تو جامعه ما دو راه برای رفتن به سرکار وجود داره:
1-داشتن رابطه(پارتی)
2-داشتن شایستگی و توانایی های لازم
تو جامعه ما دو راه برای رفتن به سرکار وجود داره:
1-داشتن رابطه(پارتی)
ببخشید توی جوامع دیگه باید با اژدها بجنگی تا ثبت نام شی نه؟تو جامعه ما دو راه برای رفتن به سرکار وجود داره:
1-داشتن رابطه(پارتی)
فکر کنم یه تغییری بدم بد نیست و اینکه در صورت نداشتن اولی داشتن شایستگی و توانایی فوق لازم و بیشتر و مقداری زرنگی و ... باید تو کارت خیلی خوب باشی
من خودم هم قبول دارم باید به جای جامعه ما می نوشتم همه جا
اما اون جور که شما اسلحه گرفتید دستتون فکر کنم شما یه چند تایی اژدها کشتید !!!!!
دوستان سلام
از كمكها و راهنماييهاي شما دوستان بي نهايت سپاسگذارم.
وقت من تنگ است و مطلب بس دراز!!!
به خاطر همين بعد از خوندن مطالبتون علاقه مند شدم بدونم شبكه چيه؟در چه مورديه؟و...
البته بازم سوال دارم ولي وقت ندارم...
يا اصلا اگه زحمتي نيست بگين تو قسمت كامپيوتر چه رشته هايي ميشه خوند و در مورد هر كودوم يه توضيح كوتاهي بنويسيد.:43:
با سپاس دوباره از همه ي شما دوستان
shayan_p30![]()
اولا چی شد که به رشته کامپیوتر علاقه مند شدی؟؟(( جواب این سوالو بده تا جواب درست و حسابی بهت بدم چرا که جواب همین سواله که مشخص میکنه خود کامپیوتر رو دوست داری یا علم کامپیوتر رو))
ثانیا در مقطع کارشناسی که دیگه همه میدونند دو تا گرایش داریم : سخت افزار و نرم افزار.
و همینطور در مقطع کارشناسی ارشد : معماری کامپیوتر _ هوش مصنوعی_ نرم افزار.
جواب قسمت دوم سوالات رو بچه های دیگه بیان جواب بدند هم بد نیست![]()
البته میتونی تو اینترنت هم search بکنی تا ببینی واقعیت این مهندسی کامپیوتر چیه و از چه قراره.
فقط شبکه (iT)
برادر من چمران iT میخونه هنوز درسش تموم نشده با استادش یه کار گرفته
2 یا 3 روز بیشتر نمیره ماهی 400 تومن میگیره
من خودم کامپیتر میخونم
یکی از استادهامون تو کار شبکه هستش گفت برید دنبال شبکه چون همیشه بکره
کارش هم خیلی لذت بخشه
اولا سلام
دوما من به علم كامپيوتر علاقه مندم ( خيلي) اگه چند پست قبل ترو ميخوندي نوشتم كه برنامه نويسي رو دوست دارم.برنامه نويسي هم فكر كنم علم كامپيوتر باشه... يا شايد هم خود كامپيوتره...!!
سوما از راهنماييت خيلي خيلي ممنونم
دوست عزيز lvleri از كمك شما هم ممنونم.
فقط اگه يه نفر در مورد شبكه (IT) توضيح بده ممنون ميشم.
با تشكر از همه
shayan_p30![]()
[
اره عزيزم برنامه نويسي تو ايران بزار ناداره لان همه جا داره رو شبكه ميگرده و بانك اطلاعاتي.كمپيوتر رشته ايي نيست كه بشه فقط به تحصيلت دانشگاهي اكتفا كرد.بيد كار كني.با تمام نرم افزارا .فقط بايد كار كني . ولي اينده اش برا كسي كه كار بلده 20 مطمأن باش.ول برو دنبال ياد گرفتن نمافزارايي مثه acsses,sql serverk بعد يواش يواش چيزايه بلاتر مثه برنامه نويس ياد بگير .موفق باشي.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)