تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 50

نام تاپيک: کمک درPrince Of persia : Warior Within

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

8

داش علی پیسی من اونجا که اون دو تا دخترا با هم می جنگن و لباس قرمزه آویزون میشه پایین گیر کردم .
    جون داداش لباس سیاهه رو یه ساعت بدون خوردن فقط زدمش هر تکنیکی بلد بودم و نبودم پیاده کردم ولی نمی میره لاکردار.

البته من بر خلاف شما تو ps2 دارم بازی می کنم یه کمکی بکنین

پروفشنال hp1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

عليرضا جون
    بهتره بجاي دكمه space از دكمه ctrl سمت راست استفاده بشه

چرا كه اين پرش تعريف شده براي چسبيدن به ديوار روبرو ست

اگه از space استفاده كني ممكنه در اكثر مواقع به پايين دره سقوط كني

از اين به بعد هم تا اخر بازي سعي كن از اين دكمه استفاده كني

در ختمتيم باي

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hobgoblin
    داش علی پیسی من اونجا که اون دو تا دخترا با هم می جنگن و لباس قرمزه آویزون میشه پایین گیر کردم .
    جون داداش لباس سیاهه رو یه ساعت بدون خوردن فقط زدمش هر تکنیکی بلد بودم و نبودم پیاده کردم ولی نمی میره لاکردار.
    سلام دوست عزيز
    براي زدن اين دختر بايد برين جلوش و يه بار پريدن رو بزنين، بعد تا مي تونين ضربه اصلي رو بزنين. با ضربه هاي Combo سعي كنين بهش ضربه وارد كنين. وقتي ديدين كه دفاع گرفت سريع دو بار پرش رو بزنين(در حالي كه جلو رو نگه داشتين) تا ازش دور بشين. بعد دوباره سريع به طرفش برين. نذارين بهتون لگد بزنه. اگه ديدي كه نمي توني دور بشي از سريع جلو رو بگير و پرش رو بزن تا بچرخه. وقتي جونش تموم شد فيلم رو نشون ميده.

تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi3267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید ضربه بزنی و فرار کنی به قول معروف نیش بزنی و دفای کنی فاصلت رو هم با اون حفظ کنی تا به تو لگد نزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hobgoblin
    من با استفاده از ستونا رفتم بالا و زدمش ولی یزید فرار کرد رفت بالا تر که اونجا دیگه نمی تونم برم
    سلام منم اونجا گیر کردم وقتی که میزنیش میره بالاتر هر کاری میکنم نمیتونم برم بالاتر
    این سیو گیم ها رو هم معلوم نیست باید کجا بریزی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

جناب hobgoblin آقا منم چند روزي هست كه همون قسنت كه دختره از اون ديواره آويزون شده موندم و بازم هركار مي كنم نميتونم اون دختر سياه پوشو بكشم ( هيچ ضربه هم نمي خورم) . تمامي تكنيكاي بالارم امتحان كردم اگه تونستي بري به منم اطلاع بده.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام moralkam جان

به انجمن هاي پي سي ورلد خوش اومدين. اما اين پست مال خيلي وقت پيشه. تو اين تاپيك مي تونين مطرح كنين:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اگه نمي تونين از اين قسمت رد بشين من مي تونم سيو بعد از اون قسمت رو براتون بذارم.

تشكر: مهدي

در آغاز فعالیت tombraider_512's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

7

آقا مي گن warrior within دو جور تموم مي شه! اگه همه life upgrade ها رو بگيري و تمام صندوقها رو بشكوني! من دوبار بازي كردم و همه جا رو گشتم تا همه كارا رو بكنم ولي آخرش هيچي! كسي تونسته آخر بازي با DAHAKA بجنگه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tombraider_512
    آقا مي گن warrior within دو جور تموم مي شه! اگه همه life upgrade ها رو بگيري و تمام صندوقها رو بشكوني! من دوبار بازي كردم و همه جا رو گشتم تا همه كارا رو بكنم ولي آخرش هيچي! كسي تونسته آخر بازي با DAHAKA بجنگه؟
    سلام عزيز

تبريك ميگم عضويتتون رو تو اين سايت. اينجا مي تونين درخواستتون رو مطرح كنين چون اين تاپيك قديميه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا جواب سوالتون رو همينجا ميگم. بله. من دو سه بار داهاكا رو شكست دادم. اگه حوصله دارين من مي تونم راههاي مخفي بازي رو بهتون بگم كه بتونين آپگريدها رو بگيرين. اما اگه حوصله اش رو ندارين من مي تونم سيوها رو براتون بذارم. ضمنا قبلا تو تاپيكي كه معرفي كردم آدرس داونلود سيوها رو هم گذاشتم.

تشكر: مهدي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام من احمد هستم بابا چيكار كنم يكي به من كمك كنه من توي يكي از مراحل شاهزاده 2 گير كردم اونجا كه پرنس براي (((((دومين بار))))) شمشيرو از كالينا ميگيره اونجا كه پرنس از كالينا ميپرسه اسمش چيه ... نمي دونم بايد چيكار كنم الان 4 ماهه موندم خواهش ميكنم به من كمك كنين مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •