائلم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

در مورد دوربین هم باید بگم خئودتونو خسته نکنین . یه دوربین دیجیتال بگیرین که هم style داره و هم با دوربین موبایل 100 مگا پیکسل هم که باشه باز دوربین موبایله .
    من 4 ساله که یه کونیکی دیجیتال دارم 5 Mpx و هیچ گوشی به پاش نمیرسه .
    راحت بگم دوربین موبایل رفع کوتیه فقط .
    اما یه چیزیم بگم تو نور روز به خصوص افتاب ، آشغالترین موبایل هم خوب عکس می ندازه میگید نه ؟
    امتحان کنین .
    من E700 داشتم که عکسای روزش عالین با دوربین 800.640

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

در هر حال سامسونگ با تمام مسائل بازارش رو حفظ کرده . شما چند سال پیش انواع مدلهارو میدیدید اما دیگه نه زیمنس نه سون نه پنتک نه ... حتی LGو موتورولا هم اوضاعشون وخیم هست و سونی و اریکسون هم که در واقع دو کمپانی هستن که دارن رقابت می کنن .
    پس سامسونگ خیلی خوب دووم آورده و باقی میمونه در مورد سونی اریکسون هم باید بگم که تو طراحی ظاهری افتضاحه و بهتره یه فکری به قیافه هاش بکنه .
    نوکیا هم نون شایعات احمقانه ای رو که میگن انتن میده خورده و الان تو قشر پایین جامعه همه نوکیا می گیرن که با تورم روزبروز بیشتر میشن و اینطوری خوب میفروشه . من یه بیمارستان در شریعتی می شناسم که کارگرای زیر دیپلمش همگی نوکیا 7610. 6630 .3230 .n70و... دارن و نمی دونن os چیه . خوب اینا شنیدن " اقا فقط نوکیا " رفتن خریدن کاری هم ندارن که چیه . سونی هم که کمکم داره میره تو جمع جوادا با مدلهای W810.W800,K750 و غیره .
    البته من به مدل W850 احترام قائلم .
    سونی با اون طرحهای زیبا اگه افتضاحه پس سامسونگ که خیلی افتضاحتره . نوکیا را هیچ موقع با برند های دیگه مقایسه نکن چون واقعا عالیه و یه سر و گردن از همه بالا تره شما w550 w580 w880 k550 را ببین بعد در مورد طرح های سونی نظر بده هر گوشی که خوب باشه فروش داره و قیمت و امکاناتش با هم بخونه مثل k750 w800 w810

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •