نميدونم چي شده حالا كد اول هم درست كار ميكنه و هيچ اروري نميده
فقط باز هم تصوير ندارم وقتي حتي با فايل اجرايي مستقل هم اجرا كردم تنها يك صفحه سياه مياد و وقتي اولين دكمه رو ميزنم كل صفحه بسته ميشه
و در اين ميان هيچ شكلي نميبينم
نميدونم چي شده حالا كد اول هم درست كار ميكنه و هيچ اروري نميده
فقط باز هم تصوير ندارم وقتي حتي با فايل اجرايي مستقل هم اجرا كردم تنها يك صفحه سياه مياد و وقتي اولين دكمه رو ميزنم كل صفحه بسته ميشه
و در اين ميان هيچ شكلي نميبينم
یه مقدار جالب شد! ولی اینطور من نمیتونم کمکی کنم. چند تا دیگه از دوستان کد رو امتحان کردن.نميدونم چي شده حالا كد اول هم درست كار ميكنه و هيچ اروري نميده
درست کار میکنه. تو کد هم مشکلی دیده نمیشه. تنها تغییری که من توش ایجاد کردم ، مربوط به initgraph
و آرگومان سومش بود. همین.
به نظر شما ميتونه به كارت گرافيك و عدم نصب صحيح اون ربط داشته باشه
البته ويندوز همينطوري هم تصاوير رو خوب نشون ميده ولي ميگم شايد به خاطر عدم نصب صحيح كارت گرافيك نميتونه چيزي نشون بده
نظرتون چيه
قبل از این که درباره کارت گرافیک صحبت کنیم ، بهتره شما یه برنامه ساده رو تست کنین.
مثلا برنامه زیر رو که عینا از help برنامه ی TurboC برداشتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه رو امتحان كردم اما باز هم نه در كامپايلر تصويري ديدم و نه در فايل اجرايي
در ضمن بگم اصلاً نه كامپايلر ارور داد و نه در زمان اجرا ارور داشته و با f7 كه خط به خط تست كردم تمام توابع مانند همين تابع setcolor يا تابع line همه اجرا شدند بدون نقص و فقط تصوير ندارم
Last edited by rouhallah; 21-06-2007 at 15:06. دليل: غلط نگارشي
salam
mishe begi comlileret chie?
age ba turboC kar mikoni gahi in moshkelat tabiie! ye compilere dige ro emtehan kon bebin dorodt mishe ye na!
dar zemn baiide moshkel az karte grephic bashe az moshkel az oon bashe ghaedatan bayad ba baz kardane filehaye ejraii ke graphic daran(mesl bazi ha) moshkel dashte bash. albate na ba hamashoon
باسلام به شما
دوست عزيز ، من از توربو سي ++ ورژن 3 استفاده ميكنم
khob too c++ bekhosoos turbo aksar oghat az in moshkelat pish miad chon aksaran library grafic eshoon naghese o dorost kar nemikone. compileret ro avaz kon e dor dige emtehan kon.
oon moshkelhaii ro ke goftam ba baghieye filehaye tasviri(be khosoos baziha) nadari?
با سلام دوباره به دوستان عزيزدر ادامه توصيه هاي شما من يك كامپايلر ديگه نصب كردماما در اين كامپايلر وقتي ميخواهم برنامه رو اجرا كنم خطاي زمان اجراي پيدا نكردن فايلEGAVGA.BGIرو ميدهبا توجه به اين كه من در پوشهBGI
خود اين فايل رو دارم بايد چكار كنم
لطفاً راهنماييم كنيد
دوباره سلام
شرمنده به خاطر تاخیر.فایل BGI رو براتون می ذارم اونرو UnZipش کنین و به جای قبلیش کپی کنین. منتظر نتیجه هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)