ک ر ک جدیدی برای swish mx 4 ندارید
چون کار نم کند
ک ر ک جدیدی برای swish mx 4 ندارید
چون کار نم کند
دوستان تمام Swish های کرک شده یه ایرادی دارن
یکی از ورژن ها سیاه سفید خروجی میده (( که البته من مشکل رو با اجرا کردن اون Exe اصلی حل کردم ))
من از Swish Max3 خیلی استفاده کردم ، اما این ورژن مشکلی که داره اینه که صدا رو پشتیبانی نمیکنه (( مثلا صدای دکمه در نمیاد ))
الان من میخوام یه ورژنی رو داشته باشم که تمام سند های کار شده در Swish Max 3 پرتابل و ورژن های قبلی رو باز کنه ، اولویت هم با ورژن های نصبی هست چون سرعت بالاتری دارن
حالا دوستانی که این ورژن ها رو نصب کردن ، کدوم ورژن و کدوم لینک رو دانلود کنیم که مشکلی نداشته باشه ، و سند های قبلی رو هم باز کنه ؟
--
ببخشید مگه ورژن Swish Max 4 هم اومده ؟ک ر ک جدیدی برای swish mx 4 ندارید
Last edited by skyline00; 16-01-2011 at 17:45. دليل: اضافه کردن
دوستان همونطور که گفتم اکثر نسخه های کرک شده Swish یه مشکلی دارن
به دوستان پیشنهاد میکنم نسخه های ارائه شده در پست : 17 و 20 رو دانلود نکنن
نسخه ای که دوستمون M.Saadat در پست 17 معرفی کردن ، صدای اکشن اسکریپت رو پشتیبانی نمیکنه
نسخه ای هم دوست عزیز Dreamland معرفی کردن در پست 20 (( نسخه 4 پرتابل )) کلا هیچ آبجکتی رو در خروجی نشون نمیده
کسی نسخه آزمایش شده از ورژن های جدید نداره ؟؟
SWiSH Max 4.0.2010.11.02 | 51.1 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dreamland; 15-02-2011 at 12:58. دليل: اصلاح لینک ...
SWiSH Max 4.0 Build 2011.03.18
Mirror #25
SWiSH Max 4.0 Build 2011.06.20 | 54 Mb
SWiSH Max v4.0.2011.06.20-BRD | 53 Mb
SWiSH Max 4 Unattended Setup - Full Cracked
اين نسخه از برنامه به صورت نصب آسان و خاموش و کاملا بدون نياز به فعال سازي مي باشد
کلمه عبور فايل آرشيو :
دقت کنيد که فايل نصب برنامه بر روي سرور PersianGig آپلود شده است و ممکن است در ساعاتي از روز به دليل فشار روي سرور امکان دانلود وجود نداشته باشد ، در صورت مواجه شدن با اين حالت لطفا در زماني ديگر مراجعه و يا اندکي صبر نماييد .
دکمه " دانلود مستقيم " به صورت يک فايل تصويري آبي رنگ مي باشد ، در صورتي که دکمه دانلود را مشاهده نمي کنيد ، تا بارگزاري کامل آن منتظر بمانيد .
آرشيو آپلود شده شامل Recovery Record مي باشد ، در صورت خطا به هنگام باز کردن فايل با WinRar از گزينه Repair برنامه براي تعمير فايل استفاده کنيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)