تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قابلیت والکمن سونی اریکسون را چگونه ارزیابی می کنید؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • صد در صد مفید است.

53 54.64%
  • تا حدود زیادی مفید است.

30 30.93%
  • بود و نبودش زیاد فرقی نداره.

6 6.19%
  • زیاد مفید نیست . اگر نبود باز هم کارمون راه میفتاد

3 3.09%
  • کاملا اضافی و مسخره است.

5 5.15%
صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 84

نام تاپيک: واکمن سونی اریکسون

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اينا همش حرفه سري wفقط و فقط به هدفون هاش مي نازه و هيچ برتري نسبت به ساير مدل ها نداره و سيستم واكمنش دقيقا" همون سيستم مديا پلير ساير گوشي هاست فقط رنگش نارنجيه!!!!!! به عنوان مثال صداي k750وw810 هيچ تفوتي نداره علي رغم تمام تبليغات و تعريفات!!!!
    منم تا حدودی موافقم.اولا که K750 و W800 از نظر سخت افزاری یکی هستند و صدای W810 هم که بلند نیست.
    در ضمن من خودم با تغییر درایور صدا(گوشی 750) پوز اکثر واکمنها رو زدم.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه بخوای صدای عزیزی رو بابهترین کیفیت صدا گوش بدی طوری که موهای تنت سیخ سیخ بشه و اون رو درست وسط قلبت احساس کنی حتما سونی اریکسون اونهم w810i می خری اونوقته که تازه می فهمی بهترین صدا مال همون عزیزه
    تا حالا فکر میکردیم رمانتیسیسم از دل کلاسیسیسم اومده بیرون.... نگو کا اینجا خیلی آوانگارد تر از این حرفاس .... فرزند خلف مدرنیته شده رمانتیسیسم ....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اينا همش حرفه سري wفقط و فقط به هدفون هاش مي نازه و هيچ برتري نسبت به ساير مدل ها نداره و سيستم واكمنش دقيقا" همون سيستم مديا پلير ساير گوشي هاست فقط رنگش نارنجيه!!!!!! به عنوان مثال صداي k750وw810 هيچ تفوتي نداره علي رغم تمام تبليغات و تعريفات!!!!
    یعنی شما معتقدید که سریهای واکم و سایبر شات و کوییک شیر و جدیدا گوشیهایی که با تکنولوژی ال سی دی های براویا تولید میشن حربه های تبلیغاتی و عوام فربانه هستند؟؟؟؟

هم رنگش نارنجیه هم منو های بیشتری داره هم امکاناتش بیشتره ( مثلا با کا750 مقایسه کن) همیه دگمه اضافه داره که مستقیم و بی واسطه میره توی مدیا پلیر هم وقتی گوشیت خاموشه میتونی موزیک گوش بدی
    در ضمن اون هدفون های سری و که شما میخری و میندازی ور کا 750 و باهاش حال میکنی همگی از صدقه سر واکمن هست .

دوستان نظرتون چیه؟ موج تبلیغاتی شما رو وادار به خریدن واکمن کرده؟؟؟

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

k750 در بلندی مثل w810 هست درست . ولی تو ولوم بالا هم مثل 810 w هست ؟

آخه همه میدونن که w810 خدای کیفیته دیگه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

منم تا حدودی موافقم.اولا که K750 و W800 از نظر سخت افزاری یکی هستند و صدای W810 هم که بلند نیست.
    در ضمن من خودم با تغییر درایور صدا(گوشی 750) پوز اکثر واکمنها رو زدم.
    پسر خوب شما اگه به تغییر درایور گوشی می نازی ما به عوض کردن کپسول صداش می نازیم...حالا اگه مردی بیا با گوشیه من کل بنداز ...اون وقت دستت میاد صدای بلند دبیو 80 بعلاوه ی کیفیت صدای دبلیو 810 یعنی چی
    یه چیز جالب براتون بگم دستت بیاد:دوستم ان 73 داره....تو اون یکی اتاق بود من اهنگ گذاشتم گذاشتم رو اخرین ولوم...امد تو اتاق تعجب کرده بود...بهم با بهت گفت:ااااا گوشیت بود؟؟عجب کیفیتی!!!
    تا حالا فکر میکردیم رمانتیسیسم از دل کلاسیسیسم اومده بیرون.... نگو کا اینجا خیلی آوانگارد تر از این حرفاس .... فرزند خلف مدرنیته شده رمانتیسیسم ....
    مهدی جان لطفا یه کم فارسی تر بنویس...ما ها هم بفهمیم
    k750 در بلندی مثل w810 هست درست . ولی تو ولوم بالا هم مثل 810 w هست ؟

آخه همه میدونن که w810 خدای کیفیته دیگه ...
    دقیقا تایید می شه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

پسر خوب شما اگه به تغییر درایور گوشی می نازی ما به عوض کردن کپسول صداش می نازیم...حالا اگه مردی بیا با گوشیه من کل بنداز ...اون وقت دستت میاد صدای بلند دبیو 80 بعلاوه ی کیفیت صدای دبلیو 810 یعنی چی
    یه چیز جالب براتون بگم دستت بیاد:دوستم ان 73 داره....تو اون یکی اتاق بود من اهنگ گذاشتم گذاشتم رو اخرین ولوم...امد تو اتاق تعجب کرده بود...بهم با بهت گفت:ااااا گوشیت بود؟؟عجب کیفیتی!!!

گل پسر مهم اینه که بدون تغییر سخت افزاری با هم مقایسه بشن. میشه به جای عوض کردن کپسولی که باید یه چیزی حدود 15000 تومن بدی و بعدش گوشی تعمیری حساب میشه یک اسپیکر اکسترنال بگیری.
    من نمیگم واکمن بده اتفاقا بهترینه ولی اگه به پست قبلی من توجه کنین من منظورم فرق K750 با W800 که اولین واکمن با تبلیغات فراوان اومد بودش.به نظر شما چه فرقی بین این دو هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

منم موافقم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه شما علاقه ای به گوش دادن موسیقی نداشته باشی برات هیچ فرقی نداره که w داشته باشی یا k

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والکمن عالیه برای امثال من .

50% اوقات باهاش آهنگ گوش میدم .

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

دوستان صدا با هدفون سری دبلیو واقها عالیه تا تجربه نکنید نمی فهمید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •