ea قصد دارد تا دوباره یاد شاهکار خود در سبک استراتژی، یعنی C&q را در بین بازیکنان زنده کند. آیا این شرکت موفق خواهد شد تا بار دیگر نام این سری را بر سر زبان ها بیندازد؟
ea قصد دارد تا دوباره یاد شاهکار خود در سبک استراتژی، یعنی C&q را در بین بازیکنان زنده کند. آیا این شرکت موفق خواهد شد تا بار دیگر نام این سری را بر سر زبان ها بیندازد؟
كسي ميدونه چرا در سري بازيها Command & Conquer (البته بعداز Red Alert 2 ) ديگه از تجهيزات دريايي در اين سري گيم ها خبري نيست ؟!!!![]()
دوست من خبر بعد از یک مدت قدیمی میشه.قصد دارد تا دوباره یاد شاهکار خود در سبک استراتژی، یعنی C&q را در بین بازیکنان زنده کند. آیا این شرکت موفق خواهد شد تا بار دیگر نام این سری را بر سر زبان ها بیندازد؟
به نظر من بعد از شاهكار lord of the rings اين بهترين بازي استراتژيكي بود كه من بازي كردم واقعا گرافيكش بي نظير هستش اي ول بر EA
واقعاً بازی عاليه ... فقط حيف که نيروهای Gdi ديگه از اون تانکهای پادار ندارند.
ویندوز شما xp سرویس پک 1 است باید دایرکت ایکس داشته باشد اگر 2 است که هیچی ...من در مورد اجرای بازی مشکل دارم.
بازی بالا نمیاد!
کارت گرافیک شما چیست؟
آخ جووووووووووووووون بعد از این همه مدت دوباره باید ژنرال بازی کنیم
bejoz nod va gdi ye grohe fazayi ham hast vali halat dastani nadare va FAGHAT to bazi azad(skrimash) mishe bahash bazi kard![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)