تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: چرا سرعت بلوتوث دی 600 از کا 800 و کا750 بیشتره

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

دوستان من نميدونم شما به چي ميگين برتري.ايا توليد بالاي گوشي تنها برتريه ؟نوكيا دم به دقيقه گوشي ميزنه كه از هر 10 تاش يكي يا دوتاش خوب در مياد.ولي سوني اريكسون يا گوشي نميزنه يا وقتي ميزنه گوشي خوبي ميزنه.امكاناتشون و بودجشون از نوكيا كمتره ولي بهتر و با برنامه و با سليقه كار ميكنند.اگر بودجه نوكيا رو داشتند نوكيا رو ميخوردن.برتري رو من به برندي ميدم كه از امكانات و بودجه اي كه داره به بهترين نحو استفاده كنه.بله نوكيا شايد براي خودش غولي باشه ولي فقط نون بودجشو ميخوره نه نون خلاقيت.سوني اريكسون رو من به لحاظ سياست و روند رو به رشد كاريش برتر ميدونم.نوكيا سالهاست داره فعاليت ميكنه ولي سوني اريكسون تازه 5 ساله كه بطور رسمي با هم ادغام شدند ولي شما بيائيد روند رشدشونو نگاه كن.سوني اريكسون هيچ وقت درجا و پس رفت نداشته ولي نوكيا زياد داشته.سالها درجا زده.اين برنده كه اينده داره نه نوكيا.از لحاظ طراحي كه ترديدي درش نيست كه سوني اريكسون بهترينه شما زورت مياد نبايد كه منكر واقعيت بشي.انتن دهي هم من نميدونم روي چه حسابي نوكيا برتره كه شما ميگي؟اين حرف مال چند سال پيش بود نه الان.الان جفتشون در يك حده.اگر هم روي حساب سار هم حساب كني ميانگين گوشيهاي سوني اريكسون بالاتره.اون دكل هم كه گفتم سوني اريكسون اشتباه لفظي بوده وگرنه ميدونم اريكسونه.شما نشستي توي تهران و از چيزي كه نميدوني حرف ميزني.دكلهاي تهران يا نوكياست يا الكاتل.ميتوني بپرسي.پس قائدتا بايد نوكيا بهتر انتن بده در تهران ولي با اين حال ميبينيد كه سوني اريكسون هم كم نياورده.ولي شما بيا توي مثلا اصفهان امتحان كن بعد روتو كم كن.در مورد فروش هم نديدي برو ببين كه اون دوره گذشت كه مردم فقط نوكيا رو ميشناختن و هركي ميرسيد فقط ميگفت نوكيا.خوب مردم دارن كم كم اطلاعاتشون بالاميره و ميفهمن كه گوشيهاي بهتري هم هست.بزار يك چيزي بگم جالبه.اين اشغالي محلمونم ان 73 داره.داشت ميومد عيدي بگيره توي ايام عيد كه يكدفعه گوشيش زنگ خورد بهش گفتم گوشيت چيه گفت ان 73 .گفتم راضي هستي ؟گفت عاليه فقط بعضي وقتها تكون نميخوره و گير ميكنه.(منظورش همون هنگ كردن بود).ديگه لزومي نميبينم توضيحي بدم بابت بقيه حرفاتون چون نظرشخصيه و هركي نظر خودشو داره.شما هم سامسونگتو بچسب يكوقت باد نبره.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

من هم نظر آقا شهاب رو دارم . خیلی خیلی گندش کردن . تاپیک درست میشه بهترین برند از نظر طراحی سونی اول . بهترین انتن دهی سونی اول چون دکلها اریکسون هستند آخه چی به سونی ؟؟. محکم ترین گوشی . سونی
    با امکانات ترین سونی . تاپیک هایی هم درست میشه 100 تا یه غاز که برای پر فروشترین گوشهاست 90 درصد گوشیای سونی 9 در صد هم نوکیا اون یه در صد هم مترفقه من نمیدونم این موتورولا و سامسونگ گوشی پر فروش ندارن ؟؟؟ که حالا سونی اینجا میخواد شاخ بشه ؟ در ضمن من هم از سونی اریسکون خوشم میاد مخصوصا از دبلیو 810 و کا 800 . ولی به اندازه ی خودش .

از تاپیک منحرف نشیم . علکی هم تهمت دورغ گویی به من نزن چون اعصابم خورد میشه این تاپیک رو هم علکی درست نکردم . چیزی رو که دیدم برای عجیب بود تاپیک درست کردم براش . همین
    خب معلومه دلیل این چیه.
    فکر کردی واقعاً هیچ گوشی دیگه ای تو ایران فروش نداره؟ معلومه که داره. این همه گوشی های مارک های دیگه پس چی میشه؟ خب فروش میره دیگه.
    ولی داستان اینه که این انجمن که می بینی، فقط یه عده از یه قشر خاص رو توی خودش جا داده و خیلی از افرادی که به واقع دارن در این جامعه زندگی می کنن، اصلاً راهشون به انجمن و این چیزا نمی خوره.
    افراد جوونی که اینجا هستن (که اکثراً شاید دوره راهنمایی و دبیرستان باشن) مسلماً چیزی که دنبالش میرن همین گوشی های سونیه. واسه همین هم هست که هر تاپیکی که ایجاد میشه، کسی به موضوع نظرسنجی توجه نمی کنه و به برند گوشی ای که داره، رای میده.

دوستان من نميدونم شما به چي ميگين برتري.ايا توليد بالاي گوشي تنها برتريه ؟نوكيا دم به دقيقه گوشي ميزنه كه از هر 10 تاش يكي يا دوتاش خوب در مياد.ولي سوني اريكسون يا گوشي نميزنه يا وقتي ميزنه گوشي خوبي ميزنه.امكاناتشون و بودجشون از نوكيا كمتره ولي بهتر و با برنامه و با سليقه كار ميكنند.اگر بودجه نوكيا رو داشتند نوكيا رو ميخوردن.برتري رو من به برندي ميدم كه از امكانات و بودجه اي كه داره به بهترين نحو استفاده كنه.بله نوكيا شايد براي خودش غولي باشه ولي فقط نون بودجشو ميخوره نه نون خلاقيت.سوني اريكسون رو من به لحاظ سياست و روند رو به رشد كاريش برتر ميدونم.نوكيا سالهاست داره فعاليت ميكنه ولي سوني اريكسون تازه 5 ساله كه بطور رسمي با هم ادغام شدند ولي شما بيائيد روند رشدشونو نگاه كن.سوني اريكسون هيچ وقت درجا و پس رفت نداشته ولي نوكيا زياد داشته.سالها درجا زده.اين برنده كه اينده داره نه نوكيا.از لحاظ طراحي كه ترديدي درش نيست كه سوني اريكسون بهترينه شما زورت مياد نبايد كه منكر واقعيت بشي.انتن دهي هم من نميدونم روي چه حسابي نوكيا برتره كه شما ميگي؟اين حرف مال چند سال پيش بود نه الان.الان جفتشون در يك حده.اگر هم روي حساب سار هم حساب كني ميانگين گوشيهاي سوني اريكسون بالاتره.اون دكل هم كه گفتم سوني اريكسون اشتباه لفظي بوده وگرنه ميدونم اريكسونه.شما نشستي توي تهران و از چيزي كه نميدوني حرف ميزني.دكلهاي تهران يا نوكياست يا الكاتل.ميتوني بپرسي.پس قائدتا بايد نوكيا بهتر انتن بده در تهران ولي با اين حال ميبينيد كه سوني اريكسون هم كم نياورده.ولي شما بيا توي مثلا اصفهان امتحان كن بعد روتو كم كن.در مورد فروش هم نديدي برو ببين كه اون دوره گذشت كه مردم فقط نوكيا رو ميشناختن و هركي ميرسيد فقط ميگفت نوكيا.خوب مردم دارن كم كم اطلاعاتشون بالاميره و ميفهمن كه گوشيهاي بهتري هم هست.بزار يك چيزي بگم جالبه.اين اشغالي محلمونم ان 73 داره.داشت ميومد عيدي بگيره توي ايام عيد كه يكدفعه گوشيش زنگ خورد بهش گفتم گوشيت چيه گفت ان 73 .گفتم راضي هستي ؟گفت عاليه فقط بعضي وقتها تكون نميخوره و گير ميكنه.(منظورش همون هنگ كردن بود).ديگه لزومي نميبينم توضيحي بدم بابت بقيه حرفاتون چون نظرشخصيه و هركي نظر خودشو داره.شما هم سامسونگتو بچسب يكوقت باد نبره.
    دکتر جون، هرجور دلت می خواد می تونی فکر کنی.
    ما که کاری نداریم. برو اصلاً فقط تو نخ سونی اریکسون. هر کی یه طرز فکری داره.

من به هیچ عنوان نمیگم سامسونگ بهترین گوشیه، فقط دارم میگم اول نوکیا. هیچ برندی هم به پاش نمیرسه.
    خودم هم با آی میت بیشتر از همه حال می کنم ولی اینکه بیام و بخوام به دیگران بقبولونم که گوشی های نوکیا خوب نیستن، خیلی مسخره است.
    نوکیا نیاز به تعریف نداره و آوازه اش به همه دنیا رسیده.

شما سونی اریکسونت رو بچسب باد نبره. (فعلاً مواظب باشید دوباره ال جی نخوره تون)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامسونگ بیدی نیست که با این باد ها بلرزه . از فکر این هم که فروش سونی به سامسونگ برسه بیرون بیاین چون توی سال 2006 سامسونگ 10 میلیون گوشی بیشتر از سونی فروخته .

بهتر از این بحث بیرون بیام تا تاپیک علکی قفل نشه .

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

خسروان دانند.....

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سرعت بلوتوث n73 ( ورژن 2 ) با یه گوشی که اونم ورژن 2 باشه بین 60 تا 70 kbps ....

ولی اینو به عینه دیدم که بلوتوث گوشی های سونی اریکسون پروفایلهای بیشتری رو ساپورت میکنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب من بحث سرعت رو میگم . بعدش فهمیدم برای اینکه بلوتوثها همسان نبوده سرعت دی 600 بالاتر رفته .

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض bluetooth 2.0+EDR

دوستان عزیز سرعت بلوتوث تنها به بلوتوث 2.0 بودن نیست بلکه بلوتوث خیلی از گوشی ها هم اکنون 2.0 است اما یک سیستم دیگه وجود داره به نام EDR به معنیenhanced data rate که در سرعت بلوتوث خیلی موثره. این سیستم وظیفه دارد در فرکانس کاری بلوتوث که 2.4GHz هست حداکثر میزان اطلاعات رو عبور دهد. این خصیصه در دفترچه ی موبایل عنوان میشود به این صورت bluetooth 2.0+EDR
    برای مثال :

زمانی که من W300داشتم هنگام انتقال اطلاعات بین کامپیوتر و موبایل سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه بود.

اما الان که 6131 دارم که از EDR پشتیبانی میکنه سرعت بیش از 70 کیلوبایت در ثانیه است.

در ضمن یک چیز دیگر رو هم بگم اینکه سرعت بلوتوث شما هر چقدر هم زیاد باشه اما اگر گوشی مقابل سرعت کمتری داشته باشه سرعت گوشی شما نیز همسان با گوشی مقابل میشه.

فناوری بلوتوث روز به روز در حال بهبود است پس اگر سرعت براتون مهمه همیشه جدیدترین گوشی رو بگیرین حالا هر برندی میخواد باشه.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

خوب من بحث سرعت رو میگم . بعدش فهمیدم برای اینکه بلوتوثها همسان نبوده سرعت دی 600 بالاتر رفته .
    سامسونگ دی600 نیز از گوشی های موفق است و من تجربه ی خوبی ازش دارم مخصوصا صفحه نمایش با کیفیتش که سونی اریکسون یک پیکسلش هم حساب نمیشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

آقای دکتر...گوشی های سونی اریکسون نسبت به نوکیا سیستم عامل سبک وساده ای دارند که مسلما هنگ نمیکنه.

دیگه اینکه گوشی های نوکیا از نظر دوام خیلی بهترند اما گوشی های سونی اریکسون مثل اسباب بازی میمونند و ساختار محکمی ندارند.

مثل تجربه ی بدی که از W300 داشتم...افتاد روی موکت اونم از ارتفاع کمر انسان تا زمین ...دیگه کار نکرد و کسی نتونست تعمیرش کنه.

ولی گوشی جدیدم که نوکیاست رو سنگ به زمین خورد زره ای بدنش که آسیب ندید حتی پرش آنتن هم پیدا نکرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سونی اریکسون که خوراکش هنگ . تازه خوب شد آقای labkhand واقعیت رو گفتند . بلوتوث دی 600 بهترین سرعت رو داره بیشتر از کا 800 و کا 750 و دبلیو 700 و 800 و 3250 و دی 900 و تا الان که با بیشتر گوشیا مقایسه کردم بالاتر بوده حدود 48 کیلوبایت کا 800 . 35 کیلوبایت . کا 750 و دبلیو 700 و 800 20 کیلوبایت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •