نميدونم واقعا" تواين پارس قايم فقط كاغذ ميچسبونن رو گوشي پس كو گارانتي كو تامين قطعات و تجهيزات اضافي .اصلا" اين چه وضعشه خر تو خره مگه نمايندگي رسمي نيستن .اصلا" من قهرم بازي نميكنم((:.شوخي به كنار واقعا" تاسف باره.
نميدونم واقعا" تواين پارس قايم فقط كاغذ ميچسبونن رو گوشي پس كو گارانتي كو تامين قطعات و تجهيزات اضافي .اصلا" اين چه وضعشه خر تو خره مگه نمايندگي رسمي نيستن .اصلا" من قهرم بازي نميكنم((:.شوخي به كنار واقعا" تاسف باره.
خوب چه مشکلی براتون پیش اومده من که همین دیروز گوشیمو از گارانتی گرفتم خیلی خوب بود .
مشکلی نیست مهیار جون.
فقط تجهیزات و قطعات اضافی رو تامین نمی کنه.
پست های قبلی رو بخونی متوجه میشی.
مواد لازم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون فیش 2تایی که 2تا مادگی داره باسه پشت کیس گرفتم که هم فیش هدفن وهم اسپیکر بخوره
مرسی.
ولی دو تا مشکل:
اول اینکه عکسا رو بد جایی آپ کردی که واسه دیدن هر کدوم مجبوریم کلی صبر کنیم.
دوم اینکه مشکلی که هست اینه که وقتی فیش رو به گوشی وصل کنی، تصویر روی گوشی میره و چیزی نمی بینی. اون رو چیکار می کنی؟
اینم عکسای بالا هستن برای اینکه بشه راحت تر دید:
![]()
Last edited by ShahabSAMSUNG; 13-04-2007 at 22:46.
اين كه شد مخابرات.كلي سيم داره.من كه حوصله اين همه دنگ وفنگ ندارم.با خودم ميخوام اينارو كجا بكشم.؟
آقا شهاب اتفاقا من از این راه خیلی وقته استفاده میکنم . من گوشیمو با این به همه چیز وصل کردم . حتی ارگ . ولی بدیش همینه که تصویر رو نمیبینی .![]()
![]()
![]()
ضمناً یه جای کارت نقص داره
با این کار صدا مونو میشه.
برای استریو شدن صدا باید از هر فیش 2 تا داشته باشی. فیش های سفید و قرمز رو به یه دوتایی وصل کنی و اون رو همراه با هدفون مورد نظر به دوتایی دوم وصل کنی.
گرفتی چی شد؟ یا عکسش رو بزارم؟
نه منظورم این بود که من هردو فیش قرمز و سفید رو به یکی از این تبدیلها میزنم و بعدا به دستگاها وصل میکنم استریو هم هستش
سلام
من رفتم ولی متاسفانه موبایلم فارسی نشد یعنی اون طرف چرت و پرت می گفت واسه خودش و می خواست دی 600 رو روی اون نصب کنه .
یه کابل هم گیرم اومد که مخصوص v200 بود
ولی آدرس یه جا دارم که یکی از موبایل فروشی ها بهم داد و می گفت که همه چی گیر میاد و اون تبدیله هم به احتمال زیاد گیر بیاد
خب من آدرسش رو می دم اونجا می تونید اون کابل کام رو هم با قیمت حدود 8000 تومن بگیرید و می مونه اینکه یه جوانمرد بره و اونجا و اگه اون تبدیله گیرش اومد واسه ما هم بگیره.
راستی شهاب جان
اون فریمورهایی هم که بهم دادی رفتم واسه نصب ولی یکی از موبایل فروشی ها جدید ترش رو هم داشت ولی می گفت که اونا هم منشی ندارند.
خب پس من از این به بعد بی خیال این فلش و از این بند و بساط ها میشم
اینم آدرس:
خب ما که دستمون از دنیا کوتاهه هر کی رفت اونجا نتیجه رو هم به ما بگهفروشگاه مرکزی کاوش : تهران - خیابان حافظ - بعد از تقاطع جمهوری - نرسیده به درب پارکینگ علائدین - پلاک 6
اینم تلفن :6670755 و 66707550
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)