خدمت اقا محمد رضای 85 عرض کنم که محاله ممکن هست برنامه رو درست نصب کنی اما اجرا نشه!
خودم چندین ماه هست که بدون هیچ مشکلی از این برنامه که سرعت دهنده اینترنت هم هست استفاده می کنم و هیچ سایتی تاکیذ میکنم هیچ سایتی به رو شمسدود نیست!
اما بعضآ سرورش ایراد پیدا می کنه و برنامه از کار میفته البته نباید چیز چندان مهمی باشه چون 24 ساعت بعد خودش درست میشه اگه درست هم نشد خب باید فاتحه برنامه رو خوند چون ایرانی جماعت عادت داره سرور بترکونه!
البته دیگه لینک اپلودش رو تو امضام ندارم چون از امضای تکراری خوشم نمیاد!
اما طریقه کار با این برنامه اینطور هست که برنامه رو نصب می کنید بعد از نصب سیستم خودش خاموش و روشن میشه!
بعد از ریست شدن یه ایکون جدید تو نوار ابزارتون می بینید که لازمه روش برید (البته با نیت برادرانه!و اسلامی
!) راست کلیک کنید وقتی روش رفتید (!) و راست (!) کلیک کردید وارد گرینه ستینگ بشد و از اونجا ایمیج کوالیتی رو روی بالاترین حد ممکن بذارید تا کیفیت عکسهاتون اورجیتال باشه!
هر وقت ازتون یوزر و پسورد خواست فقط فقط فقط اوکی رو بزنید و به چیزی کاری نداشته باشید.
بعد از اکانکت شدن به اینترنت همون ایکون خودش شروع به کار می کنه و پیغام میده اما اگه احیانا علامت ضربدر قرمز روش اومد یعنی از کار افتاده و دیگه زور زیای نزنید چون برنامه کار نمیکنه!
الان هم که شنبه 17 فروردین هست به مدت 24 ساعته از کار افتاده و معلوم نیست کی مجددا سرور شروع به کار کنه! اما از اون زمانی که ایرانیهای عزیز دستشون به اون رسیده مدام اشکال پیدا میکنه!
امید وارم همگی داستان به این سادگی رو فهمیده باشید و برا ی اجرای این برنامه مشکل دار نشید!