سلام دوست عزیز شما گیج شودی دلیل نمیشه که فرمودید چه برسه به این دوست ما.نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
این صحبت ها کاملا پایه و قدیمی هست و آسان .چیز پیچیده ای نداره.دقت کنید همین.
سلام دوست عزیز شما گیج شودی دلیل نمیشه که فرمودید چه برسه به این دوست ما.نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
این صحبت ها کاملا پایه و قدیمی هست و آسان .چیز پیچیده ای نداره.دقت کنید همین.
با عذر خواهی از همه دوستان این عکس که می بینید وقتی صفحه
Desktop بالا می یاد این و یه error رو صفحه ظاهر می شه
![]()
سلام دوست عزیز که که چیزی نیست احتمالا ویروس یا اسپای هست.و این رو باید پاک کنی ولی پیغام خطا رو من ندیدم.
نستا جان من كه نفهميدم كه چي گفتي لطفا واضح تر بگونوشته شده توسط Nesta
من گفتم كه ويروسي شده فن و ناسازگاري .............. هم الكيه
چون تا چند روز پيش مشكل نداشت
سلام دوست عزیز.
شما ممکن هست نفهمیده باشید ولی کاملا واضح هست.
چون که این دوست عزیز الان عکس رو گذشت تا ما ندیده بودیم و چیز هائی که خودشون میگفتن خوب ما هم حدس میزدیم ولی الان با این عکسی که من دیدم که این تشخیص رو دادم.همین.اون موقع مال زمانی بود که ایشون فرمودند reset میشه تو بازی میرم .....
---------------------------------------------------------------------نوشته شده توسط Nesta
پاک نمی شه
این هم خطاش
http://hostedpictures.com/uploads/08eac99227.jpg[/img]
من هم باavecina موافقم اشكال از فن هست ممكن خراب شده باشه ممكنم هست كثيف شده باشه. در نتيجه خوب كار نميكنه. (احتمالا موقعي كه ريست ميشه يه صداي تيك هم ميده) اين ارور رو مال من هم ميداد ولي من به جز تميز كردن فن كار ديگه اي نكردم ديگه نمياد. فكر كنم توش قفط گفته يه اشكالي هست با مايكروسافت در ميون بذاريد![]()
يعني نستا جان اگه سيپيو ضعيف باشه بازم ميگي ربط نداره.نظرت محترم نستا جان ولي اينو قبوا ندارم كه رم و سييپيو تو سيستم تاثير نداره.وقتي اين دو راندمان كاريشون كم بشه مسلما سيستم كم مياره .اين به راحتي معلوم ميشه وقتي در حالت عادي نباشند اين دو قطعه.نوشته شده توسط Nesta
سلام دوست عزیز من هم با نظر شما موافقم که سیستم میاورد و کند میشود چرا تاثیر دارد.
ولی مشگل این دوست عزیز reset شدن دستگاه هست و به اینا ربطی ندارد،
من هم به نظر شما احترام میگذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)