تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: یه سوال در مورد روتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مجید جون مرسی. پیداش کردم. یه سوال تو کدوم قسمت اينترنت اكسپلور باید برم تا این تنظیماتو انجام بدم.

درضمن ما اون PC اصلی رو با LAN و Cable به اینترنت وصل میکنیم نه مودم و بعد لپ تاپامونو با wireless به اون روتری که به pc وصله وصل میکنیم.

درمورد اینکه بقیه هم استفاده میکنن باید بگم اینو از اونجا فهمیدم که دختر همسایمون بهم گفت که تازگی ها فهمیده که یکی یه wireless داره تو محل واسه همینم اونم لپ تاپشو از این طریق وصل میکنه. تازه میخواست به من پیشنهاد بده که منم استفاده کنم که دیدم بابا اینکه مشخصات روتر ماست.

اینم از وضع ما

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

شما باید این تنظیمات رو در قسمت فایر وال انجام بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مجید جون مرسی. پیداش کردم. یه سوال تو کدوم قسمت اينترنت اكسپلور باید برم تا این تنظیماتو انجام بدم.

درضمن ما اون PC اصلی رو با LAN و Cable به اینترنت وصل میکنیم نه مودم و بعد لپ تاپامونو با wireless به اون روتری که به pc وصله وصل میکنیم.

درمورد اینکه بقیه هم استفاده میکنن باید بگم اینو از اونجا فهمیدم که دختر همسایمون بهم گفت که تازگی ها فهمیده که یکی یه wireless داره تو محل واسه همینم اونم لپ تاپشو از این طریق وصل میکنه. تازه میخواست به من پیشنهاد بده که منم استفاده کنم که دیدم بابا اینکه مشخصات روتر ماست.

اینم از وضع ما
    خوب دوست من وقتي اينترنت اكسپلور رو باز مي كني داخل Address Bar كه آدرس سايت هايي رو كه مي خواهي ببيني رو تايپ مي كني (192.168.2.1) رو وارد كن تا وارد صفحه تنظيمات روترتان بشويد كه احتمالا در شبكه شما فقط نقش يك Access Point رو داره
    بعد وقتي صفحه تنظيمات باز شد شما بايد وارد قسمت Firewall و بعد MAC Address Filtering بشي و ادامه كار كه در پست هاي قبلي توضيح دادم
    فقط اگر اين صفحه باز نشد يك چيز رو شما بايد تست كني و آن هم اينكه شما هم بايد IP از رنج روتر داشته باشيد مثلا 192.168.2.20
    براي اين كار بايد به قسمت Setting و بعد Network Connection و بعد بر روي كارت شبكه كامپيوترتان كليك راست كرده و بعد Propertis و بعد روي Internet Protocol دابل كليك كنيد و بعد گزينه Use The Following Ip Address رو انتخاب و IP مورد نظر مثلا 192.168.2.20 رو وارد كنيد و با همان Subnet Mask كه براي شما مي آيد OK كنيد
    موفق باشيد

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

سلام دوستان
    منم همین مشکل را دارم...
    فقط فرقش اینه که برا من خودمم نمیتونم وصل شم!!!
    فقط با لن کار میکنه...
    در صورتی که وایرلس روتر را پیدا میکنم سیگنالشم فوله!!!
    بعضی موقع ها اون اوایل کانکت میشد ولی الان دیگه نمیشه ؟!
    دلیلی منطقی براش سراغ دارین؟

روتره من سیمنسه...
    کسی نیست من را راهنمایی کنه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

توی روتر برای شبکه خودتون یک اسم تعریف کنید و برای هر لپ تاپ که وارد شبکه میکنی اون اسم رو از میان شبکه ها انتخاب کن
    کذاشتن پسورد روی روتر یادت نره

در آغاز فعالیت alpacinoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

10 يه سيستم الكي روشن براي اينترنت؟

براي اينترنت اگر از access point استفاده ميكنيد بهتر هست كه يك access point router بگيريد كه با اون ميتونيد مستقيما مودم adsl رو به access piont وصل كنيد و ديگه سيستم ديگه را الكي روشن نذاريد براي اينترنت. بالاخره هم سيستم هم قيمتي داره و برق مصرفي هم بيشتر هست.
    نمونه خوب access piont router مارك linksys هست كه تنظيمات امنيتي خوبي هم داره و به راحتي ميتونيد policy دسترسي ها و حتي زمان دسترسي ها را هم مشخص كنيد و خيلي تنظيمات ديگه
    موفق باشيد

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام
    راستش حوصله تر جمه اش رو نداشتو معذرت اين لينك رو نگاه كن بعى اون پايين هم اطلاعات بيشر وجوى داره
    حالا ميگم چه اشكالى داره دختر همسايه تون هم مستفيد بشه ! ولى عجب سوتي داده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالى بود در خدمتيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برو بچ ممنون همتون. خیلی لطف کردید. برم ببینم چکار میشه کرد.

بازم ممنون!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •