از این آخری ممنون .
خواهش می کنم![]()
=====================
جنگل آسفالت نام آلبوم موسیقی رپ فارسی هیچکس است. در این آلبوم که 3 تا از اآهنگهای آن با همکاری Reveal رپ خوان فارسی که در آهنگها به انگلیسی می خواند اجرا شده است و مهدیار آقاجانی نیز آهنگساز این آلبوم است از دیگر همکاران هیچ کس در این آلبوم، امین فولادی و امیر قهرمانی هستند.
این آلبوم 12 تراک موسیقی دارد ترانه های آلبوم جنگل آسفالت عبارت است از :
* 01 اینترو 1:29
* 02 دیده و دل 4:58
* 03 اختلاف 3:49
* 04 من وایسادم 4:13
* 05 مقدمه قانون 3:52
* 06 قانون 4:14
* 07 وطن پرست 1:40
* 08 اون منم 3:45
* 09 برپا 3:21
* 10 زندان 3:27
* 11 دیده و دل رمیکس 3:53
* 12 هر طور شده میگم 3:39
اضافه میکنم:
این آلبوم رو هیچکس میفروشه 5 تومن .........................
مثلا حمایت از رپ فارسی .
سی دی هیچکس 5 تومن بابا داره قباحت . ( حسام استپس )
خوب عادیه
هر کس بخواد با کمتر از 1000 تومن میتونه از اینترنت دانلودش کنه![]()
تو کشوری که قانون کپی رایت نباشه وضع همینه دیگه![]()
بله دیگه .
نگاهی کوتاه به سیرموسیقی رپ در غرب
فوریه 2007
جهان ولیانپور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سال 1979 گروه سیاه "شوگر هیلز گنگ1" با اجرای یک ترانة رقص بنام "رپرز دیلایت2" تحولی در دنیای موزیک ایجاد شد که رپ نام گرفت. قابلتوجه این بود که رپ به معنای معمول ملودی نداشت بلکه حرفزدن ریتمیک بود. دو سال بعد یعنی در 1981 ترانة مسَیج3 از "فلش اند فیریس فایو4" درآمد که تأثیر آشکاری بر پیشرفت رپ گذاشت. شعر مسَیج در بارة زندگی سخت در محله های فقیرنشین بود. موفقیت تجاری این ترانه رپ را به ابزاری تبدیل کرد تا سیاهان فقیر از طریق موزیک نارضایتی خود را بیان کنند. سال ها بعد رپ را
سیانان5 سیاهان نامیدند. زبان رپ مخلوطی از سلانگ6 (منظور واژههایی است که به سرعت پدیدار میشوند و از بین میروند و از دستورزبان خاصی پیروی نمیکنند. میتوان آنرا زبان خیابان یا زبان جوانان در خیابان نیز نامید. اخیرا" در زبان فارسی هم "فرهنگ لغات زبان مخفی" توسط آقای دکتر مهدی سماعی منتشر شده است. و ابونیکس7 (انگلیسی آفرو امریکن) تشکیل میشود. بسیاری این دو زبان را یکی میپندارند.
آقای عقیلی در یکی از کنسرت هایش ترانة "یک یاری دارم" که پیشتر آقای بدیعزاده خوانده است رپ ایرانی نامید. اگر این فرض را بپذیریم، رپ ایرانی قدمتی طولانیتر از رپ آفروآمریکن دارد.
همزمان یک فرهنگ فرعی نیز از رپ پدیدار شد که هیپهاپ8 نام گرفت. بریکدَنس9، لباسهای گشاد، طراحی روی دیوار و طبیعتا" موسیقی رپ از مشخصههای بارز علاقمندان این فرهنگ جدید هستند.
میان سال های 1998 و 2005 که مددکار تعدادی نوجوان بیسرپرست آنگولایی در آمستردام بودم با این فرهنگ آشنا شدم. کمر شلوار تا روی باسن میرسد و خشتک آن پشت زانوها قرار میگیرد و سربند و مچبند و بازوبند نیز از ملزمات این سبک لباسپوشیدن است. طرفدارن هیپ هاپ نحوة خاصی از رفتار را نیز ابتکار کردند. مثلا" برای دست دادن، دست را پنجه میکنند و به حالت مشت از سمت بندها آرام به هم میزنند، بعد سر انگشتان را در هم حلقه میکنند و پس از آن مچ میکنند و آن را به طرف قلب میبرند).
روزی به مزاح به یکی از آنها گفتم "مواظب باش شلوارت داره می یفته!" خندید و گفت " آقااین مده!". در آنگولا تلویزیون پوشش بسیار محدودی دارد و این بچه ها در تمام عمرشان تلویزیون نگاه نکرده بودند. آنها این سبک لباسپوشیدن را از نوارهای ویدئویی که در کافه ها نمایش داده میشد و کارکرد تلویزیون را داشت یاد گرفته بودند. آنها خودشان هم رپ می نوشتند و اجرا میکردند. به نظر میرسد که رپ در میان سیاهان پدیدهای ارثی است. به من پیشنهاد کردند که از یک سیدی رپ بزبان اسپانیایی (این بچه ها زبانشان پرتغالی بود که بسیار به زبان اسپانیایی شبیه است) که تازه درآمده بود و لیبراده10 (آزادی) نام داشت بخرم. با وجود آنکه زبان آنرا نمی فهمم ولی از شنیدن واژة لیبراده گوشهایم نوازش میشوند و این همان رابطة مستقیم میان لذت سمعی و جنس و ترکیب صدا است که گفتم. سالها بعد که مددکار دختری عاصی و شورشگر و بداخلاق بودم یکی از این سیدی ها را به او کادو دادم تا لحظه ای آرامش کنم و برایش نوشتم "هرکسی در جستجوی آزادی است تو هم همینطور".
ترکیب رپ و فرهنگ هیپهاپ بسرعت میان جوانان سفیدپوست نیز علاقمندان فراوانی پیدا کرد و به ابزار مبارزه بر علیه بی توجهی، فقر، گتوسازی، عقبماندگی و راسیسم بخصوص در زمان حکومت ریگان تبدیل شد. رپ به زبان شورش و اعتراض مبدل شد. در همین دوره محبوبیت مالکولم ایکس11 افزایش یافت چون سیاهان او را سمبل غرور خود میدانستند. بلک پراید12 بت بزرگ رپخوانها شد و ترانة "من یک سیاهم و افتخار میکنم" از جیمزبراونز13 بارها در میان محبوب ترین ترانههای رپ قرار گرفت. چند هنرمند دیگر تأثیرگذار در این رشته عبارتند از:
ان دبلیو ای (نایگس ویت آتیتاد)14 با ترانة بحث برانگیزشان، "فاک ده پلیس"15. ان دبلیو ای از کسانی مانند آیس کیوب16 که حالا بیشتر در فیلم بازی میکند و دی آر دره17 که محبوبترین رپخوان سفیدپوست یعنی ایمینِم18 را کشف کرد.
پابلیک اینِمی19 که به خاطر خواندن ترانههایی مشهورند که از طریق آنها دولت و دستگاه اداریش را با عقب ماندگی جامعة سیاهپوستان روبرو میکند و سیاهان بسیاری به متن این اشعار مفتخرند. "فایت ده پاور"20 برای بسیاری از سیاهان و فعالین اجتماعی ترانه ای جاودانی شده است.
رندیامسی21 برای اولین بار موسیقی راک و رپ را با هم ترکیب کرد.
الالکولجی22 در هفده سالگی با "آی نید لاو"23 در صدر داغترین ترانههای روز قرار گرفت و آیستی24 از طرف رئیسجمهور بوش لقب سر "سیک"25 گرفت بخاطر ترانة راکش"کاپ کیلا"26.
وانیلا آیس27 رپخوان سفیدی بود که در بارة گذشتهاش دروغ گفته بود. در مناسبات شغلی هم آدم صادقی نبود. او با تراتة "آیسآیس بیبی28" شهرت جهانی پیدا کرد. اما بسرعت از دنیای موزیک ناپدید شد هنگامی که کاشف بعمل آمد که از خانوادة فقیری نیست بلکه متعلق به طبقة متوسط است. شوک ناشی از ماجرای وانیلا آیس این بحث را مطرح کرد که ماهیت واقعی رپخوانها کدام است؟
بیستیبویز29 گروه رپخوان سفید برعکس وانیلا از طرف علاقمندان سیاه و سفید رپ جدی گرفته شد و هنوز نیز جدی گرفته میشود.
توپک شاکیور30 در یک دوئل بعد از جنگ مایک تایسُن31 در لس آنجلس با شلیک گلوله به قتل رسید. توپک الویس32 سیاه نامیده شده چون بعظی از طرفدارانش فکر میکنند هنوز زنده است. او همیشه راجع به مرگش صحبت می کرد و وقتی هم عملا" کشته شد، چون کارهای ماکیاولی33 را خوانده بود، مردم فکر کردند قتل خود را صحنهسازی کرده است. ناتاریاس بیآیجی34 رقیب توپک نیز مدت کوتاهی پس از این حادثه بقتل رسید. مرگ این دو هنرمند مشهور اعتبار رپخوانها را زیر سئوال برد.
چیزی که هنرمندان بالا را به هم پیوند می دهد این است که آنها بر مبنای اهداف آرمانی به رپخواندن روی آوردند. آنها میخواستند پیامی را به دیگران منتقل کنند، مردم خود را متحد سازند و اعتبارشان را به آنها برگردانند. اما بتدریج که روشن شد دنیای موزیک تجارتی وحشتناک سودآور است، باطنش عوض شد. از زمانی که همه چیز بر محور پول می چرخد، از آن سنت مبارزه جویی آرمانگرایانه چیز زیادی باقی نمانده است. آرمانها جای خود را به برق دلار دادند و با فرورفتن بعضی از سبکهای جدید در باطلاق سکس و خشونت، رپ به زائدة سرمایهداری تبدیل شد. اینرا میشود بخوبی از ویدئوکلیپ های خیل رپخوانهای جدید مشاهده کرد: آنها خود را در محاصرة تصاویر تقریبا" پورنوگرافیک پر از زنان برهنه و شهوتجوی با لباس های پر زرق و برق قرار دادهاند که به خود طلا و جواهر زیاد آویزان کردهاند و به معنای واقعی کلمه پولباران میشوند. آنها در ماشینهای شیک گرانقیمت مینشینند و در ویلاهای سوپرلوکس زندگی میکنند. تصویری صددرصد متفاوت با زندگی تودههای سیاه در آمریکا. موزیک که پیشتر وسیلهای برای صدارسانی سیاهان بود اینک ابزار سریع ثروتمند شدن است. چهرة امروزی رپ، به همت ویدئو کلیپهای غیراخلاقی، ایدة "پاانداز سیاه" را مجددا" زنده کرده است.
سیانان سیاهان ناپدید شده است یا ما اشتباه می کنیم؟ این چیزی است که آرایام35 در جستجوی یافتن پاسخ آن است.
1. Sugar Hill Gang
2. Rapper’s Delight
3. The Message
4. Flash and the Furious Five
5. CNN
6. Slang
7. Ebonics
8. Hip-hop
9. Breakdance
10. Liberade
11. Malcolm X
12. Black Pride
13. James Brown's "I'm black and proud"
14. NWA (Niggas With Attitude)
15. Fuck tha Police
16. Ice Cube
17. Dr Dre
18. Eminem
19. Public Enemy
20. Fight the Power
21. Run DMC
22. LL Cool J
23. I Need Love
24. Ice-T
25. Sr. "sick"
26. Cop killa
27.Vanilla Ice
28. Ice, Ice Baby
29. Beastie Boys
30. Tupac Shakur
31. Mike Tyson
32. Elvis
33. Machiavelli
34. Notorious B.I.G
35. RAM
از چپ به راست: اریک بوبو،
بی-ریل، سِن داگ و دیجی ماگز
ملیت لوس آنجلس، کالیفرنیا، آمریکا
سبک هیپ هاپ
لاتین رپ
رپکور
گنگستررپ
مدت فعالیت ۱۹۸۶ - تاکنون
برچسب Columbia Records, Ruffhouse Records, Sony Music
وبگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروهِ هیپ هاپ لاتین-آمریکایی سایپرس هیل (انگلیسی : Cypress Hill)، از ناحیه South Gate واقع در کالیفورنیا، اولین گروه رپ لاتین بود که با فروش آلبومهایش به موقعیتِ پلاتینوم (فروش یک میلیون نسخه) و مولتی-پلاتینوم (فروش چندین میلیون نسخه) دست یافت و به همین ترتیب به خوش فروش ترین گروه لاتین رپ مبدل شد. یکی از جنبههای محبوبیت این گروه سرسپردگی آنها به قانونی کردن مصرف ماریجواناست.
اعضا
ا
* DJ ماگز (DJ Muggs): لارنس ماگرد، DJ و تهیه کننده، متولد ۲۸ ژانویه ۱۹۶۸
* بی-ریل (B-Real): لوییس فریس، رپر، متولد ۲ جوئن ۱۹۷۰
* سن داگ (Sen Dog): سنن ریس، رپر، متولد ۲۰ نوامبر ۱۹۶۵
* اریک بوبو (Eric Bobo): اریک کریا، پرکاشنیست، متولد ۲۷ آگوست ۱۹۶۸
که در ۱۹۹۴ به عضویتِ گروه درآمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)