سلام مهدي جان
اوني كه شما گذاشتيد بعد از دانلود كه كليك ميكردم صفحه ورد پد ميومد و چيزي نشون نميداد. در هر حال ممنون.
سلام مهدي جان
اوني كه شما گذاشتيد بعد از دانلود كه كليك ميكردم صفحه ورد پد ميومد و چيزي نشون نميداد. در هر حال ممنون.
آرمين جان اون يك فايل فشرده شده با حجم بيشتر از 1 مگ بود. حتما كامل دانلود نكردي.
سلام
كامل دانلود كردم خود ويندوز گفت دانلود كامل شد و من هنوز دارمش ولي همون صفحه مياد.
آقا خدارا شكر كه مشكل اين دوستمون حل شد بار بزرگي از رو دوش همه برداشته شد.نوشته شده توسط mehdi_best
در ضمن آقا مهدي عزيز و ديگران كه زحمت كشيدن قابل تقديرن.
اگه به اين شكرگذاريها ميگن پست بيهوده :shock: اشكالي نداره من كار خودمو ميكنم بعضي وقتا اگه نكم تو دلم ميمونه![]()
سلام
آقا مهدي عزيز من دوباره دانلود كردم و وضع به همون صورت بود.من عذر ميخوام كه اين موضوع روكش ميدم فقط از باب كسب تجربه و استفاده از دانش دوستان است. من با سيد بزرگوار كاملا موافقم .آدم در اين انجمن اينقدر همدلي و وفاق ميبينه كه نميتونه سا كت بمونه . من ارادت مجدد خودم
رو به همه مخصوصا آقا مهدي كه تا حالا خيلي به من وديگران كمك كرده اعلام ميكنم.:o
سيد رضا جان و آرمين عزيز شما لطف داريد. يكي از مزيت هاي اين انجمن در اينه كه همه اعضا سعي در كمك به ديگر اعضا دارند كه واقعا جاي خوشحالي داره. من به نوبه خودم هم تمام سعي ام بر اينه كه كمكي به بچه هاي گل انجمن كرده باشم.
--------------------------
آرمين جان راستش خودم هم موندم كه چرا با اون فايل مشكل داري. من حتي دوباره از همون لينك دانلود كردم و هيچ مشكلي نداشت. فايلي كه شما دانلود كردي بايد با winrar بازش كني. اين كار رو كردي يا نه؟
حتي به اين فكر افتادم كه در پرشين گيگ آپلود كنم كه از اونجا دانلود كني اما چون ديگه مشكلت حل شده فكر نمي كنم نيازي به اين كار باشه.
سلام مهدي جان
مشكل از بيسوادي من بود بايد ببخشيد. من اصلا win rar
ندارم و تا حالا هم استفاده نكردم.ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)