نکته اگر در پوشه ی www مربوط به اول لوکال هاست فایلی htaccess.txt رو دیدید یا ادیتش کنید یا اصلا حذفش کنید
نکته اگر در پوشه ی www مربوط به اول لوکال هاست فایلی htaccess.txt رو دیدید یا ادیتش کنید یا اصلا حذفش کنید
یک مشکل با EasyPHP وقتی اجراش میکنم فقط Apache فعال است و MySQL فعال نمیشه چکار کنم..
تویه پنجره ایزی پی اچ ... کنار پنجره بالا سمت چپ کلیک کنید از منوی مزبور اول configuration و بعد روی mysql و بعد از تنظیم روی لوکال هاست گزینه ی restart ر و کلیک کنید
خواهش می کنم شما هر جور راحتی ما رو صدا کن ... من این برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم و همه هم رو ویندوز صفر نصب کردم ولی هیچ کدوم جواب نداده و همین مشکلی که قبلا گفتم پیش اومده یعنی انگار صفحه داره لود می شه ولی هیچی نمی آد تنها easyphp این مشکل رو نداره که اونم نسخه دوش که بتا این مشکل رو داره !!!جاوید جان " البته اگر اجازه دارم شما رو اینطور صدا کنم "
شما دقیق بگید چی رو از کجا دانلود و نصب کردید
اگر آپاچی نصب کردید که اگر اونو از سایت رسمیش دانلود کردید و یا از یک سایت اوپن سورس معتبر ، پس حتما php.ini اون درست کار می کنه و شما اگر سرویستون ران نمی شه برید تو ادمینستر تولز و از سرویس ها آپاچی و مای اسکیوال سرور رو بصورت اتوماتیک یا منوآل ران کنید
بعد یک ریستارت کنید و بعد phpmyadmin رو اجرا کنید ، اگر سرویس ها فعال باشند که مشکلی نداره مگر اینکه قبل از نصب آپاچی فعلی یک نسخه ی دیگه از اون رو نصب کرده و یا درست حذف نکرده باشید
اینو می دونم رو عرفان سرور فایلش بود که پاک کردم بازم درست نشد اونمنکته اگر در پوشه ی www مربوط به اول لوکال هاست فایلی htaccess.txt رو دیدید یا ادیتش کنید یا اصلا حذفش کنید
برامه هایی که تا الان دیدم و دانلود کردم در این رابطه و کار نکردن:
App Serv
Easy PHP 2.0 Beta
Erfan Server
Wamp
Winlamp
Xampp
یه سوال دیگه تو برنامه easy php امکانش هست برای یه فولدر سطح دسترسی تعیین کنیم !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
نه فکر نکنم بشه البته ربطي به EasyPHP نداره بايد با آپاچي اين تنظيمات انجام بشه که اونم تا اونجايي که من ميدونم براي کل دسترسيها ميشه محدوديت تعيين کرد مثلا کلا اجازه نوشتن توي فولدرها رو نده. البته شايد هم با دستکاري htaccess بشه کاري کرد ( بايد از خبرههاي htaccess سوال کنين )
رفتم ولی اینجا باید چکار کنم و ............
; IMPORTANT
; ${path} is used to specify EasyPHP installation path
[mysqld]
datadir=${path}/mysql/data
basedir=${path}/mysql
bind-address=127.0.0.1
; Uncomment for use on USB key
; skip-innodb
شما یک بار دیگه phpmyadmin آپدیت شده رو نصب کنید و ریستارت کنید
اونایی که نصب کرده بودید همه mixed پی اچ پی اند و بهتره در مورد نسخه ی اصلی اپَچ از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سووال دوم اگر شما می خواهید یک وب سرور راه بیاندازید که نیاز به بحث جدا داره و اگر فقط منظورتون phpmyadmin باشه که با تنظیمات php.ini و نیز رمز روی فایل ها می شه اینکار رو تا حدودی انجام داد
اینو که لینک دادید هم دارم فقط نمی دونم اون چجوری نصب می شه ؟!اونایی که نصب کرده بودید همه mixed پی اچ پی اند و بهتره در مورد نسخه ی اصلی اپَچ از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سووال دوم اگر شما می خواهید یک وب سرور راه بیاندازید که نیاز به بحث جدا داره و اگر فقط منظورتون phpmyadmin باشه که با تنظیمات php.ini و نیز رمز روی فایل ها می شه اینکار رو تا حدودی انجام داد
موفق و پیروز باشید
جاوید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)