فیلم " آرماگدون " بود فکر میکنم![]()
یک جرم آسمانی ( فکر کنم شهاب سنگ بود ) میخواست به زمین برخورد کنه و با یک انفجار هسته ای اون رو منحرف کردن
من احتمال وجود همچین قضیه ای رو کم میدونم
اگر هم باشه , کشورهای صاحب قدرت دست روی دست نمیزارن![]()
فیلم " آرماگدون " بود فکر میکنم![]()
یک جرم آسمانی ( فکر کنم شهاب سنگ بود ) میخواست به زمین برخورد کنه و با یک انفجار هسته ای اون رو منحرف کردن
من احتمال وجود همچین قضیه ای رو کم میدونم
اگر هم باشه , کشورهای صاحب قدرت دست روی دست نمیزارن![]()
خوب اگه آمریکا نبود، ما باید می رفتم هی نماز و دعا می خوندیم و شهاب از کنارمون رد می شد...!ولی خودمونیما ما اگه آمریکا رو نداشتیم چیکار باید میکردیممن که شخصا خوشم میاد ازش . اگه نبود که کسی خبردار نمیشد و کسی نمیتونست جلوشو بگیر . اویل امریکا
هنوز نگفتن که ممکنه کجای زمین بخوره؟ خدا کنه بخوره سر این ... ها!
منم هستم! تو ماه یه جایی رو دو تایی اجاره می کنیم (خدا کنه خونه مجردی داشته باشن!) و بر می گردیم و فاتحه خوانی می کنیم!من اونوقت میرم کره ی ماه بعدش که مردین برمیگردم براتون فاتحه میخونم!
من یک پیشنهاد دارم:
احتمال برخورد 45000/1 است یعنی احتمال وجود شهاب سنگ در مسیر زمین اینقدر است. خب ما حالا یه شهاب بی خطر را در همین مسیر قرار می دهیم احتمال وجود دو شهاب سنگ همزمان در این مسیر میشه
1/45000*1/45000
پس احتمال بسیار پایین تر می آید
البته چقدر شبیه یک جوک ریاضی گفتم
بابا سال 2029 کی مرده کی زنده بعدشم تا اون موقع اگه نتونستن کاری بکنن با بمب هیروژنی نا بودش می کنن حالا هر چه قدر هم که می خواهد بزرگ باشد در واقع روسیه با بمب هیدروژنی که ساخته می تونه 3 برابر زمین رو نابود کنه این جرم آسمان که بزرگتر از 3 برابر زمین نیست پس زیاد جوش نزنید
خوب منفجر کردن این شهاب شنگ ها فوق العاده خطرناکه ... به همین سادگی هم نیست ... منفجر کنیم و خداحافظ ...
با این کار باید خیر تمامی ماهواره ها رو بخوریم ... چون سنگ ریزه های تشکیل شده تمامیشون رو از کار می ندازه ...
بهترین راه حل 9همون منحرف کردنشه که احتمالا دانشمندان همین رو مد نظر دارن
موفق باشید ...
منفجر شدن توی فضا مثل زمین نیست که بعد از انفجار هر تیکه ای به جایی پرت بشه ...
حتما می دونی که اگه به جرمی که داره حرکت می کنه چیزی برخورد بکنه که با عث تکه شدنش بشه ....
تکه های به وجود اومده ( یا حداقل نیمی از اونها ) همچنان به مسیر خودشون ادامه می دن ...
یعنی مشکل می شه مقابله با هزاران تکه سیارک
در واقع منفجر كردن همچين اجرامي عملي نيست . مثل اين ميمونه يك كوه رو با زدن چكش خرد كرد
چطور بابک جان ؟ یعنی یه بمب اتمی اثر تخریبی زیادی روی یه سیارک 100 متری نداره ؟
می شه یکم بیشتر توضیح بدی ؟
100 متری نه البته . منظورم برخورد های اساسی بود . اجرامی بالای 1 کیلومتر . البته باز هم 1 برخورد مهیب به صد ها برخورد بزرگ بدل میشه . با خرد شدن خورده سیارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)