منم تا حدودی موافقم.اولا که K750 و W800 از نظر سخت افزاری یکی هستند و صدای W810 هم که بلند نیست.
در ضمن من خودم با تغییر درایور صدا(گوشی 750) پوز اکثر واکمنها رو زدم.
منم تا حدودی موافقم.اولا که K750 و W800 از نظر سخت افزاری یکی هستند و صدای W810 هم که بلند نیست.
در ضمن من خودم با تغییر درایور صدا(گوشی 750) پوز اکثر واکمنها رو زدم.
تا حالا فکر میکردیم رمانتیسیسم از دل کلاسیسیسم اومده بیرون.... نگو کا اینجا خیلی آوانگارد تر از این حرفاس .... فرزند خلف مدرنیته شده رمانتیسیسم ....![]()
یعنی شما معتقدید که سریهای واکم و سایبر شات و کوییک شیر و جدیدا گوشیهایی که با تکنولوژی ال سی دی های براویا تولید میشن حربه های تبلیغاتی و عوام فربانه هستند؟؟؟؟
هم رنگش نارنجیه هم منو های بیشتری داره هم امکاناتش بیشتره ( مثلا با کا750 مقایسه کن) همیه دگمه اضافه داره که مستقیم و بی واسطه میره توی مدیا پلیر هم وقتی گوشیت خاموشه میتونی موزیک گوش بدی
در ضمن اون هدفون های سری و که شما میخری و میندازی ور کا 750 و باهاش حال میکنی همگی از صدقه سر واکمن هست .
دوستان نظرتون چیه؟ موج تبلیغاتی شما رو وادار به خریدن واکمن کرده؟؟؟
k750 در بلندی مثل w810 هست درست . ولی تو ولوم بالا هم مثل 810 w هست ؟
آخه همه میدونن که w810 خدای کیفیته دیگه ...
پسر خوب شما اگه به تغییر درایور گوشی می نازی ما به عوض کردن کپسول صداش می نازیم...حالا اگه مردی بیا با گوشیه من کل بنداز ...اون وقت دستت میاد صدای بلند دبیو 80 بعلاوه ی کیفیت صدای دبلیو 810 یعنی چی
یه چیز جالب براتون بگم دستت بیاد:دوستم ان 73 داره....تو اون یکی اتاق بود من اهنگ گذاشتم گذاشتم رو اخرین ولوم...امد تو اتاق تعجب کرده بود...بهم با بهت گفت:ااااا گوشیت بود؟؟عجب کیفیتی!!!![]()
مهدی جان لطفا یه کم فارسی تر بنویس...ما ها هم بفهمیم![]()
دقیقا تایید می شه![]()
گل پسر مهم اینه که بدون تغییر سخت افزاری با هم مقایسه بشن. میشه به جای عوض کردن کپسولی که باید یه چیزی حدود 15000 تومن بدی و بعدش گوشی تعمیری حساب میشه یک اسپیکر اکسترنال بگیری.
من نمیگم واکمن بده اتفاقا بهترینه ولی اگه به پست قبلی من توجه کنین من منظورم فرق K750 با W800 که اولین واکمن با تبلیغات فراوان اومد بودش.به نظر شما چه فرقی بین این دو هست؟
منم موافقم
خوب اگه شما علاقه ای به گوش دادن موسیقی نداشته باشی برات هیچ فرقی نداره که w داشته باشی یا k
والکمن عالیه برای امثال من .
50% اوقات باهاش آهنگ گوش میدم .
دوستان صدا با هدفون سری دبلیو واقها عالیه تا تجربه نکنید نمی فهمید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)