وای!!!!! مهران قربونت برم!! بالاخره این hello رو دیدمخدا عمرت بده بابا!! آخر می تونم برم صفحات بعدی اون کتاب لعنتی رو هم بخونم!
مسلما بازم مشکل خواهم داشت و میام اینجا..اما مرسی خیلی!
وای!!!!! مهران قربونت برم!! بالاخره این hello رو دیدمخدا عمرت بده بابا!! آخر می تونم برم صفحات بعدی اون کتاب لعنتی رو هم بخونم!
مسلما بازم مشکل خواهم داشت و میام اینجا..اما مرسی خیلی!
بابا از اول می گفتین دیگه! الان با بقیه برنامه هام می تونم کار کنم! دمش گرم بابا ! چه حالی میده!! کف!!!
دوستان نگین می دونم خیلی خنگم!
آقا این فقط همون فایل index.php خودشو نشون میده..با اون hello رو فقط! به جای hello حالا هر چیم می ذارم کار نمی کنه! ]چه بدبختی شده ها!! چه کنم؟!! :((
آقایون بازم سلام!!
یه پیشنهاد دیگه واسه خودم دارم!!
شما لطف کنین یه کتاب دیگه اصلا بهم معرفی کنین که از اول تو ویندوزو یاد بده بره تا آخر!! دیگم مزاحم شما ها نمیشم به مولا!! اولین موردی که تو این 5 سال که با کام کار می کنم اعصابمو خورد کرده..نمی خواد راه بیاد با من انگار!
دوستان مشکل منو مجتبی حل کرد..دمش گرم..می تونین برین به این آدرس ..مطمئنا واسه همتون مفید واقع میشه..مخصوصا اگه سرچ کنین و مقالاته دیگشم بخونین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا..این پی سی ورد چرا اینجور می کنه..لنکشو فیلتر کرده...برین به این جا پس..فقط فاصله ها رو از بین ببرین دیگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o o r i a.com/showthread.php?tid=60
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)