ـو 2 مگایی ها بهترینشون ان90 با توجه به چرخش لنز و صفحه کارتو راحت میکنه کیفیتش هم خوبه.
ـو 2 مگایی ها بهترینشون ان90 با توجه به چرخش لنز و صفحه کارتو راحت میکنه کیفیتش هم خوبه.
![]()
منم موافقم..یکی از بهترین دوربینهای 2 مگ که فیلم برداری فوق العاده ای داره از نظر کیفیت سامسونگ D600 هست ...
Last edited by Ehsani; 01-05-2007 at 06:01.
آره اونطوری که دیدم فیلمبرداری دی 600 ار دی 900 کمی بهتره حیف که دایل آپ دارم وگرنه آپلود میکنم
بابا شماها چی میگید 6688 و 6680 معلومه که بهترینن vga میگیرن میدونید یعنی چی ؟ یعنی ابعاد فیلمشون
اندازه یک دوربین فیلمبرداریه (البته کیفیتش قابل مقایسه نیست با دوربین فیلم برداری) ابعاد فیلمش دو برابر
n70 و n90 و d600 و ... است تو فیلم برداری مهم ترین چیز ابعاده چون هرچی کمتر چارخونه بشه یا تصویر
شفاف تر باشه و تصویر کمتر کش بیاد مهمه و تفکیک رنگ خیلی مهم نیست که البته تفکیک رنگ 6688 هم خوبه
حالا هی بیاید بگید n70 و d600 و n71 و w900 و ...
Last edited by dark fear; 04-05-2007 at 09:47.
این گوشیای که گفتی 1.3 مگاپیکسلی هستند ببین یه 1.3 مگاپیکسلی بخواد 640 در 480 فیلم بگیره چی میشه !!!!!!!!!!! فکر کنم هیچی دیگه معلوم نشه . ولی دی 600 و ان 90 و بقیه 2 مگاپیکسل هستند و سایز 352 در 288 دارن که فریم 20 رو دارن و میشه بزرگش هم کرد در اندازه همون 640 در 480 که کمی کیفیتش پایین میاد !
100% تایید میشه. من دارم و کاملا راضی ام. وقتی به صورت vcd بر روی سی دی میزنم کیفیتش تقریبا مشابه دوربینهای فیلمبرداریه. به نظرم تنها امتیاز این گوشی هم همینه.![]()
n93 , n95 جوفتشون تو فیلمبرداری خدان
کی گفته ؟ ... اینا 2 مگا پیکسلن حالا فهمیدم چرا تا حالا چیزی از اینا نمیگفتید
6680 .. 6688 2 مگا پیکسل بهترین فیلم برداری
حالا اگه 1.3 هم بودن چه ربطی داشت 1.3 ابعاد عکسشه ابعاد عکس چه ربطی به ابعاد فیلم داره ؟
دی 600 بهترینه
حتی از ن90 هم بهتره
دوستان و عزیزان،
چیزی که هست اینه که خب وقتی شما یه گوشی داری، فقط همون رو می بینی (حالا نهایتا با یه سونی اریکسون مقایسه می کنی و میگی خوبه) و فکر می کنی فقط همون خوبه.
حالا تنها اون کسی می تونه نظر بده که از هر دو گوشی (سامسونگ و نوکیا) داشته و یا حداقل دیده باشه.
خب معلومه شما وقتی ان90 داشته باشی، به نظر خودت بهترینه، همینطور سامسونگ.
تا مقایسه نکردین، لطفاً الکی نگین که فلان گوشی از همه بهتره.
اگه می خواید همچین حرفی بزنید، ثابت کنید. یه تیکه فیلم بگیرید (بدون صدا باشه که حجمش کمتر بشه) بعد آپلود کنید. کار سختیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)