جالبه
فقط بگو هزينه داره ؟ كه مطئنن داره وفكر مي كنم اون شماره اولي هم كه بايد بگيري مربوط به يه شركتي هستش كه اين رو در اختيار مردم قرار داده.درسته؟
جالبه
فقط بگو هزينه داره ؟ كه مطئنن داره وفكر مي كنم اون شماره اولي هم كه بايد بگيري مربوط به يه شركتي هستش كه اين رو در اختيار مردم قرار داده.درسته؟
درسته.
یه چیزی شبیه به شماره های هوشمند مخابراته که هزینه اش رو قبض میاد.
کسی این روش رو آزمایش کرده.....من که هر کاری میکنم فقط اشغال میزنه هر شما ره هی رو........
شاید فقط ماله تهرانه...از شهرستان کسی تونسته این کا رو بکنه.........با موبایلش........
اگه اامکان داره شما هم راهنمایی کنبد ممنون
بله منم از همين شماره استفاده کردم
البته يه شماره ديگه هم هست 02148980 که بايد قبل شماره ايی که ميخوايد بگيريد بنويسيد
ببخشيد که دير جواب دادم
من خودم ديگه استفاده نميکنم چون هزينه داره و هزينشم احتمالاً زياده
به نظر من اگه برا اينکار از تلفن همگانی استفاده کنيم خيلی بهتره و البته کم هزينه تر![]()
بیشتر توضیح بدید هزینه اون چه جوری محاسبه میشه مطلبی چیزی تو خود سایت مخابرات کسی ندیده
شماره ای آقای سامسونگ گفته کار نمی کنه
من هم از اهواز هستم یعنی توی شهرستان هم کار نمیده
و بوق اشغال میزنه
من خودم امتحان کردم. فکر می کنم فقط و فقط با سیم کارت های 0912 جواب میده و بقیه شهر ها رو ساپورت نمی کنه.
اگر این مورد هزینه بالایی داره بگید که بقیه استفاده نکنن
بله درسته...فقط واسه تهرانه یا به طور کاملتر 0912 میتونه استفاده کنه.....و بچهای شهرستان نمی تونن...بس زحمت نکشن...به نظر من مبلق هزینش این جوریه..............که شما به این شماره زنگ میزنید و مبلغ دال شهری صحبت موبایل با داخل شهرمیوفته از اون ورهم شمارهای که گرفتینو بر اساس نرخ مخابرات ÷ول مینازه...در واقه شما دارید بول 2 تماسو با هم میدید...هزینه اضافی به خاطره امکان استفاده از این روش میباشد.....
موفق باشد ....اماواسه تماس های سره کاریو کوتاه بسیار مفیده...![]()
حالشو ببرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)