تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: Grim Fandango

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من بازی رو به اون دلیلی که گفتم هنوز نگرفتم اما می دونم مهم ترین تغییر نحوه کنترل هست که point'n'click شده و اون کنترل قدیمی و یه کم بدقلق (tank control) رو نداره.
    چند وقت پیش اومدم نسخه اورجینال رو بازی کنم و به خاطر همین کنترل اعصاب خورد کنش به سرعت بیخیالش شدم

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیو چند ساعتی بازی کردم
    واقعا فوق العاده ست و حتما باید همه حتی اونایی که قبلا بازیو رفتن اونو تجربه کنن
    من خودم قبلا بازیو رفته بودم ولی تا یه جاهایی از اون دیگه نمی دونم چرا ادامه ندادم و بازیو تموم نکردم

توی نسخه ریمستر گرافیک زیباتر شده و عمده تغییر اون کارکترهاست و محیط رو نخواستن زیاد تغییر بدن
    توی آپشن ها هم یه گزینه هست که میشه گرافیک رو از نسخه ریمستر به نسخه اورجینال تغییر داد و غیر از اون با یه دکمه در جریان بازی سریع گرافیک بین این دو نسخه جا به جا میشه که توی پی سی با دکمه backspace هستش
    کنترل بازی هم همون طور که معراج اشاره کرد از اون حالت قدیمی تغییر کرده و توی تنظیمات یه گزینه به نام Movement Control وجود داره که میشه از حالت پیش فرض یعنی Camera - Relative به Tank Controls تغییر داد که فک نکنم کسی این کارو کنه!
    کنترل بازی به شدت روونتر شده و به طوریکه حتی با کیبورد یا گیم پد هم میشه بازیو رفت و بر روی PS4 هم حتما باید کنترل خیلی خوبی داشته باشه

یه قسمت اضافه خیلی جالب به نام director's commentary وجود داره که توی تنظیمات بازی میشه فعالش کرد
    اونایی که قبلا بازیو رفتن این گزینه می تونه یکی از انگیزه ها برای رفتن دوباره بازی باشه
    با فعال کردن اون در خلال بازی توی تک تک مکان ها با زدن یه دکمه سازنده ها صحبت هایی رو در مورد اون مکان می کنن و حتی بعضی جاها در مورد موسیقی بازی هم صحبت میشه و کلا خیلی هم مفصله
    حدودا ده نفر از افراد اصلی تیم سازنده هستن که توی اونا تیم شافر زیاد صحبت می کنه و مثل همیشه صحبت های جالبی هم می کنه
    موسیقی بازی هم احساس می کنم حداقل از لحاظ کیفیت تغییراتی داشته و در خلال بازی بیشتر تاثیرگذاره

+

اونایی که سیستمشون ضعیفه سیستم مورد نیاز بازیو جدی نگیرن و بازی روی سیستم های ضعیف هم بدون مشکل اجرا میشه

4. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره این ویژگی های جدیدش باحالن. مخصوصا همون که سازنده ها راجع بهش حرف میزنن !! کنترل راحت و روان با کیبورد...
    فعلا یکمی جلو رفتم... واقعا شاهکاره.. خیلی پیشرو بوده ، سال 1998 !!!

این قضیه استفاده کردن از آیتم هاش به چه صورته ؟ چند تا گزینه داره...از کتش میخواد اون آیتم رو در بیاره و ... همون inventory هستش که اینطوری نمایش دادن آره ؟

6. 4 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قضیه استفاده کردن از آیتم هاش به چه صورته ؟ چند تا گزینه داره...از کتش میخواد اون آیتم رو در بیاره و ... همون inventory هستش که اینطوری نمایش دادن آره ؟
    آره همون inventory هستش و هر کدوم رو خواستی انتخاب می کنی و بعد در جای مورد نظر دکمه استفاده رو می زنی که توی کیبورد فک کنم F باشه که البته با موس دیگه این کار راحتر انجام میشه
    معماهای بازی هم اکثرا از طریق همین inventory حل میشن
    مثلا همین اول بازی باید اون کارت ها رو روی میز دختره پانج کرد تا بعدا به کار بیان

+

واقعا از لحاظ دیالوگ های طنز یکی از بهترین بازی هاست و میشه در خیلی از لحاظ بازی کلی خندید
    حالا جالبه خود سازندگان به خصوص تیم شافر توی اون گزینه director's commentary توی قسمت های مختلف کلی شوخی می کنن!
    ظاهرا تیم شافر به فیلم های قدیمی خیلی علاقه داشته و در مورد اونا زیاد توی بازی اشاره می کنه

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •