تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 641 اولاول 12345671353103503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام Metapex عزيز .
    از توضيحاتتون ممنونم ودر ضمن يه سؤال ديگه هم دارم .
    يه جا خوندم والكمن پلير p990 شبيه W950 هستش حالا ميخوام بدونم كيفتش هم همينطوره ؟
    مرسي .
    سلام، خواهش میکنم.
    واکمن (ل خونده نمیشه) در حقیقت برند انحصاری سونی در زمینه موسیقی هستش و در مورد موبایل، فقط گوشی های سری W سونی اریکسون از این نام استفاده میکنن. البته فقط یه اسم نیست بلکه یه چیپ کوچیکه که وظیفش پردازش فایل به صورت دیجیتالی و بیرون دادن خروجی به صورت صدا هست. پس اینکه بگیم واکمن پلیر صحیح نیست، باید گفته بشه Music Player . بعدشم Music Player شبیه نداره، یا واکمن هست یا نیست. همونطور که گفتم فقط سری W از واکمن استفاده میکنه، بنابراین P990 این ویژگی رو نداره.
    من تجربه ای با W950 نداشتم ولی شنیدم که از لحاظ کیفیت و بلندی جزو بهترینهاست، اینو تو کلوپ W950 هم میتونی بپرسی. ولی W850 رو باهاش کار کردم و از لحاظ کیفیت و شفافیت صدا، فوق العاده عالیه و بلندی صداش هم عالی. اگه بخوام امتیاز بدم، در کل به W850 میدم 90 از 100 و به P990 میدم 75 از 100.

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مشکل من در فوروارد اس ام اس

دوست عزیزم از راهنمایی قبلیت ممنونم / من موقعی که می خوام اس ام اسی که شخص دیگه ای واسم ارسال کرده رو فورواردش کنم واسه یکی دیگه شما ارسال کننده اول / در بالای متن اس ام اس نوشته می شه
    <forwaeded from +0912......> راهی هست که اینجور نشه یا حتما باید وقت گذاشتو edit کردش ؟

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض نشد!!!

نرم افزارهاي مختلفي براي فارسي نويسي در خاندان UIQ و از جمله P910 وجود داره.
    نرم افزاري كه در اين پست معرفي مي كنم نيز همانند نرم افزار قبلي در اصل عربي است و داشتن آن، شما را از نرم افزار قبلي بي نياز مي كند و البته كار شما تا اندازه اي راحت تر مي شود، زيرا براي براي خواندن يا نوشتن اس ام اس فارسي ديگر احتياجي نيست برنامه جداگانه اي را باز كنيد. با كيبرد مجازي شركت نرم افزاري معروف «صخر» كه رايگان مي باشد مديريت دريافت و ارسال اس ام اس هاي فارسي را مستقيماً در پوشه پيامهاي كوتاه خود انجام مي دهيد.

اين نرم افزار در دو بخش عرضه شده: يكي فونت و ديگري كيبورد. پس از نصب فونت و در ادامه كيبرد، در Control panel تلفن همراه p910i خود و در زير مجموعه زبانه Device به سراغ گزينه Text input برويد و در پنجره جديدي كه باز مي شود، از منوي پايين افتادني، گزينه Arabic Virtual keyboard را انتخاب كنيد.

پس از پشت سر گذاشتن اين مراحل شما يك كيبرد مجازي خواهيد داشت كه شامل سه بخش: كاراكترهاي عربي، كاراكترهاي انگليسي و اعداد است. هنگامي كه قصد نوشتن اس ام اس فارسي داريد كافي است با انتخاب دكمه «ا ب ت» كيبرد عربي را فعال كنيد.
    حتماً دوستان مي دانند كه پيش از ارسال اس ام اس فارسي بايد تنظيمات منوي Messaging accounts را در بخش Connections بر روي UCS2 تنظيم كنند تا بتوانند اس ام اس فارسي ارسال كنند.در اين حالت تعداد كاراكترهاي تشكيل دهنده يك پيام كوتاه از 160 كاراكتر به 70 كاراكتر كاهش مي يابد.
    چند اسكرين شات كه تابستان گذشته از تلفن همراهم گرفته ام، اين پست را همراهي مي كند. شايد اين تصاوير به درك بهتر موضوع كمك كند.

پسورد: comet
    سايز: 329 KB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام من کبل یو اس پی گوشیمو وصل کردم بعد رو گزینه دانلو دبل کلیک کردم سیوش کردم تو قسمت docoment گوشیم بعد از سیو شدن کابلو جدا کردم وارد همون قسمت شدم روی اسم نرم افزار که علامت ؟ بودش ولی اسمش بود sakhr وارد device بعد هم install زدم ولی قبول نکرد و نشد .( لطفا راهنماییم کنین )

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیزم از راهنمایی قبلیت ممنونم / من موقعی که می خوام اس ام اسی که شخص دیگه ای واسم ارسال کرده رو فورواردش کنم واسه یکی دیگه شما ارسال کننده اول / در بالای متن اس ام اس نوشته می شه
    <forwaeded from +0912......> راهی هست که اینجور نشه یا حتما باید وقت گذاشتو edit کردش ؟
    خیر راهی نداره. باید قبل از ارسال ویرایش کنی.

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

11 PC Suite

سلام من کبل یو اس پی گوشیمو وصل کردم بعد رو گزینه دانلو دبل کلیک کردم سیوش کردم تو قسمت docoment گوشیم بعد از سیو شدن کابلو جدا کردم وارد همون قسمت شدم روی اسم نرم افزار که علامت ؟ بودش ولی اسمش بود sakhr وارد device بعد هم install زدم ولی قبول نکرد و نشد .( لطفا راهنماییم کنین )
    شما اگه پك نرم افزاري همراه گوشيتون يا همون PC Suite را كامل نصب كرده باشيد، نيازي نيست كه نرم افزارها را براي نصب روي گوشي منتقل كرده و سپس اقدام به نصب اونها كنيد.
    پس از نصب PC Suite به صورت كامل، كافيه گوشي خود را بر روي كريدل يا همون پايه اي كه امكان اتصال تلفن همراه را به PC فراهم مي آورد، قرار دهيد و فايل نرم افزاري را كه مي خواهيد بر روي گوشي نصب كنيد، با كليك بر روي آن اجرا كنيد. اين جوري تمام مراحل نصب از روي كامپيوتر شما هدايت مي شه و به خطاهايي نظير آنچه برشمرده ايد هم معمولاً بر نمي خوريد.
    پس از كليك بر روي فايل sis مورد نظر، پنجره اي باز مي شه و نام سپلاير يا همون توليدكننده نرم افزار نمايش داده مي شه و يا اگر چنين اطلاعاتي در دسترس نباشه به شما هشدار داده مي شه كه توليدكننده مشخص نيست... شما بر روي Next كليك مي كنيد و پنجره اي ظاهر مي شه كه درايوهاي گوشي و ميزان فضاي خالي اونها رو نمايش مي ده و از شما مي پرسه نرم افزار مورد نظر را كجا مي خواهيد نصب كنيد... در بعضي موارد هم كه يك نرم افزار مشخص اجزاي جداگانه اي براي نصب داره در انتهاي نصب ماژول اصلي نرم افزار، پنجره اي ظاهر مي شه كه روي اون نوشته Add Component كه براي نصب ماژولهاي جانبي نرم افزار مانند فونت اين جور چيزا كاربرد داره هر چند كه اين بخشها را نيز مي توان با كليك بر روي آنها به صورت جداگانه نصب كرد.
    Last edited by comet; 03-03-2007 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

11 فارسي نويس براي P990i

comet جان، پست های جالب و مفیدی بود. اگه ممکنه یه سری ابزار و برنامه برای UIQ3 معرفی کن. ظاهرا تو تاپیک برنامه ها خیلی به این ورژن توجهی نشده. فکر کنم نیاز اکثر کاربران UIQ3 فارسی نوشتن و دیدن صفحات وب فارسی و همینطور فرستادن SMS فارسی باشه. غیر از برنامه (البته کرک شده) هیچ مطلبی نمیشه راجع به مثلا P990 گفت، چون واقعا بی نقصه. به همین دلیله این تاپیک اینقدر خلوته. منتظر پستهای خوبت هستم...
    ديدم در جواب دوستمون فرياد همين نرم افزاري را كه من الان مي خوام معرفي كنم، پيشنهاد دادين. ظاهراً اوني كه شما لينك دادين ترايال هستش من همون رو به همراه سريالش آپلود كردم ولي تست نكردم چون مدتيه كه به فارسي نويس نيازي ندارم. به هر صورت شما يا دوستان ديگر آزمايش كنند اگر سريال جواب داد، اين جا خبرش رو بذارن تا همه مطلع بشن. البته دو نفر كه از اون استفاده كردن مي گفتن مشكلي نداشتن.
    راستي يكي از مسائلي كه سبب شد بر خلاف شما با P990 موافق نباشم، ظاهر نازيباي اون هستش.
    به هر صورت نرم افزار مورد بحث را با حجم 461 كيلوبايت از نشاني زير دريافت كنيد:
    پسوورد: comet

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

11 ترديد

راستي من از نوشتن در اين تاپيك يه مقدار اكراه دارم آخه بعد از اينكه اون چند تا پست اول رو نوشتم متوجه شدم، دوستمون حميد يه سري چارچوبها براي اينجا مشخص كرده و هنوز ترديد دارم اين چيزايي كه من نوشتم با راهبرد تعيين شده براي اين تاپيك در تضاد و تنافر هست يا نه؟!
    من در پستهاي قبلي چند پيشنهاد دادم اما ظاهراً دوستون حميد رفته سربازي و عملاً براي مدتي امكان رسيدگي به مواردي كه طرح كردم، وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

11 توجه

ضمناً توجه داشته باشيد اين نرم افزار بر روي سيمبين 7 و UIQ 2 تست شده و جواب داده. ظاهراً شما P990 دارين.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ديدم در جواب دوستمون فرياد همين نرم افزاري را كه من الان مي خوام معرفي كنم، پيشنهاد دادين. ظاهراً اوني كه شما لينك دادين ترايال هستش من همون رو به همراه سريالش آپلود كردم ولي تست نكردم چون مدتيه كه به فارسي نويس نيازي ندارم. به هر صورت شما يا دوستان ديگر آزمايش كنند اگر سريال جواب داد، اين جا خبرش رو بذارن تا همه مطلع بشن. البته دو نفر كه از اون استفاده كردن مي گفتن مشكلي نداشتن.
    راستي يكي از مسائلي كه سبب شد بر خلاف شما با P990 موافق نباشم، ظاهر نازيباي اون هستش.
    به هر صورت نرم افزار مورد بحث را با حجم 461 كيلوبايت از نشاني زير دريافت كنيد:
    پسوورد: comet

comet جان بی زحمت هرازچندگاهی یه سری هم اینجا بزن و یه کمکی به ما بکن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

14 مدل باتری P990

از همه دوستانی که P990 دارن درخواست میکنم مدل باتری گوشییتون رو اینجا ذکر کنید. قاعدتا یکی از این دو مدل هست: BST-34 یا BST-33 . البته اونطور که من فهمیدم اصلش مدل 34 هست ولی گوشی من مدل باتریش 33 هستش. حالا نمیدونم اینجا اینطوریه یا این فروشنده سرمو کلاه گذاشته
    البته حدود 2.5 ماه هست که خریدمش و تصادفی هم متوجه این موضوع شدم. پس لطفا بگید مدل باتریتون چیه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •