SHARK_Chevanton, جان خواهش ميكنم اين كدارو توي ورد بهم ايميل بزن
SHARK_Chevanton, جان خواهش ميكنم اين كدارو توي ورد بهم ايميل بزن
امين جان به آدرسي كه اين زير گذاشتم برو اونوقت fake page كه من قبلا ساخته بودم برات باز ميشه بعد مي توني روي صفحه راست كليك كني و view source رو بزني و سورس برنامه برات توي notepad باز ميشه و بعد ميتوني اون رو توي كاپيوتر خودت save as كني فقط يادت باشه كه داخل سورس search كن و جايي كه من ايميل ياهوي خودم را نوشتم رو عوض كن و ايميل خودت رو بزن و بعد با پسوند html ذخيره كن و بعد يك جايي آپلود كن .
( البته يكمي اسم جايي كه من قبلا آپلود كردم تابلو و شك بر انگيز هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا چرا كد ها رو همين طوري وسط صفحه ول كردي حداقل مي ذاشتي تو code فكر كنم آقا نويد هم گفتند
علي جان درست كردم
البته نويد جان اين موضوع را براي Oreat White Shark گفته كه اون شكلك ها كه توي سورسش هست از بين بره . در ضمن اين موضوع مال خيلي وقت پيشه امروز هم اتفاقي به اينجا سر زدم و گرنه زودتر درستش مي كرم .ایم شکلک ها نوشتس و باید معادل اون قرار بگیره . Oreat White Shark جان این پستت رو ویرایش کن و اون متن رو تو کد قرار بده یا تیک " شكلكها در اين نامه غير فعال شوند. " رو بزن
اميدوارم راضي شده باشي![]()
سلام
با تشكر از كد ها
من يك سئوال دارم
چرا پسورد سند نميشه
؟؟؟؟
من رو اي دي خودمم كردم ولي انگار كه نه انگار
اون اي دي رو هم به اي دي خودم تغيير دادم ولي سند نميكنه
سندرش اشكال پيدا كرده؟؟؟؟؟
منم همینطور. کار نمی کنه!!؟؟؟
نه ! کار نمیکنه ! اینجور صفحات در ساختشون مشکلی نیست اما در فرستادن پسورد مشکل دارند و اصل کاری رو نمیفرستند !
برای استفاده از فیک پیج بهتره از یه سایت که همچین خدماتی میده استفاده کنید.
یه چیزی باید بگم که این چیز ها خودش رو ضایع می کنند !
الا بهترین راه و باحالترین راه
استفاده از Exploit هستش که از پخش اون در انجمن sorry
چون دیدم بوتر دست همه افتاد چی شد ولی خوب اینم 100% نیست ! ولی یه راه باحال دیگه
کرک کردن !
که به من خیلی فاز داده
یا علی
از جمله هک کردن ایدی هایی مثل AY
می تونید نگاه کنید :X
یا علی
بیشتر توضیح میدی tonado جان؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)