برنامه شهريه دانشجويان كه به صورت نقد و اقساط وچك پرداخت مي شود را مي خواهم
برنامه شهريه دانشجويان كه به صورت نقد و اقساط وچك پرداخت مي شود را مي خواهم
سلام
لطفآ اگر میشه قوانین این تالار رو در انجمن برنامه نویسی بخونید.
گفته شده اینجا اصلآ درخواست پروژه ندید. اول شروع به ساختش
کنید و هرجا به مشکلی برخوردید سوال بپرسید تا مشکل رو حل کنید و ....
اگر مشکلی داشتید سوال بپرسید. به امضام هر نگاهی کنید.
موفق باشید . بای
كسي نيست در حل مشكلsearch به من كمك كند
سلام
اگه از Ado استفاده ميكني روي ديتاستت دوبار كليك كن و ليست تمام فيلدها رو پاك كن و خاصيت Active رو Fasle كن .بعد دوباره روي FieldEditor راست كليك كن و Add All field رو انتخاب كن . بعد هم Active را True كن و برنمه ات رو يه بار ديگه اجرا كن اگه باز هم ارور داد بگو تا يه فكر ي به حالت بكنيم.....
موفق باشيد
از ado استفاده نمي كنم .به وسيله datasource,bde به بانكم وصل مي شوم
سورس برنامه ات رو اينجا اپلود كن.(بدون اگزه )
من ميخواهم شهريه دانشجوياني كه به صورت چك پرداخت كنند به صورت زير باشد:
روي فرم يك ديبيگريد گذاشته ام كه اطلاعات دانشجويان را نشان دهدو اطلاعات مربوط به چك را در dbeditاربر وارد كندو ميخواهم هر وقت در ديبيگريد اطلاعات مربوط به يك دانشجو انتخاب شد اگر قبلا اطلاعات چك ثبت شده باشد در dbedit ها بيايد و اگر ثبت نشده باشد dbedit ا را فعال كنم و اطلاعات را ثبت كنم .
مشكل من اين است 1-كه در دبييگريد تمام دانشجويان كه در جدول است نميايدفقط يكي از دانشجويان نمايش داده مي شود
2- چگونه مي توان م با انتخاب كردن يك سطر از دبييگريد اطلاعات چكها بيايد
من 4 تا جدول دارم student,class,master,course و يك فرم ثبت نام دارم كه اطلاعات مربوط به ثبت نام دانشجويان مثلا كد دانشجو,نام ونام خانوادگي ونام درس و كد كلاسي و... كه است. در فرم كلاس اطلاعات مربوط به كلاسم مثلا كد كلاس و نام درس و نام استاد و... است. و قبل از اينكه دانشجويي را ثبت نام كنند فرم كلاسي را پر مي كنند فرض كنيد 3تا كلاس101.102.103 داريم و 10 تا دانشجو مي خواهند در اين كلاس ها شركت كنند مثلا دانشجوي با كد دانشجويي1در درس گرافيك در كلاس 101 ثبت نام مي شود اگر بخواهيم دانشجوي ديگري با كد دانشجويي 2 در همين كلاس ثبت نام شود ارور key violation رامي دهد و اگر كد كلاس را وارد نكنم جاي اخرين دانشجويي كه در بانك ذخيره شده است قرار ميگيردوبانكم پارادوكس است و روي فرم dbedit است
به نظر شما من چه كار كنم؟
Last edited by hamidehsadat; 11-04-2007 at 11:38. دليل: اشتباه در عنوان تاپيك
1. پيشنهادم اينه كه به طور كلي از DBGride استفاده نكني و ورود اطلاعات رو به كمك Edit انجام بدي.
2. چون دارين از چندتا تيبل به طور همزمان و موازي استفاده ميكني ، توضيحاتتون كافي به نظرم نيومد.
چون نفهميدم كدوم تيبل رو دارين وارد ميكنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)