تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: Build برنامه بدون اینکه نیاز به دانت نت داشته باشد در VB.net?

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    از قابلیت های برنامه فوق مطلع هستم ولی دهنم را آب نمی اندازد!!!! و اصلاً برایم جالب نیست! تنها خاصیتی که برای من جالب است جلوگیری از رسورس شدن است که ان را هم با برنامه های دیگر میتوان انجام داد!

ولی برای افرادی که دهنشان آب افتاده باید بگویم فعلاً فکرش را از سرتان بیرون کنید! چون کرک شده اش تا چند وقت پیش که اصلاً وجود خارجی نداشت! الآن هم بعید میدانم باشد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    با اجازه اساتید، اجازه دهید یک دفاع کوچکی از dll های عزیز بکنم! (منظورم فرد خاصی نیست! کلی میگم!)
    کلی برنامه نویسان پیش از ما به خاطرات مشکلات ریز و درشت زور زدند تا dll به وجود آمد و فلسفه آن کدهای جداگانه ای بود که در داخل exe نباشند و بتوان به راحتی update شان کرد و در دیگر برنامه ها هم استفاده کرد و کدها را copy و paste نکرد.

در نتیجه زور زدن برای جا دادن dll ها در درون exe به نظر من نوعی بازگشت به عصر حجر برنامه نویسی است!
    این همه برنامه واقعی و محبوب وجود دارد، به محل نصب photoshop یا office یا Nero یا ascdee یا یا maya یا همین vs خودمان بروید، آیا یک exe وجود دارد که همه کار را انجام میدهد؟؟؟؟؟؟ پس همراه داشتن dll برای برنامه شما ننگ و عار نیست!!! مهم صحیح کار کردن برنامه است، چیزی که ایرانی ها اصلاً به ان توجه ندارد، بارها و بارها دیده ام و هنوز هم میبینم که برنامه از نظر گرافیک حرف ندارد و خیلی زیباست ولی مدام به خطاهای جورو واجوری بر میخورد، اصلاً هیچ یک از قواعد برنامه نویسی را رعایت نمیکنند و فقط مدام برنامه را رنگ و وارنگ میکنند، همین photoshop را ببینید، نمیگویم خیلی خفن است ولی با وجود شهرتی که دارد هنوز برای منوهایش آیکون هم نگذاشته (واقعاً آدم کیف میکنه!) ولی در چهار چوب کاری و دستورات خودش به این راحتی باگی پیدا نمیکنید که درست برعکس برنامه های ایرانی است که ظاهری عین عروس و باطنی عین چی چی دارند! برای همین من خودم هیچ گاه برنامه ایرانی نمیخرم!!!

اگر شما واقعاً برنامه مینویسید وجود dll و setup رسمی برای برنامه تان ایرادی ندارد ولی اگر یک شبه برنامه مینویسید که مثلاً با دوخط کد تکه پاره، بعد از 5 دقیقه Alt+Ctrl+Delete را از کار می اندازد و رایانه را ریست میکند و فکر میکنید شاهکار برنامه نویسی را نوشته اید! آنگاه شاید dll و setup برایتان افت کلاس باشد.!

مجدداً تاکید میکنم که هیچ فرد خاصی مد نظرم نبوده و ما مخلص همه سروران ارجمند هستیم و صرفاً برنامه ها و کدهایی افتضاحی را که قبلاً دیده بودم معیار قرار دادم (که اصلاً نمیدانم سازنده اش هم چه کسی بوده و است!)

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

2

ببخشيد كه تو كار بزرگترا دخالت ميكنم
    من dll ها رو نميشناسم ولي H2 عزي ز داره كمكم ميكنه باشون آشنا بشم و با توضيحات كه تا حالا داده متوجه شدم كه يك dll چقدر ميتونه مفيد باشه .
    به نظر من چرا وقتي ميشه يه كد رو يك بار نوشت و حسابي آزمايش كرد و بعد از اطمينان صد ها بار مورد استفاده قرار داد هر دفعه تو بيحوصلگي دوباره از نو بنويسيم؟
    قصد توهين به شخص خاصي رو ندارم ولي ميخوام بگم كه اين مشكل ذاتي ما ايراني هاس كه تا با يكي مشكل كوچولو پيدا ميكنيم بجاي ريشه يابي مشكل و اصلاح خودمون فوراً تصميم ميگيريم طرف مقابل رو بكشيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    سری به تاپیک زیر بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1 setup

سلام H2
    ممكنه واضحتر توضيح بدي.
    من 1 برنامه در vb.net2005 نوشتم و الان ميخوام روي يك كامپيوتر ديگه اجرا كنم.
    چطوري با vb برنامه setup بسازم، كه احتياج به frm نباشه؟
    تشكر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض ساخت Setup سریع برای پروژه های تحت فریم وروک دات نت

سلام
    پروژه exe اصلی را باز کنید و سپس فرامین زیر را دنبال کنید:
    File->Add->New Project->Other Project Types->Setup and Deployment->Setup Wizard
    ویزارد ساخت نصاب شروع میشود، فقط کافیست Next کنید!! در لیست اجزای الحاقی که ظاهر میشود گزینه زیر را حتماً فعال کنید:
    Primary output from projectname
    و باز هم next ... کار تمامن میشود و پروژه setup مخصوص exe تان ساخته میشود.
    به کمک Tooolbar موجود در SolutionExplorer میتوانید به قسمت های دیگر بروید و پیغام ها و... را تغییر دهید (همانطور که گفتم نسخه جاری از یونیکد و فارسی پشتیبانی نمیکند)
    مثلاً به عنوان نمونه در همان پنجره پیش فرض اولیه که برایتان باز شده میتوانید در پنل چپ راست کلیک کنید و زیر گزینه های Add Special Folder را ببینید! بیشتر پوشه های معروف ویندوز وجود دارند و شما میتوانید آن را اضافه کنید و درونش چیزی بریزید، در زمان نصب همان پوشه ها و فایلهای داخل پوشه اصلی ساخته میشوند، خیلی راحت میتوانید Shortcut برنامه تان را به AllProgram یا Startup اضافه کنید یا فونتی را با قرار دادن در پوشه Font نصب کنید یا dll را در system32 پی و رجیستر کنید و... و... (یک کم کلنجار بروید و کلیک راست کنید متوجه امکانات و طریقه استفاده از آنها میشوید.)
    فراموش نشود که فرامین زیر را هم همانطور که قبلاً گفتم دنبال کنید و اجزای مورد نیاز برنامه تان را برای نصب خودکار انتخاب کنید
    Project->Properties->Prerequisites
    مجدداً تاکید میکنم در دیالوگی که خواهید دید دکمه رادیویی را در وضعیت وسط قرار دهید.
    اگر کارکنید و عادت کنید، ظرف چند دقیقه میتوانید setup مناسب با ظاهر معقول و حرفه ای بسازید.
    در پایان کل Solution را در حالت Release کامپایل کنید (Build->Rebuild Solution) میتوانید setup نهایی را از محل پروژه setup و پوشه Release بردارید، مجدداً تاکید میکنم که کل پوشه Release موجود در پروژه setup میشود setup نهایی شما و چیزی را نباید حذف یا تغییر نام بدهید.

البته همانطور گر دوست ارجمندی از آن دسته برنامه نویسان است که مدل ایرانی برنامه مینویسد، باید بگوییم این setup به کارش نمی آید! می پرسید برنامه ایرانی چیست؟؟!! (حالا اگه نمی پرسیدهم ضایع نکنید! )
    اصولاً برنامه ایرانی، پنجره اش Caption ندارد! اگر دکمه ای داشته باشد، آن دکمه مستطیلی نیست! دکمه اولش طلایی است، رویش که میروید نقره ای میشود، فشارش که میدهید بلورین میشود و ماوس را که ول میکنید وارد مرحله جدیدی از فن اوری روز میشود و با 121 خطای جور و واجور و error روبه رو میشوید، و آخر هم مجبور به Reset میشوید (واقعاً هنگوندن XP هنر میخواهد که برنامه های ایرانی سرشار از این هنر است! ) خلاصه باید بگویم این setup بدردش نمیخورد چون از این شنگولک منگولک بازی ها ندارد!

داره خودمونی میشه ahmadb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام برنامه ای رو که با وی بی دات نت می نویسم روی اینترنت برای دانلود قرار دهم . وقتی با خود وی بی اونو پکیج می کنم حجم فایل setup اون خیلی زیاد میشه (بیش از 30 مگ) که برای کاربران اینترنت dial-up (مثل خودم) دست کمی از یک فاجعه نداره . می خوام ببینم برنامه ای هست که توسط اون بشه چیزای اضافی رو از پکیج حذف کرد و حجم رو پایین آورد ؟ لازم به ذکر است که بیشتر این حجم مربوط به دات نت فریم ورک است .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    سلام دوستان
    من می خوام برنامه ای رو که با وی بی دات نت می نویسم روی اینترنت برای دانلود قرار دهم . وقتی با خود وی بی اونو پکیج می کنم حجم فایل setup اون خیلی زیاد میشه (بیش از 30 مگ) که برای کاربران اینترنت dial-up (مثل خودم) دست کمی از یک فاجعه نداره . می خوام ببینم برنامه ای هست که توسط اون بشه چیزای اضافی رو از پکیج حذف کرد و حجم رو پایین آورد ؟ لازم به ذکر است که بیشتر این حجم مربوط به دات نت فریم ورک است .
    ممنون
    چیز اضافه ای اون تو نیست دل انگیز بابا !
    میتوانید setup فریم وروک را حذف کنید و به کاربران و دوستان شفیق بگویید خودشان از CD یا جایی فایل مذکور را پیدا کنند و در محلش کپی کنند! setup فریم وروک در بیشتر مجموعه CD های نرم افزاری مثل ؟؟؟ و ؟؟؟ موجود است! (گفتم تبلیغ نشه!)

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

14

سلام
    البته همانطور گر دوست ارجمندی از آن دسته برنامه نویسان است که مدل ایرانی برنامه مینویسد، باید بگوییم این setup به کارش نمی آید! می پرسید برنامه ایرانی چیست؟؟!! (حالا اگه نمی پرسیدهم ضایع نکنید! )
    اصولاً برنامه ایرانی، پنجره اش Caption ندارد! اگر دکمه ای داشته باشد، آن دکمه مستطیلی نیست! دکمه اولش طلایی است، رویش که میروید نقره ای میشود، فشارش که میدهید بلورین میشود و ماوس را که ول میکنید وارد مرحله جدیدی از فن اوری روز میشود و با 121 خطای جور و واجور و error روبه رو میشوید، و آخر هم مجبور به Reset میشوید (واقعاً هنگوندن XP هنر میخواهد که برنامه های ایرانی سرشار از این هنر است! ) خلاصه باید بگویم این setup بدردش نمیخورد چون از این شنگولک منگولک بازی ها ندارد!
    استاد عزیز سلام
    جسارتاً میخواستم بگم نمیشه یه کاریش کرد که این پروژه نصب یه کمی جذاب تر بشه آخه خیلی خشک و بدون شنگولک منگولکه.
    البته منظورم خدایی نکرده برنامه نویسی به شیوه ایرانی نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامی به گرمی فریم وروک! و به صمیمیت دات نت!

یا باید از InstallShield استفاده کنید یا خودتان با ++VC یا VB6 (پکیده) اقدام کنید.
    بهرهال شما برنامه نویس هستید برادران!!!! مثل من بر گ چغندر که نیستید!!!!
    برنامه نصاب هم اسمش رویش است، هر چه باشد باز هم یک "برنامه" است!! (چشم بسته چه زیر آبی رفتم!)

یک کم با ++VC یا VB6 (پکیده) آشنایی داشته باشید میتوانید بسازیدش!
    API مخصوص نصب فونت داریم! فقط کافیست مسیر فعلی فونت را بدهید تا نصبش کندريال مثلاً در یک حلقه For تمام فونت های لازم را نصب میکنید، در یک حلقه For دیگر هر فایلی را که میخواهید به محل دلخواه کاربر کپی میکنید، با کمک API های رجیستری در صورت نیاز تغییرات را میدهید.

ونیز فایلهای exe مربوط به دیگر ابزار آلات مثل Framework و یا Crystal و ... با فرمان خط Command مناسب که پنجره ای نشان ندهد اجرا میکنید (مثلاً با فرمان قدیمی Shell در VB6 ) و....

نه زیاد آسان است و نه به آن سختی که فکرش را میکنید!
    نفس من بیدید! موفق باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •