بابا همش چرته .
اتفاقا اصلا 810 نخرید که بماند بلکه اونایی که 810 دارن سریع 810شون رو بفروشن
چون 660 و 610 سری واکمن تابستون میاد میزنه تو مخ این 810 دیگه 200 تومن هم نمیخرن... احتمالا 610 با قیمت 350 تومن میاد..دیگه جایی واسه 810 نمی مونه...
این فال این هم تماشا... تابستون همدیگر رو میبینیم!!!
عمرا اگه این کار رو بکنه.آخه اونجوری حدود 50% گوشیها دیگه نمی تونند تو شبکه کار کنند و مخابرات درآمدشو از دست میده. تازه مردم هم بیکار نمیشینند و یک روش دیگه برای دور زدن مخابرات پیدا می کنند.
نه دیگه اینقدر اغرغ نکنید نه داداش اینقدر افت نمیکنه.
دیگه آدم به چشم خودش هم اعتماد نمی تونه بکنه
خب وقتی که بار کد و سریال رو ی جلد و پشت گوشی رو هم عوض می کنن و با سریال عوض شده ی داخل گوشی مطابقت می کند و به عنوان سریال اصلی به آدم می دهند و بعد معلوم میشه که اینم تقلبی بوده
حالا کی باید جواب این نوع گوشی ها رو بدهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره واقعا منم که میخواست بخرم بهش برخوردم و نخریدم . حالاغ مخابرات میگه فقط 3تا سریال رو موقع خرید چک کنید و تا اونجا که یادمه هیچوقت نگفت که یک متخصص امور چاپ و بسته بندی و لیبل گذاری هم همراهتون ببرید تا اصل بودن لیبل ها رو چک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا تکلیف اون لیبل چاپی ها که مردم خریدن چی میشه؟
من خودم دو تا گوشی اریکسون دارم هیچ کدوم رجستر شده نیستند در ثانی لا اقل تو ارومیه 90 درصد گوشی های اریکسون و نوکیا سری n رجستر شده نیست
در ثانی فکر نکنم مخابرات چنین کاری بکنه فوقش میگه بیاد یک پولی بدید تا براتون رجسترش کنیم همه چیز با پول حل میشه شما به مخابرات پول بدید هر کاری دلتون خواست بکنید
حرف rsh در مورد پول دادن تایید میشه . ( پول که نیست رشوست )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)