تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: ديپلومات يا كينگ يا لرد ، كدومشو ترجيح ميدين ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم از کینگ استفاده کردم هم از لرد لذا لازمه چند تا نکته رو بهت بگم
    1=کینک رو میتونی در 4 تا dvd پیدا کنی و لرد رو در 5 تا dvd البته در مورد نسخه جدید یا همان لرد 2007 یک نکته است و ان اینکه در برخی از کامپوترها اتوران نمیکنه و باید یک فایل کوچولو موچولو از سایت مربوطه دانلود کنی به نام لرد رپیر
    در کل تعداد برنامه های لرد بیشتر و جدیتره من مقایسه کردم ورژن لرد جدیدتره البته از نظر کینک هم خوبه من دادم هر 5 تا dvd لرد رو با 800 تومان برام کپی کردن و الان دارم ازشون استفاده میکنم
    بهتره لرد بگیری و البته اگر اتوران نکرد باید حتما فایل رو دانلود کنی چون تمام شماره سریالها توی اتورانشه

2. این کاربر از rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

پيش فرض

كسي بسته هاي نرم افزاري ديگه اي نميشناسه كه قفل نداشته باشه
    کینگ پرند تا قبل از این CD هاش قفل نداشت ، ولی این سری آخر ( و جدید ) قفل دارند... ولی DVD هاش قفل ندارند ...شما میتونید DVD های این شرکت رو که 4 تا هستند بگیرید، برنامه هاش براحتی روی هارد کپی میشن...آخرین مجموعه لرد 5 تا DVD اند ، برنامه هاش قفل ندارند ولی کرکشا ، قفل دارند و نمیشه روی هارد کپی کرد...

4. این کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

یه مطلب دیگه ... قراره شرکت پرند مجموعه جدیدش رو ( که برنامه هاش ویستا ساپورته ) تا دو سه هفته دیگه ( شاید هم زودتر ) به بازار بفرسته ... امکان داره شرکتهای دیگه هم تا قبل از عید یا زودتر مجموعه برای فروش داشته باشند...شما از مسول فروش اونها بپرسید...

6. این کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا سایتی نیست که بشه لرد یا پرند رو خرید البته راست بگه چون من یه مجموعه کینگ گرفتم از یه سایت با عنوان 2006 ولی وقتی رسید دیدم نرم افزاراش ماله 2004 اگه سایت معتبری میشناسید که بشه آنلاین خرید بگید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

پيش فرض

حالا سایتی نیست که بشه لرد یا پرند رو خرید البته راست بگه چون من یه مجموعه کینگ گرفتم از یه سایت با عنوان 2006 ولی وقتی رسید دیدم نرم افزاراش ماله 2004 اگه سایت معتبری میشناسید که بشه آنلاین خرید بگید
    این آدرس و سایت اصلی شرکت پرند :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه rk1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

king 2007 قفل نداره. علت اینکه روی هارد کپی نمیشه اینه که در نامگذاری فایل های setup از کاراکترهای غیرمجاز ویندوز استفاده کرده یعنی |setup| .
    برای کپی روی هارد از برنامه هایی مثل Iso Buster میشه استفاده کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12 فکر کنم تا حالا کسی مجموعه لرد رو از این جمع نخریده و گرنه اونو پیشنهاد می دادید

مجموعه نرم افزاری لرد با قیمت تقریبی ۱۲۰۰۰ تومان در اغلب ایران یافت می شود. این مجموعه شامل ۵ دی وی دی است. به نظر من به جای اتلاف حجم با لای از پول خود به سی دی های متفرقه یک پک از این دی وی دی ها را بگیرید و لذتش را ببرید. البته بنده از طریق یکی از دوستان خوبم این مجموعه را پیدا کردم خودم قبلا از تاپ سی دی و کینگ استفاده می کردم ولی لرد واقعا لرد است و هر چه بخواهید از شیر مرغ تا جان آدمیزاد (البته در مفهوم نرم افزاری ) دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجموعه نرم افزاری لرد با قیمت تقریبی ۱۲۰۰۰ تومان در اغلب ایران یافت می شود. این مجموعه شامل ۵ دی وی دی است. به نظر من به جای اتلاف حجم با لای از پول خود به سی دی های متفرقه یک پک از این دی وی دی ها را بگیرید و لذتش را ببرید. البته بنده از طریق یکی از دوستان خوبم این مجموعه را پیدا کردم خودم قبلا از تاپ سی دی و کینگ استفاده می کردم ولی لرد واقعا لرد است و هر چه بخواهید از شیر مرغ تا جان آدمیزاد (البته در مفهوم نرم افزاری ) دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

...........
    Last edited by raymond10171; 10-05-2007 at 13:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

12

سلام دوست عزیز
    من هم از کینگ استفاده کردم هم از لرد لذا لازمه چند تا نکته رو بهت بگم
    1=کینک رو میتونی در 4 تا dvd پیدا کنی و لرد رو در 5 تا dvd البته در مورد نسخه جدید یا همان لرد 2007 یک نکته است و ان اینکه در برخی از کامپوترها اتوران نمیکنه و باید یک فایل کوچولو موچولو از سایت مربوطه دانلود کنی به نام لرد رپیر
    در کل تعداد برنامه های لرد بیشتر و جدیتره من مقایسه کردم ورژن لرد جدیدتره البته از نظر کینک هم خوبه من دادم هر 5 تا dvd لرد رو با 800 تومان برام کپی کردن و الان دارم ازشون استفاده میکنم
    بهتره لرد بگیری و البته اگر اتوران نکرد باید حتما فایل رو دانلود کنی چون تمام شماره سریالها توی اتورانشه

مشکل آتوران لرد حل شده . من زنگ زدم می گن استمپر dvd رو عوض کردن و فقط 1000 تای اول مشکل داشته که یک ماه پیش تمام اونها فروش رفته و الان دیگه در بازار موجود نیست . پس با خیال راحت این مجموعه بی نظیر رو بخر . مطمئن باش دیگه سراغ کینگ یا تاپ سی دی نمی ری. البته اگر ورژن 2007 تاپ سی دی رو بگیری می بینی که تمام مطالب و عکسهاش برای ورژن 2006 لرد می باشد. یه چیز دیگه اینه که این محصول کار شرکت پروشات پارس مهر می باشد و نوین پندار فقط فروشنده انحصاری این کاره. من هم مثل این دوستمون به شما استفاده از مجموعه بی نظیر لرد رو پیشنهاد می کنم. می تونین با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مجموعه رو با ارسال رایگان بخرید . امیدوارم جواب خود رو گرفته باشید.
    Last edited by raymond10171; 10-05-2007 at 13:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •