سلام
دقیقا بالای همون قسمت یک سرباز هست که باید اون رو بگیری و بیاریش به همین قسمت پایین بزاری روی
اون قسمتی که فرو میره. بعد میری دستگیره رو میکشی تا اخر که امد ول میکنی میری سمت در تا بسته نشد !
سلام
دقیقا بالای همون قسمت یک سرباز هست که باید اون رو بگیری و بیاریش به همین قسمت پایین بزاری روی
اون قسمتی که فرو میره. بعد میری دستگیره رو میکشی تا اخر که امد ول میکنی میری سمت در تا بسته نشد !
اقا سیستم مورد نیازش رو اگه لطف کنید
سیستم یعنی چی؟
این بازی برای کنسوله Ps2 هست و روی pc منتشر نشده هنوز![]()
من در مرحله اي هستم كه پلي تا نصفه شكسته و هيچ راهي به طرف ديگر آن نيست و وقتي پايين ميپريم گير ميكنه و بايد رستارت كرد لطفا به من كمك كنيد
دوست عزیز DVD شما مشکل داره
باید سی دی جدید رو تهیه کنید
اگر سالم باشه به اون قسمت از پل که میرسی دمو نشون میده !
salam az inke javabe man ra dadid moteshakeram vali fekr mikonam shoma ye jaye digar ra migid ,balaye oonja ke man gir kardam hich sarbazi nist chand ta sag vojood dare ba koli eskelet ke ba tanab avizan shodand,sagha ra ham bordam payyin va oona ke miran rooye dolmeye dar oon amal nemikoneh fekr konam vazneshoon kame,agar momkene javabam ro zood bedid ke daram mimiram.:
نه ببین درست گفتن بهت
فقط باید اون اسکلت ها رو بزنی بیفتن
بعد یکیش رو برمی داری می بری پایین
سلام
من درست میگم
اون دوستمون هم که گفت
یکی از اسکلت های که اویزون هست رو باید ببری یا همون جا جسد یک ادم هم هست دقیقا یادم نیست ولی فکر میکنم یک ادم هست همونجا با دقت بگرد
بعد میبریش میزاری رو وزنه. بعد دستگیره رو میکشی به سمت پایین سریعا میری به سمت در![]()
bache ha merci daram miram test konam baz ham mamnoon![]()
با سلام
من تو مرحلیه ای که با اسبای بالدار پرواز میکنی مشکل دارم
اسبای بالدارو که میکشی میری جولو تر یه پرندست که ازاش تیرای آبی میاد اولیو دومیو جاخالی میدی ولی بعدی دیگه میفتی پشتش دیگه جا نداری که فرار کنی به تیرا میخوریو میمیری
چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)