خوب از worya_sh ممنونم اما فکر میکنم آخرین متنها رو نخونده باشه چون من که گفتم یه فنه جدید گرفتم که فکر می کنم به خوبی داره کار میکنه مشکلی نداره و سرعت فنش هم دیدم که تا 3600 هم بالا بره.
اما مشکل اصلی باید جایه دیگه ای باشه.
خوب از worya_sh ممنونم اما فکر میکنم آخرین متنها رو نخونده باشه چون من که گفتم یه فنه جدید گرفتم که فکر می کنم به خوبی داره کار میکنه مشکلی نداره و سرعت فنش هم دیدم که تا 3600 هم بالا بره.
اما مشکل اصلی باید جایه دیگه ای باشه.
در مورد match نبودن
ram سیستمم 512 kingstone
main:asus P4 P800sS-X
hard:maxtor plus(80
cpu:intel 2.5 celeron D
اینم بایوس سیستممه:
BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 1010.002 , 6/24/2005
اگه با هم ناسازگارن بهم بگید.
پاورم اینه:ATX 400 turbo
سعی میکنم حتما پاور دیگه ای رو امتحان کنم.
اما در مورد کارت گرافیک : من تا چند وقت پیش که کارتمfx5200 (128بود فکر میکردم مشکل از کارته واسه همون vga geforce_xfx 6200(256رو خریدم اما با کارته جدید تا حدودی مشکل سیستمم بیشتر هم شد. واسه همون فکر نمی کنم مشکل از driver یا دماش باشه (در ضمن من نمیدونم از کجا باید دمای vga رو چک کنم)اما اگه منظورتون اینه که بهش دست بزنم ببینم گرمه یا نه .من این کارو کردمو گرمای زیادی حس نکردم.
باز هم مرسی از اینکه دارید کمک میکنید واقعا این مشکل داره خستم میکنه.
Last edited by maxoud; 06-04-2007 at 11:43.
دمای کارت گرافیک رو هم پیدا کردم.بین 30 تا حداکثر 50.
دوست من میشه بگی بایاس را update کردی یا نه .
دماي گرافيکت هيچ موردي نداره ؛ بنابر اين ميمونه مورد پاور و بايوس
من تو سايت asus ديدم ظاهرا اين مين مشکل هنگ کردن زياد داره چون 2 تا update داشت که فقط براي رفع مشکل هنگ کردن بود ؛ ولي قبلش پاور رو هم چک کن
وا سه همین که تا اینجا بیامو جواب بدم 2 بار سیستم هنگ کرده و ریستش کردم
من تا حالا بایوسم رو up date .نکردم وهمونی که از اول بود مونده.
آقا آرش منbios:update10.12 رو دانلود کردم. ولی شما نوشتی 2 تاش فقط واسه هنگ کردنه که احتمالا بیشتر به کار من میاد
.اینم از همون 2 تاس ؟
Last edited by maxoud; 07-04-2007 at 18:58.
maxoud جان
معمولا آخرين ورژن بايوس تمام اشکالهاي قبلي رو هم درست ميکنه ؛ البته در اين مورد من نگاه کردم ديدم آخرين نسخه که شما دانلود کردين beta هست (البته مشکلي نداره)
update کردن بايوس کار ساده اي هست در عين حال خيلي حساس !با يه اشتباه بد جور آدم رو ميندازه تو درد سر
حسابي دقت کن ورژني که دانلود ميکني براي مين خودت باشه .
از ديسکت نو استفاده کن که يک موقع گير نکنه وسط کار ! ؛ فلاپي درايو خودت رو هم چک کن ببين سالم باشه.
يه ساعتي اينکار رو انجام بده که احتمال برق رفتن کم باشه .
از اين تاپيک هم کمک بگير بچه هاي زيادي هستند که کمک ميکنند مخصوصا lord one و پستها رو کامل بخون ( بيشتر پستهايي که مربوط به AMI بايوس هست ؛ چون بايوس شما AMI هست):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينک زير آموزش آپديت شما به زبان English هست :
اينم آخرين بايوس شما که بتا هم هست :
با اين حال خودتم يه چک بکن از اينجا :
براي آپديت هم به برنامه فلش بايوس نياز داري (AFUDOS.EXE ) که از اين لينک بايد بگيري:
آرش جان واقعا ممنونم ولی من اونقدر هولم که قبل از اینکه جواب سولم رو بینم خودم همونی رو که دانلود کرده بودمو نصب کردم و واقعا هم خیلی ساده بود یعنی خودم باورم نمی شد به این راحتی این کارو کردم.(با برنامه asus update که رو سی دی مادر بوردم بود کارش مثل نصب یه برنامه ی ساده بود)
بعد از نصب یعنی الان تا حالا که مشکلی نداشته دعا کنید هنین جوری بمونه.حتی الان از اون +3.3هم ایراد نمی گیره.
من که واقعا خوشحالم ولی نگرانم هستم تا حالا چند بار بعد از اینکه فکر میکردم همه چیز درست شده کار خراب شده بود.
بازم ممنون
maxoud جان خواهش ميکنم
ولي خدا بهت رحم کرده ؛ من خودم هيچ وقت از طريق ويندوز بايوس رو update نميکنم ؛ مخصووصا حالتي مثل کامپيوتر شما که هنک هم ميکنه ! چون وسط کار اگه هنگ کنه کار بايوس ساخته ميشه !
هميشه اگه اين کارو ميکني از طريق dos انجام بده ؛ خيلي مطمئن تره
من تازه داشتم برات تايپ ميکردم که چطور update کني![]()
بهرحال موفق باشي maxoud جان![]()
سلام
آقا این سیستم من چه موقع بازی چه در حالا عادی(بیشتر موقع بازی) قفل میکنه طوری گه فقط باید ریست کنم با دکمه میشه کمکم کنید
در ضمن دمای سیپیو رو از کجا میشه فهمید بعدش خمیر روی سیپیو رو از کجا گیر بیارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)