چشم.
ایشالله در اولین فرصت (شاید همین امروز بعدازظهر) برم سوال کنم.
چشم.
ایشالله در اولین فرصت (شاید همین امروز بعدازظهر) برم سوال کنم.
خیلی راست میگی یه عکس از پشت گوشی دبیلو 810 بقول تو آمریکا بوده بذار تا باور نماییم حرف تو بدون مدرک هست با عقل جور در نمیاد من خودم گوشی دبیلو 810 دارم الان دست خودم نیست ساخت مالزی بود
اگر میگفتی دبیلو 810 سوئدی است باورمیشد ولی تو...
توی عید ژانویه 2007 من سوئد بودم پیش عمو جان توی استکهلم به دفتر نمایندگی فروش اریکسون مراجعه کردیم گوشی K800i سونی اریکسون رو با هندزفری بلوتوث DS_970 عمو جانم خرید توی نمایندگی وقتی پشت گوشی رو دیدم نوشته بود Made in Sweden رنگ گوشی مشکی مخملی بود خیلی ناناز بود بعدش که روشنش کرد یک صفحه نمایش با وضوح بسیار بالا آمد کیفیت هندز فری و بلندی صدای ولومش بسیار بلندتر از اونهایی بود که ساخت چین بودند که الان در بازار های ایران است شاخ درآوردم مخصوصا وقتی صدای موزیک گوشی K800i سونی اریکسون رو با هندز فری بلوتوث استریو برای دوتا گوش بود شنیدم داشتم پرواز میکردم صداش در حد دبیلو 900 بود حرف نداشت
عموجان این گوشی رو به قیمت470 یورو همراه با هندز فری خریداری کرد.
دوست گلم ما مثل شما بیکار و الاف و چوپان دروغگو نیستیم که واسه اثبات حرفمون از پشت گوشی (مثل عقده ای ها ) عکس بگیریم ..
ثانیا لیبل گوشی خیلی بد خونده میشه و زیر یه روکشه که به زور میشه دیدش
ثالثا من دروغگو هستم و گوشیم آمریکایی نبود (خواهشا بحث های بی فایده و مزخرف تعطیل )
رابعا گوشیت مبارکت باشه...
شهاب جان ما همچنان منتظریم ...
سلام
شهاب جان با ایمیل به من گفت که گوشی مشکل داره
و چون کامپیوترش خراب شده و تا دوشنبه نمی تونه بیاد گفت من بیام این خبر رو بدم ...
یا علی
آره دوسنان شهاب کامپیوترش مشکل دار شد و به من هم گهته بود که بگم رسیده و مشکل ماله خود گوشی هست و لی من چون برام کشکلی پیش اومده بود یکم دیر این پست رو زدم به هر حال از شهاب و بقیه معذرت می خوام
ممنون از دوستان. بالاخره اومدم.
1 راستش من همون روز رفتم و کلی راجع به گوشی سوال کردم. این گوشی همونطور که خودت حدس زدی، دو تا اسپیکر داره که یکی بالا و یکی پایینه.
صداش هم بد نیست. یعنی اینقدر ها هم ضعیف نیست.
2 بالاخره دبلیو810 رو خریدم و الانم دست خودمه. 280هزار، سریال اصلی، ساخت مالزی. دی820 رو فعلاً دادم به بابام. تا ببینیم چی میشه.
آقا اين اسپيكرش كفرم رو درآورده
از هر دو تا تماس يكيشو متوجه نميشم
به نظرتون چيكار بايد كرد
همون کاری رو بکن که من کردم !!!!
آخه بالاخره نگفتی چیکار کردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)