من اینا رو میدنم..حالا مهمیش پای خودتون.......
بهاره رهنما----motorola v3i
حسینی----مجری-----k700
مهران مدیری-----motorola l7
فکر کنم فرزاد حسنی------sony ericssonz530i
بقیه هم نمیدونم.....![]()
من اینا رو میدنم..حالا مهمیش پای خودتون.......
بهاره رهنما----motorola v3i
حسینی----مجری-----k700
مهران مدیری-----motorola l7
فکر کنم فرزاد حسنی------sony ericssonz530i
بقیه هم نمیدونم.....![]()
خیلی باحال بود![]()
![]()
خیلی خندیدم
شاید 5500 داره
ممنون از اطلاع رسانیه دوستاناگه میدونید بازم بگید
![]()
Last edited by fery joon; 18-03-2007 at 01:42.
خوب حالا اينارو دونستيم به ما چه ربطي داره.دليل دوستي كه گفته بود تمام هالي ووديا موتو دارن اينه كه سيستم ارتباطي آمريكا تماما"gsm نيستش و از يه سيتم ديگه كه بيشترين توليد گوشيهاي مچ با اين سيستم كدينگ توسط متورولا توليد ميشه.اصلا" به ما چه؟ من كه نه از فوتباليستا خوشم مياد نه از بازيگرا ي ايراني .بدترين آدمي هم كه حالمو به هم ميزنه همين فرزاد حسني هستش.بچه پر رو.
عزیز من به زور که یقتو نگرفتیم که بیای نظر بدیشاید واسه شما جالب نباشه ولی واسه یکی مثل من جالبه
خوب نظر ها متفاوته.... شاید یکی دوست داشته باشه بدونه....خوب حالا اينارو دونستيم به ما چه ربطي داره.دليل دوستي كه گفته بود تمام هالي ووديا موتو دارن اينه كه سيستم ارتباطي آمريكا تماما"gsm نيستش و از يه سيتم ديگه كه بيشترين توليد گوشيهاي مچ با اين سيستم كدينگ توسط متورولا توليد ميشه.اصلا" به ما چه؟ من كه نه از فوتباليستا خوشم مياد نه از بازيگرا ي ايراني .بدترين آدمي هم كه حالمو به هم ميزنه همين فرزاد حسني هستش.بچه پر رو.
شما هم میتونی.. در مورد فرزاد در انجمن متفرقه نظر بدی.. که واسه بد بخت 100 بد و بیراه گفتن....
اتفاقا... منم زیاد دیم.. که اونوری ها.. بیشتر موتو استفاده میکنن....(البته منظورم تو عکس ها و فیلم ها بود)
خصوصا v3i d&g
تا اونجا که من میدونم اونوری ها از گوشی استفاده میکنند که حداقل Gps داشته باشه
تا جایی که من میدونم بیشترشون از برندهای Motorola, hp یا BlackBerry استفاده میکنن, اونایی هم که میخوان متفاوت تر باشن از برندهای سفارشی مثل vertu استفاده میکنند
بنده که یکی از اعضای تیم Game Over هستم و مهم محسوب میشوم دارای گوشی نوکیا ان71 هستم.
برادر عزیزمون وحید طالب لو هم از گوشی ساده نوکیا1100 استفاده میکنند و من عکشان را دارم.
عزیزان میشه بگید حدف از این تایپیک چیه منم بدونم.
کسی از گوشی های Htc چیزی نگفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)