سلامنوشته شده توسط damavand_ae
دوست عزيز ميبينم كه كسي به شما ورودتو تبريك نميگه خوب حالا من تبريك ميگم اميد وارم كه موفق باشي تويه اين سايت
سلامنوشته شده توسط damavand_ae
دوست عزيز ميبينم كه كسي به شما ورودتو تبريك نميگه خوب حالا من تبريك ميگم اميد وارم كه موفق باشي تويه اين سايت
هيج موبايلي به تلویزیون وصل نمیشه غیر سامسونگ ، تو گرافیک که خداست ، الان بازار ماشین دست ژاپن و کره است تو موبایل هم خواهیم دید .
ولي سامسونگ زياد چنگي هم به دل نميزنه چون ::: از نظر كارايي ::شوته
ولي از نظر زيبايي تكه
ولي زيبايي نميتواند معيار خوبي براي خريد گوشي باشد خواهر من
خوب اونجوری که پستها رو خوندم زیاد از سامسونگ تعریف نشده بود نمونش آقا محمد کاربر فعال شما 1100 رو به بهترین مدل سامسونگ ترجیح میدید ؟؟؟ اصلا ببین سامسونگ به کلاست میخوره که میخوای داشته باشیش !!!
خوبه لا اقل اسم ژاپن را هم آوردینوشته شده توسط admiral_cavandish
حالا من این سوالو دارم ژاپن در صنعت بالاتره یا کره
الان که سامسونگ ال سی دی را که میزنه برای تبلیغ جنسش میگه سونی تاییدش کرده اما تا حالا شده سونی بگه منو کسی تایید کرده
چون خود سونی هست که بقیه را تایید میکند
پس در نتیجه سونی از سامسونگ خیلی سرتره
![]()
دوست عزیز admiral_cavandish تو هر تاپیکی که میخوای پست بدی اول به تاریخ آخرین پست نگاه کن( 12-31-2005 ) این تاپیک ماله 10 ماه پیشه ولی الان اومده تو صفحه اول . اصلا از اسمش تابلوئه .
لطفا محصولات ديگه ي سامسونگ رو با سوني مقايسه نكنيد چون سوني فقط اسم در كرده وگرنه تمام ركوردهاي محصولات ديگه به خصوص ال سي دي و حافظه هاي فلش و ... دست سامسونگ تازه بعد سامسونگ ال جي و بعدش سونيه
بنده كه ميخام يه گوشي بخرم. اصلا سراغ سامسونگ نمي رم. چون با گوشي سامسونگ حال نمي كنم. واقعا كه يه جوريه. اما انتخاب اول من سوني اريكسونه و بعد موتورلا و نوكيا و بعدش هم هيچي.
خوب نرو تازه باید از خداتم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)