behrouz62 جان فنها کاري به DVD نداره
از اونجا که ميگي دکمه هاي DVD کار ميکنه ولي system اون رو نميشناسه من بيشتر دارم مطمئن ميشم که اشکال از کابل DATA هست ؛ اگر کابل ديگه اي داري با اون چک کن
جامپر ها رو هم همينطور
behrouz62 جان فنها کاري به DVD نداره
از اونجا که ميگي دکمه هاي DVD کار ميکنه ولي system اون رو نميشناسه من بيشتر دارم مطمئن ميشم که اشکال از کابل DATA هست ؛ اگر کابل ديگه اي داري با اون چک کن
جامپر ها رو هم همينطور
Last edited by arash the archer; 15-03-2007 at 18:12. دليل: اشتباه در type
تاییدمیشه
منم بعدازتمیزکاری بعضی وقتا گیرمیدادسیستمم کابل ها مشکل داشتن
مشکل از کارت گرافیک هستش باید عوض کنی اگه آن برده یه کارت اضافه کن
DVD چه ربطي داره به کارت گرافيک آخه![]()
منکه اصلا کارت آن برد ندارم چی؟؟؟؟؟؟
سلام
ظاهرا به من نیومده چیزی رو درست کنم!
دیروز دوباره رفتم تو کیس که کابلا رو چک کنم و البته چک هم کردم(هرچند کابل یدک نداشتم که جایگزین کنم) همه درست وصل بود اما چشمتون روز بد نبینه هر کاری کردم دیگه روشن نمیشد!یعنی اصلا دستور روشن شدن مانیتورو نمیداد!
خلاصه با یه بدبختی و نزدیک به 7 8 ساعت کار بی وقفه! موفق شدم مثل قبلش کنم.![]()
الان احساس میکنم همون درایوام اگه کار نکنه خیلی بهتره تا اینکه اصلا کامپیوترم کار نکنه! حالا اگه باز دست بزنم میترسم یه اتفاق بدتر بیفته![]()
بابا شما خیلی حرفه ای هستید که سیستمو میارین پائین بعد دوباره جمعش میکنید. باور کنید اصلا به چیزی دست نزدم که بخواد اینطوری بشه! نامرد خیلی حساسه!![]()
فعلا بیخیال شدم تا بعد از عید بدمش تعمیرگاه!!!
تشکر بی نهایت از همه عزیزانی که کمکم کردن.
behrouz62جان
نکته ی اصلی توی تمیز کاری و صحیح متصل کردن کابل هاست ........
یک بار دیگه امتحان کن
اگه چیزی سوخت (غیر از CPU)پای من .......
دقیقا یک بار سیستمو میتونید بیارید پائین.........
بعدش دوباره جمعش کنید.........
فقط هر قطعه رو درست سر جاش بگذارین و کاملا تمیز و خشک کنید
ضمنا به دستورالعمل های دفتر چه ی مین بوردتون توجه کنید
behrouz جان اگه با دقت کار ها رو انجام بدي ترس نداره ؛ همه ما از اول همينطور بوديم ولي رومون زياد بود![]()
من اولين بار که دل و روده کامپيوترم رو کشيدم برون 11 سال پيش بود ؛ از ترسم شکل همه چي رو کشيده بودم که چي به کجا وصله و سيماش کدوم وري هست بعدش هم که دوباره کامپوتر رو جم کردم وقتي روشن شد کلي دعا کردمکه باز کار ميکنه و انقدر خوشم اومده بود که هفته اي 1 بار ميرختم پايين دوبار جمع ميکردم
![]()
بهر حل نظر من اينه که زماني که ميخواي ببري تعميير و پول بدي بهتره خودت هم سعي کني شايد دفعه بعد ديگه خودت بتوني درست کني
آهان
یادتون باشه از اسپری های خشک برای شستشو استفاده کنین
مثلا ناهید خشک.....چون کنتاکت هارو تمیز میکنه
اسپری های چرب احتمال خرابی رو بالا می برن
و مخصوصا اسلات های رم و هارد رو درست جا بزنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)