آغا هي چي عشقته بخر
آغا هي چي عشقته بخر
به نظر من تو این قیمت سونی اریکسون با امکانات بهتر می تونی بخری
بنظر من 6680 ، اگه پیدا نکردی (که هست) 6670 بگیر ...![]()
کاملا تایید میشه
از کجا بفهمم اصله یا نه ؟
طرف فروشنده معرفت به خرج بده وبهت بگه كه اصل يا نه!چون حتي n73 رو هم كه بخواي بخري خطر داره كه تقلبي باشه!
دوست عزیز اگر که هنوز نخریدی وبتونی 20 تومان دیگه اضافش کنی 6233 حرف نداره...صدا ودوربینش هم توپ اگر که هم 6234 گیرت بیاد دیگه محشره ...
اگه نخریدی بگو تا چراشو واست توضیح بدم...![]()
بگو .
فقط من یه ذره نظرم به سونی اریکسون هم متمایل شده .
این دو گوشی از لحاظ ظاهری با سونی اریکسون یکی است بطوری که در لحظه اول اونو با سونی اریکسون اشتباه میگیری واز لحاظ کیفیت ال سی دی و تصویر با سونی یکی است وصدا هم با ان73 یکی است دارای دو باند چپ و راست است..
نام گوشي :6234 و 6234
مشخصات دوربيننوع: 2 مگا پيکسل قابليت بزرگنمايي: 8 برابر مدت فيلمبرداري: به ميزان حافظه
مشخصات پخش كننده موزيكنوع: MP3/AAC/M4A stereo player قابليت پخش:MP3/AAC/M4A stereo
مشخصات حافظهحافظه گوشي: 6 مگابايت حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابايت کارت ( microSDTransFlash باقابلیت ارتقاء تا 2 گیگابایت
راديو دارد
مشخصات باتريزمان مكالمه:مداوم 4 ساعت
این دو گوشی از لحاظ ظاهری با سونی اریکسون یکی است بطوری که در لحظه اول اونو با سونی اریکسون اشتباه میگیری واز لحاظ کیفیت ال سی دی و تصویر با سونی یکی است وصدا هم با ان73 یکی است دارای دو باند چپ و راست است..
نام گوشي :6233 و 6234
مشخصات دوربين نوع: 2 مگا پيکسل قابليت بزرگنمايي: 8 برابر مدت فيلمبرداري: به ميزان حافظه
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3/AAC/M4A stereo player قابليت پخش:MP3/AAC/M4A stereo
مشخصات حافظهحافظه گوشي: 6 مگابايت حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابايت کارت ( microSDTransFlash باقابلیت ارتقاء تا 2 گیگابایت
راديو دارد
مشخصات باتريزمان مكالمه:مداوم 4 ساعت
یکی هستند اما نقاط ضعف 6233 در 6234 گرفته شده![]()
Last edited by SA.ID; 14-04-2007 at 17:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)