تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 33 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 324

نام تاپيک: Command & Conquer 3: Tiberium Wars

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

کسی لینک دانلود این بازی رو داره ؟ یا باید درخواست بدم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .

مرسی جالب بود .

.
    خواهش میکنم قابلی نداشت

اگه کسی کمک خواست بگه
    بچه ها سعی کنید یه راهی پیدا کنیم تا انلاین بازی کنیم
    خیلی حال میده
    باید بگم درسته که 3 تا ریس بیشتر نداره ولی هر ریس کلی کلی یونیتای جور وا جور داره
    کلی تانک کلی سرباز کلی بیلدینگ
    وای سرم داره گیج میره

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    اینم یه عکس دیگه

امید وارم خوشتون بیاد

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بابا كفمون بريد ! بسه !
    حالا كه اينطور شد فردا ميرم ميگيرم !

داره خودمونی میشه king lajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Baba Bazi Topie Hatman Bazi Mikonam Va Hamaro Mitrekonam

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

Baba Bazi Topie Hatman Bazi Mikonam Va Hamaro Mitrekonam
    احمد جون اولا فارسی تایپ کن
    دوما سلام
    سوما با با بذار تاپیک جون بکیره یه دو دست بازی کنیم بعد کل کل راه بنداز
    ضعیف!!!!!!!!!!!!!

اینم یه عکس از دموی بازی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    بابا یکی یه چیزی بکه اینجوری که تاپیک
    میخوابه
    اینم دوتا عکس از انفجار و دود بعد از انفجار و گرمای حاصل ازون

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام
    بابا یکی یه چیزی بکه اینجوری که تاپیک
    میخوابه
    اینم دوتا عکس از انفجار و دود بعد از انفجار و گرمای حاصل ازون

خوب عزیز من بزار اول ما این بازی رو بگیریم بعد بازی میکنیم . بعد راجع بهش حرف میزنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام
    هر وقت شد که با dial-up بازی کنی به منم بگو سهراب ok
    D:

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

10

سلام
    D:
    دوستان فکر نکنم این بازی رو بشه به صورت آنلاین با سرعت دایال آپ بازی کرد.
    تویه خود مشخصات گفته که برای آنلاین باید از DSL و لن استفاده کرد نه از دایال آپ.

در مورد بازی هم توضیح بدم که این بازی ادامه بازی تابریان سان هستش که فکر کنم قبل یا بعد از بازی RedAlert توسط شرکت EA روانه بازار شد. البته اون موقع همه کاره بازی ها Westwood بود و فقط EA بازی رو میفرستاد بیرون ولی تویه این دو بازی آخری یعنی دو نسخه Generals این گروه Westwood کلا به شرکت EA پیوستن و اون شرکت قبلی منحل شد.
    تا اونجا که خبر دارم خیلی از بازی های استراتژی شرکت EA رو همین تیم ساختن که خداییش هم تا حالا موفق بودن. ولی الان این تیم از Ea جدا شده.

حالا در مورد داستان بازی بگم.
    تا اونجایی که من یادمه داستان اینجوریه که در سال 2047 یه شهاب سنگ با زمین برخورد میکنه تویه این شهاب سنگ یک سری کریستالهای سبز رنگی هست که هم خوبن و هم بد. این کریستالها بر اثر انفجار شهاب سن روی خیلی از منطقه های زمین پراکنده میشن و به خاطر ساختارشون باعث از بین رفتن محیط زیست میشن.
    برای همین انسانها برای ادامه حیاط بر روی زمین دچار مشکل میشن. زمین به سه بخش رنگی قرمز،زرد و سبز تقسیم بندی میشه.
    قرمز : در این مناطق به هیچ وجه جایی برای زندگی وجود داره و سرتاسر بوسیله کریستالها ( اسمشون تیبریوم هستش ) از بین رفته.
    زرد : این مناطق هنوز کاملا به کریستال های تیبریوم آلوده نشدن، ولی نمیشه رویه اونها زندگی کرد.
    سبز : این مناطق کاملا تمیز هستن و آخرین بازماندگان انسانها در این مناطق زندگی میکنند.

در ضمن توضیح بدم که این کریستالها در هر گونه وضعیتی میتونند که خودشون رو تکثیر کنند حتی اگر به یک موجود زنده هم برخورد کنند پس از چند روز اون فرد بدنش کاملا تبدیل به کریتال تیبریوم میشه و کشته میشه و بعدش بدنش کم کم تجزیه میشه و فقط کریستال تیبریم باقی میمونه.

البته این کریستالهای تیبریوم همون طور که گفتم مزیت هایی هم دارند. این کریستالها دارای قدرت محصور فوق العاده ای هستند که در دوران بی نفتی این زمان ( 2047 ) جایگزین بسیار خوبی برای نفت و دیگر سوختهای فسیلی هستش.
    برای همین انسانها شروع به استفاده از این کریستال شدند.
    برای نجات مردم هم گروهی به نام اتحاد کشورها ... ( بقیش یادم رفته ) که تویه بازی با اسم مخفف GDI میشناسینشون درست شده. این گروه تمام قدرت رو در دست داره و از این کریستال هم برای راه انداختن دستگاهاش استفاده میکنه.
    در همین موقع هاست که یک گروه شورشی به رهبری کین( Kane ) به شورش بلند میشه. این گروه معتقده که گروه اتحاد کشورها به مردم ظلم میکنند و باعث میشن که مردم همیشه به اونها وابسته باشن و باعث کشته شدن مردم میشن. برای همین این گروه اومده تا به کمک مردم بشتابه و قدرت رو از دست گروه اتخاد کشورها در بیاره. در ضمن اسم مخخف این گروه هم NOD هستش.

این عکس کین هستش.

کین وقتتی که میخواد شورش کنه یک سخنرانی رو تویه شبکه های تلویزیونی انجام میده که الان متنش رو یادم نیست ولی همین سخنرانی باعث میشه که کلی نیرو کسب کنه و حتی باعث شده که از بین بازی کننده ها هم کلی طرفدار پیدا کنه که یکیش خودمم.

خوب در بازی نسخه قبلی یعنی تابریان سان در آخر بازی کین با انفجار ساختمونی که توش بوده کشته میشه و کلی هوادار رو عذا دار خودش میکنه.
    ولی حالا چیزی که نامشخصه اینه که تویه این نسخه دوباره کین برگشته و معلوم نیست چطوری زنده شده ولی همه یا خداقل اونایی که طرفدار کین بودند میدونند چرا Ea این کار رو کرده.
    در واقع طرفدارهای بازی و مخصوصا طرفدارهای کین درخواستهای زیادی از EA برای ادامه این بازی کردند و حتی خیلی ها دلشون میخواست که کین دوباره برگرده که خدا رو شکر برگشت.

در مورد داستان این نسخه از بازی بگم که این طور که من خوندم و دیدم ماجرا جنگ بین دو گروه GDI و NOD نیست و ماجرا مربوط به گروه سومی هستش که از یک کهکشان دیگه اومدند و قصدشون استفاده از منبع وسیع انرژی کریستالهای تیبریوم هستش.
    در این نسخه وظیفه هر دو گوره GDI و NOD مبارزه با این گروه بیگانه و متجاوز هشتش.
    بیشتر این دیگه از داستان بازی خبر ندارم و باید صبر کنم تا که بازیش به شهرستانمون بیاد.

در مورد گرافیک بازی هم بگم که حرف نداره و در عین تعجبی که این همه گرافیکش خفنه ولی با دستگاههای متوسط هم خیلی راحت و خفن اجرا میشه. ( این رو یه جایی خوندم )

در مورد مراحل بگم که در نسخه قبلی بازی یعنی تیبریون سان که مراحل خیلی خیلی متنوع بودند تا حدی که آدم اصلا خسته نمیشد. مثلا در عین حالی که بازی یک استراتژیک بساز و بجنگ بودش در بعضی مراحل باید مثل بازی کماندوز با دو کماندو ( کماندو بالاترین درجه یک سرباز در بازی بود که خیلی کارها میشد باهاش انجام داد ) یک مرحله رو به صورت مخفیانه رد میکردید.
    خیلی دلم میخواد که تویه این نسخه هم اون دو کماندو بازی قبلی رو ببینم.

در بازی از نظر تنوع کارخونه ها اصلا نگران نباشید چون که کلی کارخونه جور واجور میتونید بسازید که اصلا زشون خسته نمیشید.

خوب فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام توضیحی درموردش بدم. انشالله بازی رو که خریدم و بازی کردم میام و براتون میگم که بازی چه جوریه.

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

10

سلام
    D:
    دوستان فکر نکنم این بازی رو بشه به صورت آنلاین با سرعت دایال آپ بازی کرد.
    تویه خود مشخصات گفته که برای آنلاین باید از DSL و لن استفاده کرد نه از دایال آپ.

در مورد بازی هم توضیح بدم که این بازی ادامه بازی تابریان سان هستش که فکر کنم قبل یا بعد از بازی RedAlert توسط شرکت EA روانه بازار شد. البته اون موقع همه کاره بازی ها Westwood بود و فقط EA بازی رو میفرستاد بیرون ولی تویه این دو بازی آخری یعنی دو نسخه Generals این گروه Westwood کلا به شرکت EA پیوستن و اون شرکت قبلی منحل شد.
    تا اونجا که خبر دارم خیلی از بازی های استراتژی شرکت EA رو همین تیم ساختن که خداییش هم تا حالا موفق بودن. ولی الان این تیم از Ea جدا شده.

حالا در مورد داستان بازی بگم.
    تا اونجایی که من یادمه داستان اینجوریه که در سال 20xx یه شهاب سنگ با زمین برخورد میکنه تویه این شهاب سنگ یک سری کریستالهای سبز رنگی هست که هم خوبن و هم بد. این کریستالها بر اثر انفجار شهاب سن روی خیلی از منطقه های زمین پراکنده میشن و به خاطر ساختارشون باعث از بین رفتن محیط زیست میشن.
    برای همین انسانها برای ادامه حیاط بر روی زمین دچار مشکل میشن. زمین به سه بخش رنگی قرمز،زرد و سبز تقسیم بندی میشه.
    قرمز : در این مناطق به هیچ وجه جایی برای زندگی وجود داره و سرتاسر بوسیله کریستالها ( اسمشون تیبریوم هستش ) از بین رفته.
    زرد : این مناطق هنوز کاملا به کریستال های تیبریوم آلوده نشدن، ولی نمیشه رویه اونها زندگی کرد.
    سبز : این مناطق کاملا تمیز هستن و آخرین بازماندگان انسانها در این مناطق زندگی میکنند.

در ضمن توضیح بدم که این کریستالها در هر گونه وضعیتی میتونند که خودشون رو تکثیر کنند حتی اگر به یک موجود زنده هم برخورد کنند پس از چند روز اون فرد بدنش کاملا تبدیل به کریتال تیبریوم میشه و کشته میشه و بعدش بدنش کم کم تجزیه میشه و فقط کریستال تیبریم باقی میمونه.

البته این کریستالهای تیبریوم همون طور که گفتم مزیت هایی هم دارند. این کریستالها دارای قدرت محصور فوق العاده ای هستند که در دوران بی نفتی این زمان ( 2047 ) جایگزین بسیار خوبی برای نفت و دیگر سوختهای فسیلی هستش.
    برای همین انسانها شروع به استفاده از این کریستال شدند.
    برای نجات مردم هم گروهی به نام اتحاد کشورها ... ( بقیش یادم رفته ) که تویه بازی با اسم مخفف GDI میشناسینشون درست شده. این گروه تمام قدرت رو در دست داره و از این کریستال هم برای راه انداختن دستگاهاش استفاده میکنه.
    در همین موقع هاست که یک گروه شورشی به رهبری کین( Kane ) به شورش بلند میشه. این گروه معتقده که گروه اتحاد کشورها به مردم ظلم میکنند و باعث میشن که مردم همیشه به اونها وابسته باشن و باعث کشته شدن مردم میشن. برای همین این گروه اومده تا به کمک مردم بشتابه و قدرت رو از دست گروه اتخاد کشورها در بیاره. در ضمن اسم مخخف این گروه هم NOD هستش.

این عکس کین هستش.

کین وقتتی که میخواد شورش کنه یک سخنرانی رو تویه شبکه های تلویزیونی انجام میده که الان متنش رو یادم نیست ولی همین سخنرانی باعث میشه که کلی نیرو کسب کنه و حتی باعث شده که از بین بازی کننده ها هم کلی طرفدار پیدا کنه که یکیش خودمم.

خوب در بازی نسخه قبلی یعنی تابریان سان در آخر بازی کین با انفجار ساختمونی که توش بوده کشته میشه و کلی هوادار رو عذا دار خودش میکنه.
    ولی حالا چیزی که نامشخصه اینه که تویه این نسخه دوباره کین برگشته و معلوم نیست چطوری زنده شده ولی همه یا خداقل اونایی که طرفدار کین بودند میدونند چرا Ea این کار رو کرده.
    در واقع طرفدارهای بازی و مخصوصا طرفدارهای کین درخواستهای زیادی از EA برای ادامه این بازی کردند و حتی خیلی ها دلشون میخواست که کین دوباره برگرده که خدا رو شکر برگشت.

در مورد داستان این نسخه از بازی بگم که این طور که من خوندم و دیدم ماجرا جنگ بین دو گروه GDI و NOD نیست و ماجرا در سال 2047 هستش که گروه سومی از یک کهکشان دیگه اومدند و قصدشون استفاده از منبع وسیع انرژی کریستالهای تیبریوم هستش.
    در این نسخه وظیفه هر دو گوره GDI و NOD مبارزه با این گروه بیگانه و متجاوز هشتش.
    بیشتر این دیگه از داستان بازی خبر ندارم و باید صبر کنم تا که بازیش به شهرستانمون بیاد.

در مورد گرافیک بازی هم بگم که حرف نداره و در عین تعجبی که این همه گرافیکش خفنه ولی با دستگاههای متوسط هم خیلی راحت و خفن اجرا میشه. ( این رو یه جایی خوندم )

در مورد مراحل بگم که در نسخه قبلی بازی یعنی تیبریون سان که مراحل خیلی خیلی متنوع بودند تا حدی که آدم اصلا خسته نمیشد. مثلا در عین حالی که بازی یک استراتژیک بساز و بجنگ بودش در بعضی مراحل باید مثل بازی کماندوز با دو کماندو ( کماندو بالاترین درجه یک سرباز در بازی بود که خیلی کارها میشد باهاش انجام داد ) یک مرحله رو به صورت مخفیانه رد میکردید.
    خیلی دلم میخواد که تویه این نسخه هم اون دو کماندو بازی قبلی رو ببینم.

در بازی از نظر تنوع کارخونه ها اصلا نگران نباشید چون که کلی کارخونه جور واجور میتونید بسازید که اصلا زشون خسته نمیشید.

خوب فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام توضیحی درموردش بدم. انشالله بازی رو که خریدم و بازی کردم میام و براتون میگم که بازی چه جوریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •