تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: چه بلایی سر سامسونگ اومد که اینطور شد؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

شهاب جان با اين تاريخچه اي كه گفتي اشك من يكي درومد!ولي واقعا راست ميگي سامسونگ يه زماني نوكيا رو خيلي اذيت ميكرد يادمه نوكيا اوايل دهه 80 داشت افول ميكرد ولي نميدونم اين نوكيا چطور تونست اون دوره بحران رو طي كنه؟!
    سامسونگ n620 رو دست هركسي ميديدم ولي 3310 واقعا كمياب بود.حتي 8810 هم نتونست نوكيا رو برگردونه عوضش سامسونگ از يه طرف رنگ گوشي رو عوض ميكرد از يه طرف مردم رو جذب ميكرد ولي سالهاي بعد....ادامه داستانو خوب ميدونيد
    شهاب جان مطلب جالبي بود من يكي كه شمارو خيلي قبول دارم چون هيچ وقت نديدم مطلبي از روي تعصب
    گفته باشي
    هميشه موفق باشي

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شهاب جان با اين تاريخچه اي كه گفتي اشك من يكي درومد!ولي واقعا راست ميگي سامسونگ يه زماني نوكيا رو خيلي اذيت ميكرد يادمه نوكيا اوايل دهه 80 داشت افول ميكرد ولي نميدونم اين نوكيا چطور تونست اون دوره بحران رو طي كنه؟!
    سامسونگ n620 رو دست هركسي ميديدم ولي 3310 واقعا كمياب بود.حتي 8810 هم نتونست نوكيا رو برگردونه عوضش سامسونگ از يه طرف رنگ گوشي رو عوض ميكرد از يه طرف مردم رو جذب ميكرد ولي سالهاي بعد....ادامه داستانو خوب ميدونيد
    شهاب جان مطلب جالبي بود من يكي كه شمارو خيلي قبول دارم چون هيچ وقت نديدم مطلبي از روي تعصب
    گفته باشي
    هميشه موفق باشي
    خیلی آقایی.
    واقعاً نمی تونید تصور کنید که اگه من توی شرکت پارس قائم یه کاره ای بودم، چیکارها که نمی کردم.

راجع به تعصب هم، من مطمئنم کسی که از روی تعصب حرف بزنه، هیچ کس حرفشو قبول نمی کنه. ولی حرف منطقی رو همه قبول می کنن.

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

واقعیت تلخه!!! (شایدم برای بعضیا شیرینه!!)
    اکثر گوشی هایی که سونی جدیدن معرفی کردن دوربینش 2 مگاپیکسله و بدون اتو فوکوس!!!
    به نظرم داره حسابی افت می کنه !
    در ضمن سامسونگ از اولش آشغال بود ! (البته الانش رو نمی دونم!)
    اگه یادتون باشه یه زمانی همه ان 100 داشتن ! ولی چه آنتن دهی افتضاحی داشت! ولی نوکیا آنتن دهیش خیلی بهتر بود
    همین شکست سامسونگ رو باعث شد . از نظر من !( فقط نگید مشکل از شبکه بوده که بابام تا همین 1 سال پیش ان 100 داشت بد 8310 گرفت)
    بد اصلن این سامسونگ تو کتم نمی ره ! نمی دونم چرا !
    در ضمن سونی اریکسون بازم نیستم!

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سلیقه ها محترمه ولی ان100 رو من یه جور دیگه شناختم.
    تمام دور و بری های من، ان100 داشتن و شدیداً راضی.
    یکیشون هنوز هم که هنوزه ان100 رو نگه داشته و به کسی نمیده.
    ضمناً اولین گوشی دارای وپ بود (همون اینترنت Gprs خودمون که تازه رسیده به ایران!)

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خیلی آقایی.
    واقعاً نمی تونید تصور کنید که اگه من توی شرکت پارس قائم یه کاره ای بودم، چیکارها که نمی کردم.

راجع به تعصب هم، من مطمئنم کسی که از روی تعصب حرف بزنه، هیچ کس حرفشو قبول نمی کنه. ولی حرف منطقی رو همه قبول می کنن.
    مخلصيم آقا شهاب واقعيت رو گفتم
    دوست من ببين من وشما يا هركس ديگه كه توي اين مملكتيم فقط و فقط خريداريم
    يعني اينكه سر از مسائل ديگه در نمياريم اگه يه مدت ميبيني سامسونگ ارباب بازار يه مدت بعد ميبيني بعضيها
    اونو آشغال ميدونن اينو به حساب ضعف وافت كمپاني سامسونگ ندون اين شركت گنده تراز اين حرفاست كه
    بازاره گوشيه ايران بخواد اونو ضعيف وشكست خورده بدونه! اين افت رو همونجوري كه شما ودوستان گفتيد بايد در نماينده سامسونگ در ايران پيدا كرد
    Last edited by Rjoun; 02-04-2007 at 22:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

8

به نظر من كه سامسونگ هنوز خوب مي فروشه حالا اگه اولي نباشه مهم نيست موضوع اينه كه هميشه بوده و خواهد بود و در ضمن سوني اريكسون خودشون دوتا غول بودن كه حالا ادغام شدن و انصافا مديون سوني هستند نه اريكسون ام مساله بعد اينه كه سامسونگ محدوديتهايي داره كه آدم نمي تونه به كسي پيشنهاد كنه مثلا اين نحوه ريختن بازي با كلي دردسر يا تم نداشتن و ... اما چيزي كه مهمه اينه كه به غلط انتن دهي جا افتاده و من خودم وقتي كسي ازم ميژزسه كه گوشي چي بگيرم ميترسم غير نوكيا چيزي بگم چون اگه جايي هم انتن نده طرف ميزاره به حساب شبكه اما واي اگه سامسونگ باشه ميزارهبه حساب ما .در كل هميشه ادمايي هستند كه دوست دارن گوشيشون دست كسي ديده نشه يعني منحصر به فرد باشه و اصتلاحا جواد نشه و گرنه الان ديگه دست همه 6600و6630و7610...ديده ميشه هيچي w810به خصوص اه اه اهK750ديگه واقعا دردناكه
    به نظز من بايد همه تو صحنه باشن و گرنه فرض كنين همه نوكيا بگيرن دستشون چي ميشه .
    در ضمن زمزمه هايي هست مبني بر ادغام نوكيا و زيمنس كه البته من فقط يكبار شنيدم و فعلا خبري نيست .
    اخر سر هم بايد بگم براي ادمهاي مبتدي و معمولي بهترين همون سامسونگ كه 90درصد ادمهاي ايران همينطورن چون راحت مي شه كار كرد و منوها اسون هستند و براي تمام خانمها هم همينطور كه 50% جمعيت هستند حالا كمي بالا پايين چون تو قيافه سامسونگ هميشه اوله و واقعا خوشگله و پر تنوع اما يه چيزي هم هست اونم اينه كه ادم گوشيش هرچي باشه ازش خسته ميشه به خصوص سوني... پس اما گوشي اگه خوشگل باشه ادم ديرتر ازش خسته مي شه و چند روزم كه از گوشيش دور باشه ميبينه كه چقدر دلش واسه گوشيش تنگ شده بود .
    ختم كلام اگه اول نباشي ولي هميشه باشي بازم برنده اي .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه یادتون باشه یه زمانی همه ان 100 داشتن ! ولی چه آنتن دهی افتضاحی داشت! ولی نوکیا آنتن دهیش خیلی بهتر بود
    همین شکست سامسونگ رو باعث شد . از نظر من !( فقط نگید مشکل از شبکه بوده که بابام تا همین 1 سال پیش ان 100 داشت بد 8310 گرفت)
    یه جورایی بهت حق میدم ولی اینکه بگی سامسونگ از اول آشغال بوده حرفت رو قبول ندارم
    چون معیار من برای خرید یا مقایسه گوشی چیزی به غیر از دوربین و آنتن دهی بوده
    متاسفانه اکثر مردمی که گوشی میخرند از ساده ترین امکانات واقعی این وسیله استفاده نمیکنند - میگردند دنبال یه مدل گوشی که فقط کلاسشون رو بالا ببره و آنتن دهی خوبی داشته باشه و دیگر هیچ - خب معلومه که گوشی که این معیارها رو داشته باشه راحت تر توی عموم مردم فروش میره
    اما اگه کسی بخواد با تحقیق و بررسی کامل گوشی بخره میره میگرده کدوم گوشی براش کمترین هزینه و بهترین کارایی رو داره ( نوکیا از این قضیه محرومه - با اینکه خودم خیلی سنگش رو به سینه زدم )
    واقعا بدون تعصب میگم
    توی سامسونگ ( هر مدلی که دیدم ) هر جور که حساب و کتاب کردم دیدم حداقل 85 درصد از پولی که خرج گوشی میکنم به کارم میاد
    ( یه چیز خنده دار بگم , یه ماست بندی داریم توی محله مون رفته با قرض یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی N90 با اینکه اصلا سواد درست و حسابی نداره ولی به شدت از خرید خودش دفاع میکنه )

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه جورایی بهت حق میدم ولی اینکه بگی سامسونگ از اول آشغال بوده حرفت رو قبول ندارم
    چون معیار من برای خرید یا مقایسه گوشی چیزی به غیر از دوربین و آنتن دهی بوده
    متاسفانه اکثر مردمی که گوشی میخرند از ساده ترین امکانات واقعی این وسیله استفاده نمیکنند - میگردند دنبال یه مدل گوشی که فقط کلاسشون رو بالا ببره و آنتن دهی خوبی داشته باشه و دیگر هیچ - خب معلومه که گوشی که این معیارها رو داشته باشه راحت تر توی عموم مردم فروش میره
    اما اگه کسی بخواد با تحقیق و بررسی کامل گوشی بخره میره میگرده کدوم گوشی براش کمترین هزینه و بهترین کارایی رو داره ( نوکیا از این قضیه محرومه - با اینکه خودم خیلی سنگش رو به سینه زدم )
    واقعا بدون تعصب میگم
    توی سامسونگ ( هر مدلی که دیدم ) هر جور که حساب و کتاب کردم دیدم حداقل 85 درصد از پولی که خرج گوشی میکنم به کارم میاد
    ( یه چیز خنده دار بگم , یه ماست بندی داریم توی محله مون رفته با قرض یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی N90 با اینکه اصلا سواد درست و حسابی نداره ولی به شدت از خرید خودش دفاع میکنه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

در مورد n100 سامسونگ باید بگم که هنوز دست خیلیا دووم اورده و هنوز گوشی یدکی خیلیهاست
    در مورد انتنش هم باید بگم که چون انتن اکسترنال داره در اثر حرکات و برخوردهای فیزیکی به مرور ÷ایه انتن قطع میشه که 12 تومان می دادی درست می شد اما همه تعمیرکاران موبایل عقلشون نمی رسید چون من G800داشتم و این مشکل رو داشت بردم آرارات گفت یه ÷ایه انتن قطع شده بعد من اشتباه کرده ندادم تعمیر و جای دیگه داده یارو نمیدونم تنها کاری که نکرد تغییر انتنش بود و 12 هم گرفت ازم

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا یادتون رفته اون زمانی که ان 100 کار میکرد شبکه چقدر ضعیف بود.مگه مثل حالا بودش که این همه bts و تجهیزات باشه.حالا بگید آنتن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •