راستي يه سوال چرا سامسونگ يه كاري نمي كنه مثله آدم بشه برنامه و بازي روش ريخت شايد يكي از دلايلي كه مردم بهش بدبسن هستن همين باشه
راستي يه سوال چرا سامسونگ يه كاري نمي كنه مثله آدم بشه برنامه و بازي روش ريخت شايد يكي از دلايلي كه مردم بهش بدبسن هستن همين باشه
خوب میشه گفت یه ضعف دیگه . ولی روی گوشیای جدیدش باید این مشکل رفع شده باشه
تنها و مهمترین دلیلش اینه که از نفوذ تروجان و ویروس جلو گیری کرده باشه .
در هنگام نصب یه شرایط خاصی ایجاد میشه که خود گوشی توان کنترل کردن فایلهای ورودی رو داره , در صورتی که این شرایط فراهم نباشه هر برنامه ای به راحتی میتونه وارد گوشی بشه .
به کدهای مخرب کاری ندارم ولی تعدادی برنامه کاربردی هست که با نصب روی چند مدل سونی اریکسون یا نوکیا باعث کندی سیستم یا بروز یک سری اختلالات عجیب و غریب میشه .
مثلا برنامه Y! Messenger ( اسم برنامه اینه , یه نسخه یاهو مسنجره ) روی گوشی Z310 سونی اریکسون باعث کندی سیستم میشه .
یا مثلا بازی NFS Carbon روی گوشی Z350 باعث تغییر اندازه صفحه میشه و تمام محتویات صفحه جلوی دیدی نیست .
فعلا اینها رو یادم هست . در مورد نوکیا هم چند مورد آسیب پذیری دوستانم برخورد کردند اگه نیاز شد میپرسم ببینم علتش چی بوده .
Last edited by CD-RW; 04-08-2007 at 12:00.
مهیار جان ،من دی 900 ای دارم ؛هرچه گفتی مو به مو انجام دادم ولی وقتی کد #536936 *# رو میزنم صفحه ای باز نمیشه ولی بازم ادامه دادم ،دست اخر بعد از زدن سریال دانلود یه لحظه نوار نصب میاد و میره و هیچی نصب نمیشه.کدهای کامپورت هم درست [email="هستنمیتونی"]هستنمیتونیراهنمائی کنی؟
Last edited by ramin8431; 09-08-2007 at 17:42. دليل: اشتباه تایپی
دی 900 رو باید آروم آروم کدها رو بزنی
Salam Man Nemitoonam messeghaye Farsio Rooye Samsunge u600 Bekhoobam;; Che KOnam???
Salam Doostanm Man Smshaye Farsio Rooye u600 Nemitonam Bekhonam,, Komakam Konid Plz
فارسی بنویس.
سامسونگ باید فریمور فارسی روی گوشیت نصب کنی
با سلام
گوشی من Samsung E730 هست و می خواستم بدونم چه طوری می تونم از طریق بلوتوث نرم افزار یا بازی روی اون نصب کنم
با تشکر
ئی 730 سامسونگ فکر نکنم این کدها روی کار کنه یه امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)