تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: بر و بچ سخت افزار اگه ممكنه در مورد Dfi توضيح بدن

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اينا واسه اينتل هستش ديگه درسته مدلش رو هم صفحه قبل نوشتم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خداییش اگه asus p5w.... نگیری ضرر میکنی.
    خودتو ازیت نکن
    dfi هنوز مونده تا تو ایران جا بیفته
    ولی همه ایسوس رو قبول دارند.
    3 سال هم گارانتی الماس داره.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اينا واسه اينتل هستش ديگه درسته مدلش رو هم صفحه قبل نوشتم
    آره عزيز...
    البته بايد بگم اون مدلي كه از DFI نوشتم جزو رده متوسط و راه حل هاي ارزون قيمته و اصلا قابل مقايسه با او ASUS كه دوستمون هم روش اصرار داره نيست (يعني تقريبا زمين تا آسمون فرق دارند) گفتم اگه رو DFI اصرار داري براي اينتل بهترينش همونه (متاسفانه هنوز DFI براي Core 2 يه رده High End درست و حسابي نزده)

ولي آخرش نفهميديم با Pentium D چكار مي خواي بكني. چون Athlon X2 ها Pentium D رو درسته قورت ميدن حالا هر مادربردي مي خواي بگيري بگير.
    اگه AMD مي خواستي ببندي ديگه هيچي جز LANPARTY UT NF590 SLI-M2R-G بهت پيشنهاد نمي كردم. (البته بيشتر از رو تعصب ولي خداييش DFI براي AMD خيلي بردهاي محشري زده)
    Last edited by Mezzo; 05-04-2007 at 02:51.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من اين cpu رو قبلا داشتم با مادر برد گيگا حالا ميخوام مين رو عوض كنم انشاءالله اگه بشه يه cor dou ميخرم پس همون ايسوس امروز سفارش رو ميدم ممنون وتشكر از دوستان گلم كه واقعا محشريد هر اكه هستيد موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بگير فقط يادت باشه تو بايوسش Jmicron رو غير فعال كني (اگه IDE Device بيشتر از دوتا نداري) چون واقعا چيز مزخرفيه. همينطور Silicon Image و Wi/Fi اگه استفاده نمي كني غير فعال كن زمان بوت بياد پايين.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اگه اطلاعات ديگه اي در مورد اين مين داريد بگيد تا بيشتر با هاش آشنا بشم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من خودم P5B Delux دارم با پل ICH8R كه حتما ميدوني خودش IDE Controller نداره و از Jmicron استفاده مي كنه كه علاوه بر اينكه هر بار موقع بوت شدن يه تاخير 5 ثانيه اي ايجاد مي كنه توسط خيلي از CD هاي Bootable حتي Linux و Knoppix و ... قابل شناسايي نيست و اشكال هاي ديگه اي هم داره.
    خوشبختانه ICH7Rخودش يه IDE Controller داره و ايسوس در P5W DH يه كانكتور IDE+SATA اضافي (فكر كنم مشكي رنگ) كه توسط jmicron كنترل ميشه (بهمراه eSATA) تعبيه كرده كه بنظر من فقط در صورت لزوم بايد ازش استفاده كرد.

نكته ديگه در مورد اين برد اينه كه ICH7R سه كانكتور SATA II (برخلاف تمام بردهاي ديگه با اين چيپست كه چهار عدد دارند) يعني حداكثر سه هارد SATA رو ميشه بصورت RAID قرار داد و اگه زماني بخواي چهار هارد رو RAID كني بايد يه كارت اضافي بگيري. (البته اين مشكل عده بسيار محدودي هست)

يك مطلب ديگه كه خيلي مطمئن نيستم اينه چيپست 975X حداكثر تا باس 1066 ساپورت مي كنه كه اگه اينطور باشه پردازنده هاي باس 1333 مثل E6650 و ... رو اگه ساپورت بكنه از تمام توانشون نميشه بهره برد.

در كل اين مادربرد كامل و بي نقصه و تا مدتها رفع نياز مي كنه.

داره خودمونی میشه Agena FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره عزيز...
    البته بايد بگم اون مدلي كه از DFI نوشتم جزو رده متوسط و راه حل هاي ارزون قيمته و اصلا قابل مقايسه با او ASUS كه دوستمون هم روش اصرار داره نيست (يعني تقريبا زمين تا آسمون فرق دارند) گفتم اگه رو DFI اصرار داري براي اينتل بهترينش همونه (متاسفانه هنوز DFI براي Core 2 يه رده High End درست و حسابي نزده)

ولي آخرش نفهميديم با Pentium D چكار مي خواي بكني. چون Athlon X2 ها Pentium D رو درسته قورت ميدن حالا هر مادربردي مي خواي بگيري بگير.
    اگه AMD مي خواستي ببندي ديگه هيچي جز LANPARTY UT NF590 SLI-M2R-G بهت پيشنهاد نمي كردم. (البته بيشتر از رو تعصب ولي خداييش DFI براي AMD خيلي بردهاي محشري زده)
    عزیزم خوبی؟

ببین عزیز جان در مورد این حرف که Athlon 64 X2 AM2 میخوره کاملا درسته ! اما به توجه به امکان ارتقاع بهتر برای اینتل در حال حاضر و ورود پردازنده هایPentium E2100 Serie و E4000 Serie به بازار جهانی به نظر من اینتل الان برای خرید به صرفه تر هست ! ولی در کل من به شما صبر پیشنهاد میکنم تا ورود پردازنده های E2100 به ایران برای این رنج قیمتی اگه هم بیشتر دارید همین الان میتونید E4300 بخرین .

در کل اینتل برای ارتقاع بهتره در حال حاضر ...

در مورد مادربورد هم باید بگم که در رده ی High-End هم اگه شما برای اورکلاک نمیخواین این مادربورد را بردارید :

Asus P5W Deluxe و یا GigaByte P965-DQ6

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من اين cpu رو قبلا داشتم با مادر برد گيگا حالا ميخوام مين رو عوض كنم انشاءالله اگه بشه يه cor dou ميخرم پس همون ايسوس امروز سفارش رو ميدم ممنون وتشكر از دوستان گلم كه واقعا محشريد هر اكه هستيد موفق باشيد
    دمت گرم بهترین کارو میکنی.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •