تو این نظر سنجی .... موتو.... جایی نداره... پس معتبر و قابل بحث نیست
تو این نظر سنجی .... موتو.... جایی نداره... پس معتبر و قابل بحث نیست
متاسفانه در کشور ما هیچ چیز سر جاش نیست.
حالا ما شانس آوردیم یه D900 رو جزو گوشی حساب کردن!!!!
من نمی دونم این نظرسنجی رو چه حسابی ایجاد میشه؟ حداقل میشه با کاربرای هر انجمن (مربوط به برند ها) یه صحبتی کرد و مثلاً سه مدل منتخب از هر برند رو اینجا گذاشت.
خب میگن نوکیایی که هنگ نکنه نوکیا نیست ولی این دلیل نمیشه که دور این همه امکاناتش خط کشید.
صفحه کلیدش اتفاقاً خیلی هم خوبه. عملاً نوکیا Jog (کلیدهای جهتی) رو اصلاح کرده چون کار با قبلیها سخت تر بود.
کاور لنزش هم حالا گیریم شل باشه، اینا میشه اینهمه دردسر؟؟
یعنی شما حاظر نیستی اون همه پر بودن لیوان رو ببینی و به خاطر اون چند قطره ای که از سر لیوان چکیده، دورش خط می کشی؟
یادت باشه هیچ وقت هیچ شرکتی گوشی کامل بیرون نمیده.
یه چیزی رو یادم رفت بگم:
ویندوز هم هنگ زیاد داره ولی کی حاظره به خاطر اینکه هنگ می کنه، بره از داس استفاده کنه؟؟
در برتر بودن نوکیا شک نکن.
Last edited by ShahabSAMSUNG; 03-04-2007 at 15:49.
بابا k800 عقبه بچه ها بیاین این جا نظر بدین...
دوست من
من متاسفانه با عجله تایپیکو زدم وچیزهایی که تو ذهنم بود رو نوشتم وبعدش نتونستم تغییرش بدم والا خیلی گوشی دیگه هم حتما بهش اضافه می کردم مثل:
P990
LG CHACLOT
Motorla V3x
و.........................
بازم ببخشید واونی رو که می دونید بگید.
با تشکر - آرش
در ضمن من از آقا میثم خواستم که یه سری موبایل ها رو به قسمت نظر خواهی اضافه کنن چون من خودم نتونستم .امیدوارم که این تغییرات رو اعمال کنن.
Last edited by my_consort_is_my_life; 03-04-2007 at 15:32.
عزيزجان بنده خودم بهتر از شما مي دونم كه هيچ شركتي گوشي كامل نمي ده و بهتر مي دونم كه ويندوز هم هنگ داره.... ولي آغا همتون كلاتونو بزارين جلوتون نظر بدين: اگه به گوشي برنامه نصب كردي و هنگ كرد باشه قبول دارم. اگه باهاش زياد ور رفتي هنگ كرد اوكي ولي خوب خود دوستاي شما شهاب جا نوشتن آپ ديتش كرديم كاور لنز رو مي بنديدم بعضي موقع ها هنگ مي كنه. يكي علنا به من گفت داشتم اس ام اس مي دادم هنگ كرد آيا اين دردسر نيست؟ نه جان من؟؟؟؟
عزیز من یعنی چون یه نفر گوشیش اونجوری بوده دیگه همه ان73 ها اونجورین؟
مثل اینه که بگی چون مثلا صدام آدم بدی بود دیگه همه آدما هم بدن (( مثال بهتر از این به فکرم نیومد چون آخرشبه مخم خوب کار نمیکنه))
از لحاظ امكانات به قيمت بهترين گوشي سوني اريكسون k750 هست.
من كه از دوربين و ساير امكاناتش راضي ام.
خب فری هم بد نمیگه. همشون که اینطور نیستن.
این درسته که اینی که شما میگی دردسره ولی خب یه گوشی این مشکل رو داشته، چند تا از گوشیا اینطور بودن؟ فکر نمی کنم همشون اینطور باشن.
من یه ضبط صوت سونی ژاپن دیدم که بعد از یه هفته از خرید، مشکل پیدا کرد و خراب شد. همینطور یه ویدئو بعد از یه ماه. دلیل نمیشه که بگیم ضبط صوت و ویدئو های سونی بد هستن و زود خراب میشن.
حرف آغا قبول ان73 خداي كل گوشي هاي جهان
يه درخواست:
تا حالا كس زيادي از ان70 گله نكرده ولي آغا من با نظر شما خوب رفتم ان73 اونم با گارانتي اصل و معتبر خريدم وايهمه پول دادم بالاش آمدي مال منم اينجور از آب دراومد اونوقت بايد گناه رو بندازيم گردن شانس؟؟؟؟
من دلم با ان73 هستش ولي مي ترسم . چون نمي خوام آپ ديتش كنم سؤالم اينه كه آيا گوشي ان73 اي تو بازار ايران اومده كه آخرين فريم ويرش روش باشه؟؟؟
Last edited by tcom_mobile; 10-04-2007 at 01:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)