Metalzadeh جون.گیتار الکتریک ساده نیست.بدم اگه واسه دوست دخترت بزنی خوب فرار میکنه.دیگه به گیتار الکتریک بی احترامی نکنید لطفا.![]()
Metalzadeh جون.گیتار الکتریک ساده نیست.بدم اگه واسه دوست دخترت بزنی خوب فرار میکنه.دیگه به گیتار الکتریک بی احترامی نکنید لطفا.![]()
هیچ سازی آسان نیست البته بشرطی که بخواهیم درست بزنیم.
من هم تار می زنم 3 سالی است این قطعه رو خیلی دوست دارم
خودم زدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه زمانی ارگ رو به صورت حرفه ای می زدم...
الانم گیتار ( کاملا" غیر حرفه ای)![]()
man ham santur mizanam albte dar sathe maskhare bazi
چه جالب پس اینجا هم دوستان جمعشون جمعه....
من شش ساله ویولن می زنم و واقعاً باید اعتراف کنم که پدرم دراومد تا الان کمی حرفه ای شدم!!!!
ویولن وقتی باهاش آشنا می شی و به قول اون رامش می کنی می فهمی که واقعاً هیچ سازی قدرت
ویولن رو نداره. تکنیک های نوازندگی ویولن به حدی زیاده که هیچ کس نمی تونه در دوران عمرش همش رو
یاد بگیره. ویولن با سبک نواختن خاصش نسبت به سازهای دیگه (چون با وسیله ای به اسم آرشه نواخته می شه)
امکان نوآوری های زیادی داره....فقط سبک آرشه نوازی و آرشه کشی های ساده تا 20 30 تا شیوه هست حالا چه برسه به تکنیک های انگشت گذاری مثل انواع گلیساندو ها، ویبراسیون ها، مالش ها و نرمش های مختلف، صداگیری ها یا میوت های انگشتی، رقص انگشت روی گریف و .....هزار و یک تکنیک دیگر...
اگه می خواین بگین تا یک قطعه رو از استاد بی بدیل نیکولو پاگانینی بذارم تا بدونید هنر ویولن یعنی چی...
خب بزار دیگه. کار نیک و پرسش؟
Last edited by sise; 22-06-2007 at 21:38.
باشه دوست خوبم...چه قدر عجله داری آخه لینکش رو باید پیدا کنم دیگه...
منم یه 8 سالیه
سنتور میزنم
ولی الان خیلی کم شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)