GPRS مخابرات فعلا فقط اطراف برج همراه، تونل رسالت و عسلویه فعاله. اونم همه کس نمیتونن استفاده کنن..
GPRS مخابرات فعلا فقط اطراف برج همراه، تونل رسالت و عسلویه فعاله. اونم همه کس نمیتونن استفاده کنن..
حتی کمتر، 29 هزار تومنی
كار مملكت ما هم همش شده وعده وعيد.اخه اينها هنوز توي اس ام اس مشكل دارن فردا با ام ام اس چيكار ميخوان بكنند.يه متني جونش بالا مياد تا برسه مقصد حالا فايل ميتونه برسونه.البته منم قبلا شنيده بودم كه تجهيزاتش گرفته شده براي ارتقا ولي هنوز نصب نشده.بهرحال من كه چشمم آب نميخوره كه سرويس باحالي از آب در بياد با اپراتور اول.مگر كه يك خرج درست و حسابي بكنن و همه رو به روز بكنن.
که از این خرجا نمیکنن
سوال من هم هست...
پنوشته شده توسط tamkoroz مشاهده تاپيک
Edge چی هست
سوال من هم هست...
لینک هایی که گذاشتم در موردش توضیح داده شده
قبلا هم گفتم. یه سرویس انتقال دیتا با سرعت بالاست. حدود 7 برابر GPRS. (قبلا سرعت GPRS رو اشتباها 200kb نوشتم که همینجا اصلاحش میکنم: سرعت GPRS حداکثر 64kb هست - تو بهترین شرایط-)
یه اس ام اسو که میفرستم حد اقل باید 3 بار بفرستم تا برسه! حالا جی پی آر اسم فعال کنن حتما قیمتش سر به فلک میکشه!
دوستان من همه مطالب رو خوندم اما متاسفانه كسي اظهار نظر فني نكرده بود . فقط يه مورد به سيم كارت هاي 64 بيتي اشاره شده بود . همه دارن از 2.75 ميگن اما واقعا كسي ميدونه اين نسل چيه چه ويژگيهاي فني داره ؟
بهتر عوض بالا بردن تعداد پست ها مطالعه كنيم بعد جواب بديم
ديروز چند بار علامت gprs براي من اومد اما دوباره رفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)