تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: استادان و عزيزان 700 تومن پول دارم چه گوشي بخرم كه عالي باشه و چند سال بتونم نگش دارم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خودم تو خونه گوشیمو آپدیت کردم خیلی آسونه البته اگه adsl داشته باشی
    گوشیو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میکنی بعد برنامه پی سی سویتو باز میکنی یه سرچ میزنی خودش اگه ورزن جدید اومده باشه پیدا میکنه و گوشیو به همین راحتی آپدیت میکنی
    عموجون من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون چون خودم هنوز تو انتخاب گوشي موندم. بنده مهندس مخابراتم معيارهاي من فقط در بررسي سطح تخصصي آنتن دهي و سازگاريت وي هنگ و اينجور حرفاست. آپ ديت گوشي گوشي رو ضعيف مي كنه. اگه گوشي تو كارخونه پا ديت بشه يه مقدار تست هايي روش انجام مي شه و وقتي مي بينن با آپ ديت جواب داد بعد گوشي رو به بازار مي دن بهمين جهت خيلي از گوشي هاي نوي تو بازار خرابن چون تست نمي شن آپ ديت مي شن ولي تست نمي كنن كه اين واويلاست.

واما در مورد n73: خودم عاشق اين گوشي شدم (از لحظه اي كه ديدمش . اولش n70 م خواستم ولي بعد ديدنش يه دل نه صد دل خاطرخواش شدم) ولي شنيدم مي گن هنگ داره حتي ورژن سه به بالاش هر ماهي 2بار هنگ داره. هنگ گوشي يعني در آوردن باتري يعني چي سوختن سيمكارت ضربه زدن به خود گوشي و....
    تا وقتي كه آخرين فريم ويرش به بازار نياد و اروراش برطرف نشه مطلقا نمي خرم. دوربينش عاليه صداش خوبه ولي باتريش كمي مشكل داره كم نگه مي داره
    ولي p990:‌ باتري رو خيلي نگه مي داره. مشكلاتي كه از اين تو فروم ها ديدم كه نوشتن مشكلاتي نبودند كه قابل مقايسه با n73‌باشه.

بابايي خود نوكيا اعلام كرده بستر نرم افزاري اين گوشي ايراد داره

پي 990 ايراداتش اينان: 1. دوربينش 2 هستش با لنز معمولي گرچه عكساش خوبن ولي با n73‌غير قابل مقايسه هستش
    2. صداش ضعيفه در برابر n73 ‌ولي خوب كلاس اين گوشي واكمن يا موزيك پلير نيست يه گوشي تجاريه و صداش عاليه تو حد خودش ولي مثل شيپور n73 كه اونم بويي از بم Bass‌نبرده نيست.
    همين و بس درسته ايرادات ريزي هم داره ولي خوب به چشم نمياد مثل عدم وجود سنسور نور.

ولي UIQ پي 990 يه چيز ديگست مثل نوكيا نيست

درضمن بازم من هيچكدومو نخريدم اينا نتيجه ي تحقيقاتمه

بي خودي هم اسم نوكيا رو نيار آب بكش دهنتو بي زحمت چون نوكيا با فنلاند مرد.... الان چين به اسم فنلاند مي زنه
    ان 95 هم مثل پاره آجر مي مونه بابا درسته امكاناتش خوبه ولي گوشي اي كه نتوني تو جيب نگهش داري به چه درد مي خوره اينقده بزرگ اصل مي گن وقتي درش بازه يكم كجش مي كني درش بسته مي شه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عموجون من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون چون خودم هنوز تو انتخاب گوشي موندم. بنده مهندس مخابراتم معيارهاي من فقط در بررسي سطح تخصصي آنتن دهي و سازگاريت وي هنگ و اينجور حرفاست. آپ ديت گوشي گوشي رو ضعيف مي كنه. اگه گوشي تو كارخونه پا ديت بشه يه مقدار تست هايي روش انجام مي شه و وقتي مي بينن با آپ ديت جواب داد بعد گوشي رو به بازار مي دن بهمين جهت خيلي از گوشي هاي نوي تو بازار خرابن چون تست نمي شن آپ ديت مي شن ولي تست نمي كنن كه اين واويلاست.

واما در مورد n73: خودم عاشق اين گوشي شدم (از لحظه اي كه ديدمش . اولش n70 م خواستم ولي بعد ديدنش يه دل نه صد دل خاطرخواش شدم) ولي شنيدم مي گن هنگ داره حتي ورژن سه به بالاش هر ماهي 2بار هنگ داره. هنگ گوشي يعني در آوردن باتري يعني چي سوختن سيمكارت ضربه زدن به خود گوشي و....
    تا وقتي كه آخرين فريم ويرش به بازار نياد و اروراش برطرف نشه مطلقا نمي خرم. دوربينش عاليه صداش خوبه ولي باتريش كمي مشكل داره كم نگه مي داره
    ولي p990:‌ باتري رو خيلي نگه مي داره. مشكلاتي كه از اين تو فروم ها ديدم كه نوشتن مشكلاتي نبودند كه قابل مقايسه با n73‌باشه.

بابايي خود نوكيا اعلام كرده بستر نرم افزاري اين گوشي ايراد داره

پي 990 ايراداتش اينان: 1. دوربينش 2 هستش با لنز معمولي گرچه عكساش خوبن ولي با n73‌غير قابل مقايسه هستش
    2. صداش ضعيفه در برابر n73 ‌ولي خوب كلاس اين گوشي واكمن يا موزيك پلير نيست يه گوشي تجاريه و صداش عاليه تو حد خودش ولي مثل شيپور n73 كه اونم بويي از بم Bass‌نبرده نيست.
    همين و بس درسته ايرادات ريزي هم داره ولي خوب به چشم نمياد مثل عدم وجود سنسور نور.

ولي UIQ پي 990 يه چيز ديگست مثل نوكيا نيست

درضمن بازم من هيچكدومو نخريدم اينا نتيجه ي تحقيقاتمه

بي خودي هم اسم نوكيا رو نيار آب بكش دهنتو بي زحمت چون نوكيا با فنلاند مرد.... الان چين به اسم فنلاند مي زنه
    ان 95 هم مثل پاره آجر مي مونه بابا درسته امكاناتش خوبه ولي گوشي اي كه نتوني تو جيب نگهش داري به چه درد مي خوره اينقده بزرگ اصل مي گن وقتي درش بازه يكم كجش مي كني درش بسته مي شه.
    چه قدر واقعا حرفه ای ... من فردا برم n73 رو بندازم تو جوب یه se z530i بخرم...
    اونجا که گفتی هر دو ماه یه بار هنگ می کنه واقعا برام جالب بود... جریان چیه ؟ یعنی مثلا تنظیمش کردن دقیقا هر دو ماه یه بار هنگ کنه ؟ ای بی پدر مادرا آزار داشتن...
    در ضمن آپدیت گوشی بیرون از کارخانه یا داخل کارخانه هیچ فرقی نمیکنه این صحبتا ماله ندید بدیداس... اینایی که گوشی می خرن سلفون میپیچن دورش یه قاب کریستال میزنن روش یه دونه هم از این کیفهای آویزن میخرن میزارن توش... گوشی رو باید خودت آپدیت کنی خودت حالشو ببری... خودت دست ببری تو سیستمش حال کنی...

در مورد بستر نرم افزاری و اعلام نوکیا نمیدونم منبع حرفت کجاس و از کجا شنیدی ؟ یعنی نوکیا اینقدر احمقه داره خودشو بابت تبلیغات پاره میکنه بعد بیاد اینو بگه ؟ بیشتر گوشی های سری N ورژن سیمبینشون S60 3rd یعنی عملا داره با این حرفش بازارشو داغون میکنه... این حرفا رو یه سری آدمای بی اطلاع ظاهرا مطلع میزنن که یعنی بگن ما هم هستیم... ما که هیچ مشکلی تو بسترش ندیدیم برنامه های جدید هم یکی پس از دیگری دارن میان...

در مورد صدای n73 خواهشا بی خیال دیگه نظر نده ولش کن. همه عالم و آدم میدونن که چه صدایی داره این n73 هم کیفیت هم کمیت ... مشکل زیر بودنش هم تا حدود زیادی تو میوزیک ادیشن برطرف شده... ( ماله من معمولی بود اما آپدیتش کردم به میوزیک ادیشن )
    من اصلا قصد تبلیغات برای این گوشی رو ندارم چون نه از درآمد حاصله نوکیا چیزی به ما میماسه و نه دلم میخواد این گوشی رو همه برن بخرن خز بشه ( که یه کمی شده ) پس منم بدون تعصب واقعیت رو گفتم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه قدر واقعا حرفه ای ... من فردا برم n73 رو بندازم تو جوب یه se z530i بخرم...
    اونجا که گفتی هر دو ماه یه بار هنگ می کنه واقعا برام جالب بود... جریان چیه ؟ یعنی مثلا تنظیمش کردن دقیقا هر دو ماه یه بار هنگ کنه ؟ ای بی پدر مادرا آزار داشتن...
    در ضمن آپدیت گوشی بیرون از کارخانه یا داخل کارخانه هیچ فرقی نمیکنه این صحبتا ماله ندید بدیداس... اینایی که گوشی می خرن سلفون میپیچن دورش یه قاب کریستال میزنن روش یه دونه هم از این کیفهای آویزن میخرن میزارن توش... گوشی رو باید خودت آپدیت کنی خودت حالشو ببری... خودت دست ببری تو سیستمش حال کنی...

در مورد بستر نرم افزاری و اعلام نوکیا نمیدونم منبع حرفت کجاس و از کجا شنیدی ؟ یعنی نوکیا اینقدر احمقه داره خودشو بابت تبلیغات پاره میکنه بعد بیاد اینو بگه ؟ بیشتر گوشی های سری N ورژن سیمبینشون S60 3rd یعنی عملا داره با این حرفش بازارشو داغون میکنه... این حرفا رو یه سری آدمای بی اطلاع ظاهرا مطلع میزنن که یعنی بگن ما هم هستیم... ما که هیچ مشکلی تو بسترش ندیدیم برنامه های جدید هم یکی پس از دیگری دارن میان...

در مورد صدای n73 خواهشا بی خیال دیگه نظر نده ولش کن. همه عالم و آدم میدونن که چه صدایی داره این n73 هم کیفیت هم کمیت ... مشکل زیر بودنش هم تا حدود زیادی تو میوزیک ادیشن برطرف شده... ( ماله من معمولی بود اما آپدیتش کردم به میوزیک ادیشن )
    من اصلا قصد تبلیغات برای این گوشی رو ندارم چون نه از درآمد حاصله نوکیا چیزی به ما میماسه و نه دلم میخواد این گوشی رو همه برن بخرن خز بشه ( که یه کمی شده ) پس منم بدون تعصب واقعیت رو گفتم....
    بابا .... نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
    حالا هر چي دل تنگت مي خواد بگو بچه جان
    ياحق

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بابا كس نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
    ياحق
    سلام دوست من . هنگ میشه گفت یه چیزه طبیعیه. کامپیترم هر چند وقت هنگ میکنه. در ضمن باتری ان73 فک میکنم 1 ساعت از کا 800 کمتر میگیره.میشه گفت بیشترین شارژ رو در نوکیا میگیره
    اگه شما جای بابا ایشونی جلوی دهنت رو بگیر . چه وضعیه بابا .

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ویرایش شد.............................................. ...............................
    Last edited by fery joon; 09-03-2007 at 02:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بابا كس نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
    ياحق
    موزيك اديشن ها زود باطري خالي ميكنن درسته ولي شما كه اين همه درس خوندي رئيس بخشي... دليلش رو ميدوني ؟ اگه نميدوني از آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا بپرس بهت ميگه بعد بيا اينجا به ما بگو تا ما هم ياد بگيريم...منتظرم...

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

بابا *** نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
    ياحق
    الکی لاف نیا کدوم ریسی اینقدر احمقه که اینطوری حرف بزنه
    Last edited by RedDragon; 11-03-2007 at 09:13.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا هي بزنين سر هم ببينم كي زودتر ضربه مغزي ميشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چی شد پس آقای ناساکی در درسترس نبود ؟ تو چجور رئیس بخشی هستی که مطلب به این سادگی رو نمیدونی ؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقای ناساکی رفته گل بچینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •