سلام دوست عزیز منم برای همین به مهدی جان توضیح دادم که ایشون هم آدم فهمیده ای هست و گرفت موضوع چی هست،نوشته شده توسط komail
سلام دوست عزیز منم برای همین به مهدی جان توضیح دادم که ایشون هم آدم فهمیده ای هست و گرفت موضوع چی هست،نوشته شده توسط komail
دوست عزيز komail خوشحالم چيزي رو كه ميخواستي پيدا كردي. اگر لينك اين برنامه NeoBook 5 رو داري لطفا براي ما هم بگذار تا ببينيم با اين مشكل پسندي كه شما داري چي انتخاب كردي. اميدوارم به پاي هم پير شيد.
Nesta جان سلام!
معمولا با خود آكروبات كه مستقيما E Book درست نميكنند. ولي با هر برنامهاي كه آدم عادت داره كار كنه(در مورد من PageMaker و FreeHand و . . .) كار رو بدون محدوديتي آماده ميكنه و بعد ازش بسادگي PDF ميگيره. به عبارتي نياز به دوباره كاري نيست. در ضمن آكروبات هيچ مشكلي با فونتهاي فارسي نداره و امكانات زيادي هم داره. شايد تنها ايرادش اينه كه در اون نميشه فارسي سرچ كرد. بعدش آكروبات استاندارد E Book هست و تقريبا همه روي كامپيوتر دارند. من خودم كماكان دارم از ورژن SDK 5.0 استفاده ميكنم چون خيلي ازش راضيم.
سلام دوست عزیز من هم حرف شما رو قبول دارم ولی هر برنامه ای مخصوص خودش ساخته میشه دیگه برای ebook به نظر من یا کلا کتاب های الکترونیکی اکروبات درست نشده برای pdf ایجاد شده بخاطر همین هم برنامه های زیادی برای ساخت ebook ها ساخته شده .
البته مزیتش exe بودن این برنامه ها و بعضی هاش سازگاری با محیط های برنامه نویسی هست .
سلام
برنامه رو تو اين تايپيك گذاشتم به همراه يه Ebook توپ
حتما سر بزنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز .
شما خودت این برنامه رو درخواست میدی بد معرفی میکنی ؟؟؟؟؟ چطوری هست .
![]()
![]()
![]()
من قبلا نداشتم
حالا پيدا كردم
يكي از دوستان خواسن منم گذاشتم
راستي Ebook رو گرفتی؟
سلام دوست عزیز من گرفتم و بابا این بیشتر از ebook هست این خیلی کار بیشتری میکنه صدا تصویر میتونی همرو کلیپ میتونی بگذاری فلش .این حرف نداره ولی من که به نظرم به همین اسونی هم نمیشه باهاش کار کرد .
سلام دوست عزیز
پس اگه اشکالی نداره با خود همین برنامه آموزش خودش که از همه چیز واجب تره رو بده و اپلو کن من مطمئن هستم که خیلی ها خوششون میاد و استقبال میکنن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)