جزئیات دسترسی به سرور یا پی سی از طریق اینترنت با ریموت دسکتاپ رو بگید. مثلا یه شرکتی یه سرور داره کارمند فنیش میخاد از خونش به اون سرور وصل شه. به طور دقیق روال کارش و تنظیماتش به چه صورت است؟
جزئیات دسترسی به سرور یا پی سی از طریق اینترنت با ریموت دسکتاپ رو بگید. مثلا یه شرکتی یه سرور داره کارمند فنیش میخاد از خونش به اون سرور وصل شه. به طور دقیق روال کارش و تنظیماتش به چه صورت است؟
Last edited by aria irani; 28-07-2009 at 09:23.
برای اینکار باید توی سرور اجازه ریموت دسکتاپ به شما داده شده باشه یعنی روی my computer رایت کلیک بعر properties بعد تب remote تیک دوم باید خورده باشه یعنی allow users to connect remotely to this computer
بعد شما باید ip سرور رو با یه user , pass داشته باشی و از طریق منوی استارت all programs بعد accessories بعد
comunication بعد remote desktop connection یه کانکشن بسازی
همه اینا رو گفتم اما باید بگم که راه راختر و امن تری هم هست اونم استفاده از نرم افزار team viewer هست که مجانی هم هست
فقط کافی توی سرور run اش کنید بهتون یه id و pass می ده بعد برنامه رو میگذارید همین طور باز باشه از خونه هم ران می کنید و در قسمت مربوطه id سرور رو وارد می کنید و بعد هم pass خیلی سریعتر و بهتر از remote desktop هست و البته امن تر
موفق باشید
ممنون
راه اول به طور دقیق جزئیاتش چطوری است
چون تو شبکه داخلی مشکلی نیست ولی خارج از شبکه قضیه فرق میکنه
منظورتون چیه؟
چه جزئیاتی؟
من تو شرکت قبلی 16 ip valid داشتم و میتونستم با remote وصل بشم و حتی از پشت isa.
ولی تازگیها یه نرم افزار رایگان و کم حجم team viewer پیدا کردم که هردو طرف باید تو اینترنت باشن و این نرم افزار رو اجرا کنن و این نرم افزار ip آنها رو به ID تبدیل کرده و یک pass هم به شما میدهد. شما باید این ID و pass رو توی یکی از کامپیوترهای مذکور بزنید تا به اون یکی وصل بشید. بی دردسر.
میتونی کامپیوتر تو شرکتو روشن بزاری و id و pass v, یادداشت کنی و توی خونه بری تو اینترنت و برنامه رو اجرا کنی و id و pass رو وارد کنی و تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)