نستا جان مسله سر عنوان تاپیک هست که میتونستی تو همون قبلی ها مطرح کنی ok? به هر حال این موضوع تموم شد امیدوارم که دیگران دیگه لا اقل در این مورد تاپیک نزنند
نستا جان مسله سر عنوان تاپیک هست که میتونستی تو همون قبلی ها مطرح کنی ok? به هر حال این موضوع تموم شد امیدوارم که دیگران دیگه لا اقل در این مورد تاپیک نزنند
سلام دوست عزیز ،
شما مثل این که اونجا رو دقیق نخوندید اونجا همش حرف هست لینک هست که اونم اکروبات بود .
در ضمن شما به کی تذکر میدی ؟
کمی دقت کنید در اون تاپیک هیچی گیر نمیاد ولی اینجا کلی گیر اومد.دیدید که خیلی ها هنوز مشگل دارند و اینجا امدند پس تپیک لازم بود.
منظورت رو واضح تر بگو خوب معلومه به شما که تاپیک رو زدیدر ضمن شما به کی تذکر میدی ؟
این که مطالبی عنوان شد که اونجا بیان نشد صحیح ولی در مورد حرفات میسپرم به بچه ها یا مدیران که ایا این تاپیک نیاز بود واقعا و پر محتوا تر ؟خوب ااگر هم باشه که به نظر من که نیست اگه همش یجا باشه فکر میکنم یعنی همین مطالب جدید که بیان شد یجا باشه محتواش بیشتر میشه
سلام دوست عزیز من خودم بهتر از شما میدونم که آیا این تاپیک نیز هست یا نه در ضمن اینجا مدیر داره و اگه باید قفل میشد تا حالا شده بود اگه از الان ببعد قفل بشه مال تذکر شماست .
دوست من تازه عضو نشدم که تذکر میدید حتما دلیلی برای خودم داشتم .
شما مگه مدیر این قسمت هستی ؟
سلام
دوستان. بهتره بجاي اين حرفها بهتر با هم كار كنيم. خيلي از دوستاني كه تازه وارد سايت ميشن ميتونن از تاپيكهاي جديد و هر چند تكراري هم استفاده كنند. در ضمن من نميدونم ايراد اينكه يه تاپيك رو تكراري بزنن تو چيه ؟ اگه دوستاني كه خسته ميشن جواب اونهارو بدن٫ فقط اونها رو نديد بگيرن همه چي حل ميشه
سلام آخه tohave جان من هی هیچی نمیگم ایشون میگه نباید میزید از شما بعید هست منم اونجا رو دیدم ولی هیچی دستگیرا نشد بد این موضوع که کمه زیاد که نیست خیلی هم خوبه .
حالا باشه به خاطر tohave ما کوتاه میائیم.
كسي جواب سوال نستا رو داره با لينك تاپيك مورد نظر رو بده
هم من و هم ديگر دوستان از جواب استفاده كنيم
اگر هم كه نه در اين تاپيك خب داريم دنبال مي كنيم ديگه :shock:
سلام مافیا جان من تشکر میکنم از شما که به حق جواب میدید و رو منطق صحبت میکنید واقعا همچین تاپیکی من درست به جواب نرسیدم ولی اینجا چیز های جدید مورد بحث قرار گرفت که همه استفاده میکنیم .تشکر
سلام
براي پايان دادن به اين بحث و براي اينكه همه از امكانات غير قابل باور آكروبات ورژن 7 با خبر شده و استفاده كنند
لينك داونلود آكروبات 7 و كركش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tohave جان سلام. ضمن تشكر از راهنمايي هاي شما در مورد بحث مذكور، خواستم بگم كه باز هم كه شما ما رو به لينكي ارجاع داده اي كه حتما بايد عضو بشيم. به نظر من اينطور كمك و راهنمايي كردن يه نوع تبليغ براي سايت مذكور به حساب مي آد. بهتر نيست حداقل طوري باشه كه اگه به اون سايت هم ارجاع مي دي نيازي به ثبت نام نباشه و به عنوان مهمان مطالب مورد نظر رو بشه خوند؟
در مورد اينكه سؤال كرده بوديد كه چرا نبايد تاپيك تكراري زد هم بايد بگم كه اين يك قانون در انجمن هست و مهمترين دليلش هم عدم ايجاد تاپيك هاي متعدد در مورد يك موضوع است كه هم باعث سرگيجه گرفتن كاربران براي جستجوي يك مطلب مورد نيازشون خواهد شد و هم اينكه تعداد تاپيك ها بيخود و بيجهت زياد ميشه و باعث شلوغي انجمن مي شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)