بچه ها ممنون مشكلم حل شد!![]()
بلوتوس موتورلا v3i اصلا مشکلی ندارد.
آقا من یه v3i دارم چه جوری اسکین میریزن توش لطفا از اول برام بگین
سلام
برای اینکه بخوای اسکین بزنی رو موبایلت باید رو گزینه ی اپلی آس بری و.......خودت دیگه همه چی دستت میاد
راستی مشکل بلوتوث موتورولا که یه طرفه میشه با ریست کردن موبایل حل میشه
بای
این گزینه اپلی اس چیه یعنی ما خبر نداشتیم چه جوری اسکین میریختن یعنی هر چی تا الان ریختیم اشتباه بوده؟؟
.
نوشته Rjoun جان تایید میشه..!!
منم گاهی اوقات یه همچین مشکلی دارم ...
و مثلا با 3250 ارتباط برقرار نمیکنه ولی در همون لحظه با کا750 یا...ارتباط برقرار میکنه...!
که خب نمیدونم دلیلش چیه..!!
در ضمن نوشته naser maldini جان هم تایید میشه،چون همین هفته پیش که حسابی درگیر این بودم که چرا نمیتونم با دوسم کانکت شم...رفتم چندتا از اسمایی که تو حافظه سیو شده بود رو پاک کردم و مشکل حل شد..!
همین..!
.
باید عرض کنم خدمت اساتید امنیت بلوتوث موتو از همه گوشی های موجود بالاتره و بنابر این امنیت رو نباید به نقص یا ضعف تعبیر کرد که کار غلطی خواهد بود
با زدن گزینه Find Me به راحتی پیدا میشین و در ضمن بقیه مواردی که دوستان اشاره کردن جسارتا تایید میکنم
تازه چرا فکر میکنید گوشی شما اشکال داره؟! شاید گوشی مقابل پایین تر باشه و استاندارد نباشه!!!
بلوتوث شما تا حدود 2-3 دقیقه فعال باقی میمونه و بعد ممکنه به قمل دوستان یک طرفه بشه که به نظرم واقعا مزیته موتورولا هستش
salam.mikhastam darbareye afzayeshe sedaye motorola soal konam?didam ke inkaro mikonam narm afzaresho mikham ba amozesho.mer30.bye
salam.mikhastam darbareye afzayeshe sedaye motorola soal konam?didam ke inkaro mikonam narm afzaresho mikham ba amozesho.mer30.bye
تو سایت هستش عزیز
به اینجا مراجعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)