تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: یه زبان برای شروع برنامه نویسی پیشنهاد بدید !

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من شرمنده ولی‌ همین طور که میبینی‌ امیر جان هم در جهت حرفهای من صحبت کرد .
    یکی‌ از دوستان کمی‌ بد بینانه صحبت کردند که ما مجبور بودیم .حتا امیر که کمی‌ براش توضیح بدیم.
    شما باید خودت اول بدونی‌ که آیا با شی‌ ها میخای کار کنی‌ یا نه مثلا با پاسکال به صورت کد منو بسازی .
    یعنی‌ شما میخای یک فرم خوشگل و حاشیه با کلید های خوب داشته باشی‌ خوب دلفی‌ و ویبی‌.
    دلفی‌ همون زبان پاسکال پیشرفت هست .اگه میخای شروع کنی‌ همون کتاب جعفر نژاد قمی‌ عالی‌ هست.یا کتاب رامین مولانا پور .
    اگه میخای با نمونه برنامه های کوچک دلفی‌ آشنا بشی‌ من یک فایل زیپ برات از کلی‌ برنامه های کوچک میگذارم با زبان دلفی‌ که آنها را نگاه کنی‌ و ببینی‌ که خوشت میاد یا نه .همش هم اسون و ابتدائی‌ هست.

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای avecina عزيز
    بنده فکر می کنم جواب شما را در پاراگراف دومه اولين reply ام داده باشم...

به نظر بنده اين درست نيست که شما سليقه ديگران را جویا شوید... و این هم درست نیست که ما به شما يک اسم بدهيم...

شما هنوز هم نفرموديد برای چه کاری قصد يادگيری برنامه نويسی داريد... برای تفريح و سرگرمی؟ يرای ساختن پروژه ای عظيم مربوط به يک شرکت کامپيو تری؟ برای ساختن بازی؟ برای زدن يه شرکت و عرضه کردن نرافزارهای کاربردی؟ يا شايد هم برنامه تحقيقاتی سفينه فضايی شاتل؟

به نظر من شما اول بايد هدفی برای خودتون داشته باشيد تا در يادگيری هر زبانی که مد نظرتون هست به مو فقيت برسيد....

دورود.

از دوستان عزيزی هم که از بيان نظرات اينجانب رنجيده خاطر شده اند پوزش می طلبم و از اين به بعد سعی می کنم نظرات خود را بيان نکنم تا ديگر کسی يا کسانی از دست بنده گله مند نشوند ... در هر حال همچنان به نظرات شخصی ديگران احترام می گذارم....

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام در مورد صحبت اول شما باید بگم که سفینه فضائی‌ ؟ ایشون می‌خواهد یاد بگیره و سوال می‌کنه که کدوم بهتر یا حالا راحت تر یا کدوم ترو هست
    .در مورد این که فرمودید که من نظر خودم رو نمیگم دوست عزیز شما نظر خودت رو بگو .شما تو سر برنامه میزانی‌ میگی‌ این اصلا زبان برنام نویسی‌ نیست و من خوشم نمیاد به درد نمیخوره .شما اگه یک برنامه با دلفی‌ نوشتید میتونین این حرف رو بزنین همونطور که امیر جان گفتند .شما دارید در مورد یکی‌ از قوی ترین برنامه های حال حاضر دنیا نظر منفی‌ میدید که اینجا انجمن برنامه نویسی‌ هست شاید 2 نفر حرف شما رو ببینن و کلا دنبال این برنامه نروند .و این خوب نیست شما بگین من تا حالا کار نکردم و خوشم نمیاد این که شما میفرمائید خوب نیست یا کند هست یا اصلا زبان نیست این درست نیست.

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sa3er
    ... و از اين به بعد سعی می کنم نظرات خود را بيان نکنم تا ديگر کسی يا کسانی از دست بنده گله مند نشوند ... در هر حال همچنان به نظرات شخصی ديگران احترام می گذارم....
    سلام
    جناب sa3er
    بايد خدمتتون عرض کنم که ما همه اينجا جمع شده ايم که به همديگر کمک کنيم.
    هر کسي هم نظري داره و نظرش همانطور که خودتان قبول داريد محترم هست.
    اين انجمن هم براي کمک به همه افرادي که با برنامه نويسي سر و کار دارند ايجاد شده.
    وقتي ما در زندگي روزمره صحبت مي کنيم هميشه با دليل و منطق صحبت مي کنيم و براي حرف خود دلايل درست و منطقي داريم.
    اما خود شما در پستهاي قبلي خود به صورت سليقه اي گفتيد که "من از دلفي خوشم نمياد"
    وقتي با چنين لحني صحبت مي کنيد يعني دليل علمي براي حرف خود نداريد و باعث رنجش دوستان و موضع گيري بچه ها مي شويد.
    اينجا محل بحث و تبادل نظر هست بنابراين دوستان هم خوشحال مي شوند که از نظرات و پاسخهاي شما بهره مند شوند.
    ولي همه بچه ها دوست دارند که حرفي که مي زنيد بر اساس منطق و علم باشه.
    اميدوارم به پستهاي خود ادامه بدهيد و باعث يادگيري همه بچه ها در زمينه هاي گوناگون شويد.
    با تشکر

پروفشنال Iranian_sports's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نميدونم شايد اين كتابها بدرد بخوره
    از انتشارات "نص"
    آموزش ويژوال بيسيك 6 در 21 روز
    نويسنده گريك پري مترجم مهندس عليرضا زارع پور
    تلفن انتشارات: 6465674
    البته كتابهاي ديگر هم مثل:
    SQL سرور 2000
    ويژوال C++.net
    برنامه نويسي اينترنت با ويژوال بيسيك 6
    برنامه نويسي پايگاه داده با ويژوال بيسيك 6
    و ...
    هم از همين انتشارات هست

کـاربـر بـاسـابـقـه AveCina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

iranian_sports ممنون !

راستي ميشه بگين من ديگه چطوري بايد هدفم رو بگم ؟ n بار گفتم !
    حالا ممنون ديگه بسه ! همون كتاب آقاي جعفر نژاد قمي رو ميگيرم ! + يه سري به انتشارات " نص " ميزنيم !

اما لطفا يه نظر قطعي هم بگين كه ما بريم ! تير تموم شد هنوز نفهميدم بايد چيكار كنم !

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Iranian_sports
    من نميدونم شايد اين كتابها بدرد بخوره
    از انتشارات "نص"
    آموزش ويژوال بيسيك 6 در 21 روز
    نويسنده گريك پري مترجم مهندس عليرضا زارع پور
    تلفن انتشارات: 6465674
    البته كتابهاي ديگر هم مثل:
    SQL سرور 2000
    ويژوال C++.net
    برنامه نويسي اينترنت با ويژوال بيسيك 6
    برنامه نويسي پايگاه داده با ويژوال بيسيك 6
    و ...
    هم از همين انتشارات هست
    سلام دوست عزیز متشکر از توضیحات ولی‌ ایشون زبان برنامه نویسی‌ میخواهند شما این sql رو نباید بنویسین چون زبان برنامه نویسی‌ محسوب نمی‌شه بلکه یک نوع بانک اطلاعاتی‌ هست و اطلاعات برنامه نویسی‌ در آن ذخیره می‌شه.متشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران -اسلامشهر

پيش فرض

سلام
    من فقط مي خواستم بگم كه همچين مهم نيست شما از چه زباني استفاده مي كنين مهم اينكه افكار يك برنامه نويس را داشته باشين ( ابته اينم بگم كه نميگم نوع زبان برنامه نويسي مهم نيست ولي تفكر برنامه نويس مهم تره )
    چون با داشتن يك تفكر برنامه نويسانه مي توان تقربا با هر زباني هر بر نامه اي را نوشت (حالا با يك سختي كمتر يا بيشتر )

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soheil_nazari
    سلام
    من فقط مي خواستم بگم كه همچين مهم نيست شما از چه زباني استفاده مي كنين مهم اينكه افكار يك برنامه نويس را داشته باشين ( ابته اينم بگم كه نميگم نوع زبان برنامه نويسي مهم نيست ولي تفكر برنامه نويس مهم تره )
    چون با داشتن يك تفكر برنامه نويسانه مي توان تقربا با هر زباني هر بر نامه اي را نوشت (حالا با يك سختي كمتر يا بيشتر )
    سلام دوست عزیز .
    من هم با نظر منطقی‌ شما موافقم .
    وکاملا عادلانه نظر دادید .
    متشکر
    :arrow:

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soheil_nazari
    سلام
    سلام

من هم با نظر سهيل موافقم
    ايده در برنامه نويسي خيلي مهمه
    امروزه اکثر برنامه نويسان تبديل به يک ماشين تايپ شده اند تا يک برنامه نويس متفکر
    خلق ايده يک فرايند تکاملي در علم برنامه نويسي مي باشد
    مطمئن باشيد برنامه نويساني که ايده هاي جالب مي دهند همان برنامه نويسان دقيق و کوشا هستند که به تدريج تبديل به يک عنصر مفيد شدند

به اميد موفقيت برنامه نويسان کوشا و متفکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •