تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 130 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگر وسط کار با phone xs شارژ باطری تموم شه یا برق قطع شه مشکلی پیش نمیاد ؟ بعد از این کار برای

گوشی های سریال چنچ به باکس احتیاجی نیست؟

من اکوستیک رو دانلود کردم . اما توش 90 تا فایل داشت . شما تو دو تا پست بالاتر گفتی 79 تاست؟ قضیه چیه؟
    خوب بستگی داره برنامه کجای کار باشه ..اگه هنوز داشت گوشیو هک میکرد شارژ تموم شه یا برق بره مشکلی پیش نمیاد اما اگه به گوشی نفوذ کرده بود و داشت فایلها رو انتقال میداد (با توجه به log ای که برنامه نشون میده) شارژ تموم بشه ممکنه مشکلی پیش بیاد و گوشی فلش لازم بشه...اگه customize به خوبی انجام بشه مشکلی پیش نمیاد و به باکس احتیاجی نیست....آکوستیک اصلی w810 , هفتادونه تا فایل داره اما این آکوستیک 90 تا فایل..مشکلی نیست شما به تعداد فایلها کاری نداشته باشید ..کل پوشه Acoustic رو آپلود کنید تو گوشی...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

با phone xs و far در کمتر از 5 دقیقه میشه این کار رو انجام داد.
    یه کم بیشتر تو انجمن سرچ کنید.

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب بستگی داره برنامه کجای کار باشه ..اگه هنوز داشت گوشیو هک میکرد شارژ تموم شه یا برق بره مشکلی پیش نمیاد اما اگه به گوشی نفوذ کرده بود و داشت فایلها رو انتقال میداد (با توجه به log ای که برنامه نشون میده) شارژ تموم بشه ممکنه مشکلی پیش بیاد و گوشی فلش لازم بشه...اگه customize به خوبی انجام بشه مشکلی پیش نمیاد و به باکس احتیاجی نیست....آکوستیک اصلی w810 , هفتادونه تا فایل داره اما این آکوستیک 90 تا فایل..مشکلی نیست شما به تعداد فایلها کاری نداشته باشید ..کل پوشه Acoustic رو آپلود کنید تو گوشی...!
    ممنون . قطعا این کار رو دراولین فرصت انجام میدم .

اینم بگم خیلی دنبال این کاربودم اما تا حالا هیچکس به کاملی آقاحمید نگفته بود که من بهش اطمینان کنم.

ممنون . خیلی با حالی

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با phone xs و far در کمتر از 5 دقیقه میشه این کار رو انجام داد.
    یه کم بیشتر تو انجمن سرچ کنید.

خیلی باحالی بابا!!!...این روش و که من همون صفحه اول گفتم...میدونم 100% بهتره و سریعتره! خودم درایور صدا و دوربین و اسکین واکمن و چند تا منوی فلش و ....تو 10 دقیقه چپوندم به گوشی!!!.....ولی با اون روش گوشیهای چنج شده مشکل پیدا میکنند (imei) ...باید با باکس دوباره سریالشون چنج بشه ..ولی این روش براشون خطری نداره ...

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

آقا حمید آموزشت بهترین نوع آموزش بود
    توضیحاتت کامل کامل بود
    و برای دوستانی هم که گوشیشون رجیستر اصلیه باید بگم که من به دستورات آقا حمید عمل کردم و الان گوشیم
    صداش فرق کرده
    راستش کسانی که گوشیشون رجیستر اصلیه حتما این کار رو توصیه میکنم
    چون اگر دقیقا به راهنمایی های حمید عزیز توجه کنن مشکلی واسه گوشیشون پیش نمیاد
    البته کسایی که ورژن فرم ورشون r4ea031 V رو میتونم بهشون توصیه کنم
    بقیه رو نمیدونم

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا Hamidدستت درد نکنه واسه درایور صدا .. من با phoneXS Alpha6 تو کمتر از از 1 ساعت ریختم این درایور رو با چند تا منو فلش.. صداش خیلی بلند شده ممنون.....
    ولی انگار فقط بلند نشده... یکمی تغییر کرده صداش .. در مجموع یه طوریه
    Last edited by sony_W810i; 31-03-2007 at 02:53.

داره خودمونی میشه vahid_mota's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا حمید یه سوال و او اینکه روشی که برای آپدیت w810 گفتین روی w700 هم قابل اجراست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

6

آقا حمید آموزشت بهترین نوع آموزش بود
    توضیحاتت کامل کامل بود
    و برای دوستانی هم که گوشیشون رجیستر اصلیه باید بگم که من به دستورات آقا حمید عمل کردم و الان گوشیم
    صداش فرق کرده
    راستش کسانی که گوشیشون رجیستر اصلیه حتما این کار رو توصیه میکنم
    چون اگر دقیقا به راهنمایی های حمید عزیز توجه کنن مشکلی واسه گوشیشون پیش نمیاد
    البته کسایی که ورژن فرم ورشون r4ea031 V رو میتونم بهشون توصیه کنم
    بقیه رو نمیدونم
    .

سلام ... دوست جون یه لطفی بکن یه آموزش برای این فون ایکس الفا 5 و گذاشتن درایور اکوستیک و منوی فلش رو هر چند برای چند همین بار بگذار من الان نردیک به دو ساعته دارم میگردم اما آموزشش رو برای دبلیو 810 چنج شده پیدا نمیکنم از یه طرفم این رفته تو مخم میترسم باهاش ور برم گوشی داغون شه میشه لطفا آموزشش رو با قلم خودت بگذاری ؟! خیلی خیلی ممنون میشم .

.

من الان فایل فون ایکس رو دانلود کردم منوی های فلش رو هم دارم اما درایور اکوستیک رو نه لینک دانلودش رو داری ؟!

.

دیگه اینکه حتما یه جوری باشه که مجبور نشم سریالش رو دوباره بدم بیرون عوض کنن و مشکل برشگتن سریال به سریال اصلی نباشه ؟!
    Last edited by lonelinesspains; 31-03-2007 at 04:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام اقا Hamidدستت درد نکنه واسه درایور صدا .. من با phoneXS Alpha6 تو کمتر از از 1 ساعت ریختم این درایور رو با چند تا منو فلش.. صداش خیلی بلند شده ممنون.....
    ولی انگار فقط بلند نشده... یکمی تغییر کرده صداش .. در مجموع یه طوریه
    بله منم اولش همین فکرو میکردم ولی یه مدت بگذره بهش عادت میکنی...با تنظیم کردن equlizer صداش بلندتر هم میشه..(دو تای اولی و دو تای آخری رو تا رنگ زرد ببرین بالا)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا حمید یه سوال و او اینکه روشی که برای آپدیت w810 گفتین روی w700 هم قابل اجراست؟
    این روش روی w810 و w800 و k750 تست شده و 100% کار میکنه...فکر کنم رو w700 هم کار بده..(مطمئن نیستم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •