عموجون من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون چون خودم هنوز تو انتخاب گوشي موندم. بنده مهندس مخابراتم معيارهاي من فقط در بررسي سطح تخصصي آنتن دهي و سازگاريت وي هنگ و اينجور حرفاست. آپ ديت گوشي گوشي رو ضعيف مي كنه. اگه گوشي تو كارخونه پا ديت بشه يه مقدار تست هايي روش انجام مي شه و وقتي مي بينن با آپ ديت جواب داد بعد گوشي رو به بازار مي دن بهمين جهت خيلي از گوشي هاي نوي تو بازار خرابن چون تست نمي شن آپ ديت مي شن ولي تست نمي كنن كه اين واويلاست.
واما در مورد n73: خودم عاشق اين گوشي شدم (از لحظه اي كه ديدمش . اولش n70 م خواستم ولي بعد ديدنش يه دل نه صد دل خاطرخواش شدم) ولي شنيدم مي گن هنگ داره حتي ورژن سه به بالاش هر ماهي 2بار هنگ داره. هنگ گوشي يعني در آوردن باتري يعني چي سوختن سيمكارت ضربه زدن به خود گوشي و....
تا وقتي كه آخرين فريم ويرش به بازار نياد و اروراش برطرف نشه مطلقا نمي خرم. دوربينش عاليه صداش خوبه ولي باتريش كمي مشكل داره كم نگه مي داره
ولي p990: باتري رو خيلي نگه مي داره. مشكلاتي كه از اين تو فروم ها ديدم كه نوشتن مشكلاتي نبودند كه قابل مقايسه با n73باشه.
بابايي خود نوكيا اعلام كرده بستر نرم افزاري اين گوشي ايراد داره
پي 990 ايراداتش اينان: 1. دوربينش 2 هستش با لنز معمولي گرچه عكساش خوبن ولي با n73غير قابل مقايسه هستش
2. صداش ضعيفه در برابر n73 ولي خوب كلاس اين گوشي واكمن يا موزيك پلير نيست يه گوشي تجاريه و صداش عاليه تو حد خودش ولي مثل شيپور n73 كه اونم بويي از بم Bassنبرده نيست.
همين و بس درسته ايرادات ريزي هم داره ولي خوب به چشم نمياد مثل عدم وجود سنسور نور.
ولي UIQ پي 990 يه چيز ديگست مثل نوكيا نيست
درضمن بازم من هيچكدومو نخريدم اينا نتيجه ي تحقيقاتمه
بي خودي هم اسم نوكيا رو نيار آب بكش دهنتو بي زحمت چون نوكيا با فنلاند مرد.... الان چين به اسم فنلاند مي زنه
ان 95 هم مثل پاره آجر مي مونه بابا درسته امكاناتش خوبه ولي گوشي اي كه نتوني تو جيب نگهش داري به چه درد مي خوره اينقده بزرگ اصل مي گن وقتي درش بازه يكم كجش مي كني درش بسته مي شه.