دوستان من نميدونم شما به چي ميگين برتري.ايا توليد بالاي گوشي تنها برتريه ؟نوكيا دم به دقيقه گوشي ميزنه كه از هر 10 تاش يكي يا دوتاش خوب در مياد.ولي سوني اريكسون يا گوشي نميزنه يا وقتي ميزنه گوشي خوبي ميزنه.امكاناتشون و بودجشون از نوكيا كمتره ولي بهتر و با برنامه و با سليقه كار ميكنند.اگر بودجه نوكيا رو داشتند نوكيا رو ميخوردن.برتري رو من به برندي ميدم كه از امكانات و بودجه اي كه داره به بهترين نحو استفاده كنه.بله نوكيا شايد براي خودش غولي باشه ولي فقط نون بودجشو ميخوره نه نون خلاقيت.سوني اريكسون رو من به لحاظ سياست و روند رو به رشد كاريش برتر ميدونم.نوكيا سالهاست داره فعاليت ميكنه ولي سوني اريكسون تازه 5 ساله كه بطور رسمي با هم ادغام شدند ولي شما بيائيد روند رشدشونو نگاه كن.سوني اريكسون هيچ وقت درجا و پس رفت نداشته ولي نوكيا زياد داشته.سالها درجا زده.اين برنده كه اينده داره نه نوكيا.از لحاظ طراحي كه ترديدي درش نيست كه سوني اريكسون بهترينه شما زورت مياد نبايد كه منكر واقعيت بشي.انتن دهي هم من نميدونم روي چه حسابي نوكيا برتره كه شما ميگي؟اين حرف مال چند سال پيش بود نه الان.الان جفتشون در يك حده.اگر هم روي حساب سار هم حساب كني ميانگين گوشيهاي سوني اريكسون بالاتره.اون دكل هم كه گفتم سوني اريكسون اشتباه لفظي بوده وگرنه ميدونم اريكسونه.شما نشستي توي تهران و از چيزي كه نميدوني حرف ميزني.دكلهاي تهران يا نوكياست يا الكاتل.ميتوني بپرسي.پس قائدتا بايد نوكيا بهتر انتن بده در تهران ولي با اين حال ميبينيد كه سوني اريكسون هم كم نياورده.ولي شما بيا توي مثلا اصفهان امتحان كن بعد روتو كم كن.در مورد فروش هم نديدي برو ببين كه اون دوره گذشت كه مردم فقط نوكيا رو ميشناختن و هركي ميرسيد فقط ميگفت نوكيا.خوب مردم دارن كم كم اطلاعاتشون بالاميره و ميفهمن كه گوشيهاي بهتري هم هست.بزار يك چيزي بگم جالبه.اين اشغالي محلمونم ان 73 داره.داشت ميومد عيدي بگيره توي ايام عيد كه يكدفعه گوشيش زنگ خورد بهش گفتم گوشيت چيه گفت ان 73 .گفتم راضي هستي ؟گفت عاليه فقط بعضي وقتها تكون نميخوره و گير ميكنه.(منظورش همون هنگ كردن بود).ديگه لزومي نميبينم توضيحي بدم بابت بقيه حرفاتون چون نظرشخصيه و هركي نظر خودشو داره.شما هم سامسونگتو بچسب يكوقت باد نبره.