ضمن تشکر از آقا/خانم DJ_IT_110 که تمام بار تاپیک روی دوششون بوده:اینم یه review تجربی واسه Z530i
این گوشی اصلا قابل مقایسه با گوشی های هم قیمت خودش نیست به همین دلیله که( با تمام کمبود هاش نسبت به یه گوشی ایده ال) من اونو به تمام کسانی که قصد خرید گوشی در حد 150 تومن رو دارند پیشنهاد میکنم.درسته که این گوشی هم قیمت با مدل های قدیمی سونی است ولی امکانات نرم افزاریش و بعضی امکانات سخت افزاریش در حد w810 هست امکاناتی که فکر میکنم ازk750 به بعد به گوشی های سونی اضافه شدند و تا جایی که یادم میاد نام میبرم:
Multi tasking:اجرای چند برنامه با هم
نشان دادن عکس های(حتی 3 مگا پیکسلی) بصورت thumbnail
امکان نشان دادن فایل های مموری یا گوشی بصورت جداگانه یا توام برای مدیریت بهتر
پشتیبانی بیشتر از فرمت wav
###بلوتوث ورژن 2 برای نقل و انتقال سریعتر اطلاعات###
مدیا پلیرپیشرفته
امکان نمایش فایل های text وhtml و ویرایش فایل های text
###پشتیبانی از مموری###
علامت گذاری سریعتر فایل ها برای کپی یا...
سرچ در میان فایل ها و دفترچه تلفن
توانایی مرتب کردن فایل ها بر حسب نام،تاریخ و نوع فایل
شناسایی فایل های جار و نصب از روی فایل روی گوشی راحتتر شدن اتصال به کامپیوتر با اضافه شدن مود فون مود و فایل ترنسفر
###اتصال جدید چندکاره برای یو اس بی و هدفون و شارژر###
تنظیم دلخواه نور صفحه—هشدار sms
34 مگابایت حافظه داخلی(نه 28 مگابایت)
اینها امکاناتی بود که همه تو این گوشی وجود داره و امتحان شدست یعنی بطور تجربی گفتم نه از سایت های review
البته نواقصی هم داره که به این شرحند:
lcd کیفیت پایین و کم نور(اما من صقحه نمایش خارجی نارنجیش رو از نقاط قوتش میدونم که خیلی زیباست)
نداشین رادیو
استفاده از مموری های گران قیمت m2 (واسه این گوشی خیلی گرونه گوشی 150 مموری 40 تومن!)
همراه نداشتن کابل usb و هفون , مموری در بسته گوشی(هشدار:در صورتی این گوشی رو بخرید که یا با این امکانات کار نکنید مثلا mp3 نخوایید گوش بدید یا این وسایل رو قبلا از جایی داشته باشید.خرید این وسایل=آفتابه خرج لحیم کردن.چون به اندازه یه k750 خرج بر میداره آخرش هم lcd-دوریین-رادیو! ضعفهای غیر قابل ماس مالی کردن هستند).
فعلا تا اینجا کافیه چون خسته شدم و گویشم داره به حالت طبیعیش(چاله میدونی)نزدیک میشه!!!
در ضمن استفاده از برنامه ی moby explorer رو به همه ی se دارها توصیه می کنم چون امکانات زیادی به گوشی اضافه میکنه