تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: گوشي تا 750000 تومان

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

من رفتم گوشی بگیرم , همین n73 از فروشنده پرسیدم رجیستر شدست؟ گفت نه! بعد گفت گوشی های نوکیا رجیستر نمیشن و فقط سریال نامبر دارن! راست میگفت؟! یه وقط نگیرم ببینم کار نمیکنه؟! قیمتش هم رنگ مشکی_نقره ای 480 تومن بود رم یه گیگ هم میداد 24 تومن . خوب بید** ؟

**:( این بید همون بود , بید!!!)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

راستی از کجا میشه فهمید گوشی رجیستر شدست؟ و چجوری بفهمیم ورژن گوشی چنده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی از کجا میشه فهمید گوشی رجیستر شدست؟ و چجوری بفهمیم ورژن گوشی چنده؟
    در مورد سؤال اول: اگه گوشي ريجستر نشه سيمكارتتو بندازي توش كار نمي كنه. مفهوم ريجستر يعني ثبت. ثبت شماره سريال گوشي در مخابرات كه با اين كار تو مخابرات يه راه برا اين گوشي آزاد مي كنه همينو بس. و اين امكانات هم شايد شايد وجود داشته باشه كه تأثيري رو سيمكارتت بكنه مثل ابسوزونتش. البته اين نظر شخصيمه شايد 100 درصد غلط باشه كه سيمكارت رو بسوزونه.

واما در مورد ورژ گوشي كه اين مورد هزاران بار در اين مبحث ها ذكر شده بگردي پيدا ميكني ولي برات مي نويسم
    تو گوشي نوكيا اين كد رو از راست به چپ بخون و واردش كن * مربع 4تا صفر مربع
    خواستي اطلاعات كامل گوشي رو تو نوكيا بدست بياري مثلا اينكه گوشيت تعمير شده صفره يا كاكردست كي ريليز شده و از اين جور حرفا اين كد رو بده: * مربع 92702689(اعداد را از چپ بخون) مربع

و توگوشي هاي نوكيا بايد مي گن ورژن گوشي 4 به بالا باشه ولي تو N73 كه فعلا 3 هستش يعني 3 به بالا

سوني اريكسون هم خواستي اينه : راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

ياحق

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

14

من رفتم گوشی بگیرم , همین n73 از فروشنده پرسیدم رجیستر شدست؟ گفت نه! بعد گفت گوشی های نوکیا رجیستر نمیشن و فقط سریال نامبر دارن! راست میگفت؟! یه وقط نگیرم ببینم کار نمیکنه؟! قیمتش هم رنگ مشکی_نقره ای 480 تومن بود رم یه گیگ هم میداد 24 تومن . خوب بید** ؟

این سوالم رو هم جواب بدین

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید که سوال ها دیر به دیر یا دم میاد ضمن جواب دادن به سوال بالایی لطف کنید و بگید موقع خرید از کجا بفهمم کوشی ساخت کجاست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد گوشي هاي سري N‌ چون سازندش فنلانده و امتيازش مال خودشه و گوشي هاي تازه به دورووون رسيده اي هستند مال خود فنلانده
    هميشه برچسب داخل گوشي رو خوب نيگا كن (زير جا باتري) ببين نوشته باشه Made in Finland‌ و دستنخورده باشه و با كدهاي نوكيا وارد گوشي شو و بررسي كن شماره سريال نوشته شده زير باتري با شماره ي داخل گوشي (كه با كد مي توني بهش دست پيدا كني و در تاپيك هاي قبل بهت گفتم) با شماره ي جعبه يكي باشند.

ولي از منابعي شنيدم كه مي گه چين هم مي زنه با اسم فنلاند واي واي واي...
    و مثلا 10 تومن گرون تر مي ده چون اين مورد دقيقا تو قطعات كامپيوتري صدق مي كنه و كاملا درسته.

گوشي اگه ريجستر نشه تو مخابرات كار نمي كنه اين يك. و منظورش اينكه گفته شماره سريال داره به نظرم اينه كه گوشي اي كه اولين بار قانوني وارد ايران شده مثلا N73‌ريجستر شده و يه شماره سريال خاص داره كه تو مخابرات ثبت شده الان اين هكرها و استادان اين كار و موبايل فروشا ميان همون شماره سريال گوشي ريجستر شده رو مي زننن به همهي گوشي هايي كه قاچاق وارد شده يا ريجستر نشده و اين هم از مخابرات قابل پيگيريه. ببين گوشي رو برو از جاي مطمئن بگير با گارانتي خوب حالا اگه گارانتي نداشت لااقل از جاي مطمئن مطمئن . چون امروزه گوشي خيلي خطره دزدي زياد شده و مخابرات خيلي گير مي ده.
    در مورد N73‌مي گن هنگش زياده من خودم مي خواستم بخرم والا موندم حتي فريم وير يا همون ميان افزار ورژن 3 به بالاش آمده ولي مي گن هنگش كم شده و به ماهي دو بار كفاف داده. اونايي كه مي گن گوشي ما هنگ نمي كنه حتما برنامه نصب نمي كنن يا برنامه هاي خاصي دارند كه با اونا هنگ نمي كنه و يا ..... ولي خود شركت نوكيا اعلام كرده كه بستر نرم افزاري اين گوشي ايراد داره. درسته دوربين و صداي عالي داره ولي خوب به هنگش نمي ارزه چون هي هنگ مي كنه و مجبوري باتريشو دربياري آخرش سيمكارتت مي سوزه و گوشي برات عذاب مي شه. موندم چي بخرم خودم شايد P990‌سوني اريكسون خريدم. ولي ببين پول الان تو جيبت بنده ي تو هستش كاري نكن كه تو بنده ي پول بشي يعني پولو بدي به گوشي و رو دستت باد كنه و بموني هاج و واج كه اين گوشي رو به كي بفروشي.
    برادر خانم من موبايل فروشي بزرگي داره يعني بزرگترين موبايل فروشي يه مركز استان رو داره رضايت نداد كه N73‌به من بده گفت P990 خوبه ولي زنگ زدم تهران پيش يه آشناي آشنام گفتم چي بخرم گفت من فروشندم بهت N73‌رو پيشنهاد مي دم چون فروشش زياده گفتم برو ببينيم با... پول مگه علف خرسه من يك ساله تمومه پي گوشيم ولي هنوز نخريدم ولي اينو بگم بهت P990 فقط دوچيزش مشكل بزرگ بزرگيه يكي اينكه دوربينش 2 مگا پيكسله و 3 نيست و لنزش معموليه (البته لنز رو زياد زياد جدي نگير) دودم اينكه مثلا 600 تومنه انتظار صداي خيلي توپي ازش داري و لي اينجوري نيست نمي گم خوب نيست ها نمره ي خيلي خوب مي دم بهش نه عالي يكم بزرگه اونم برا بزرگيش دليل داره و باتريش عاليه و آنتن دهيش هم عاليه مثل نوكياهاي اصله اصلا مو نمي زنه.
    اين تجربيات من بود ولي با اين حال هنوز گوشي نخريدم
    من از قيمت بازار هم سردرنميارم جنسش اصل باشه خوب باشه 10 تومن گرون هم مي دم بعضي مواقع خداشاهده 200 تومن گرون هم دادم.

در مورد اين موضوع بگم كه مي گن شماره ي 7 و 8 گوشي هاي نوكيا يكي مي گه بايد صفر باشه يكي مي گه صفر و يك باشه چون ديدم گوشي هاي مجار هم اينجورين ديدم اين قانون اصلا درست نيست و نقض زيادي داره پس رو اين حساب نكن شايد يه سايتي از نوكيا باشه كه شماره سريال گوشيتو بدي بگه اصله يانه ولي در مورد باتري كه اصل باشه يا نه سايت هايي هستند.
    ياحق
    Last edited by hello_hello; 23-02-2007 at 01:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اونایی که ان73 دارن راضین. به نظرم خوبه!

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب معلومه کسایی که N73 دارن نمیگن بده، یعنی نمیتونن بگن.
    ببین فرض کن تو رفتی یه جنسی رو خریدی که دوستات هم دارن و بهت توصیه کردن که تو هم بخری. بعد کلی بالاش پول میدی و کیف میکنی که یه چیز توپ خریدم. بعد یه مدت که میگذره،میبینی که نه اونجوریا هم که میگفتن نیست، همش اذیت میکنه و دردسرش زیاده. بعد یه مدت بعد که دوستاتو میبینی، راجع به اون جنس صحبت میشه و میپرسن که راضی هستی یا نه. با وجود اینکه همتون میدونید که جنس چقدر اذیتتون کرده و نمی ارزیده که اینهمه بالاش پول بدین، به خاطر اینکه ضایع نشین و غیره، همه کلی تعریف و تمجید میکنین و همه جا هم تبلیغات کاذب میکنین که عجب چیز توپیه و هیچ جنس مشابه هم به پاش نمیرسه و البته همش هم با سفسطه و بدون دلیل و منطق درست و حسابی تا شاید یه کم اینجوری آروم بشین و قضیه رو ماسمالی کنین...
    قصه N73 هم همینطوره. یکی از نمونه هاش همین کلوپ N73 هستش و سایر طرفداراش که نمیدونم خوندی چه جوری از گوشیشون صحبت میکنن، انگار ناموسشونه.
    ولی خیلی جالبه ها...کلوپ P990 وجود نداره. ظاهرا این گوشی هیچ مشکل و مسئله ای نداره و هیچ کسی هم سوالی راجع بهش براش پیش نیومده. البته واقعا هم همینطوره، من هیچ مشکلی باهاش ندارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ببین فرض کن تو رفتی یه جنسی رو خریدی که دوستات هم دارن و بهت توصیه کردن که تو هم بخری. بعد کلی بالاش پول میدی و کیف میکنی که یه چیز توپ خریدم. بعد یه مدت که میگذره،میبینی که نه اونجوریا هم که میگفتن نیست، همش اذیت میکنه و دردسرش زیاده. بعد یه مدت بعد که دوستاتو میبینی، راجع به اون جنس صحبت میشه و میپرسن که راضی هستی یا نه. با وجود اینکه همتون میدونید که جنس چقدر اذیتتون کرده و نمی ارزیده که اینهمه بالاش پول بدین، به خاطر اینکه ضایع نشین و غیره، همه کلی تعریف و تمجید میکنین و همه جا هم تبلیغات کاذب میکنین که عجب چیز توپیه و هیچ جنس مشابه هم به پاش نمیرسه و البته همش هم با سفسطه و بدون دلیل و منطق درست و حسابی تا شاید یه کم اینجوری آروم بشین و قضیه رو ماسمالی کنین...
    قصه N73 هم همینطوره. یکی از نمونه هاش همین کلوپ N73 هستش و سایر طرفداراش که نمیدونم خوندی چه جوری از گوشیشون صحبت میکنن، انگار ناموسشونه.
    ولی خیلی جالبه ها...کلوپ P990 وجود نداره. ظاهرا این گوشی هیچ مشکل و مسئله ای نداره و هیچ کسی هم سوالی راجع بهش براش پیش نیومده. البته واقعا هم همینطوره، من هیچ مشکلی باهاش ندارم.
    ای بابا! پس من چی کار کنم؟؟؟ برای من عکس و کیقیت صدا خیلی مهمه! ! این n93i چرا نمیاد؟؟ اصلآ از کجا معلوم که n93i گوشی خوبی باشه و بهتر از n73 عکس بگیره و امکانات دیگش از n93 بهتر شده باشه؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه عزیز اینجوری نیست ما کلی پول بالاش دادیم خیلیم راضیم و داریم حال میکنیم این شمایی که پوله بیشتری دادی واسه پی 990 (( p مخففه پاره آجر )) حالا روت نمیشه بگی پشیمونی و به ان73 حسودیت میشه آخه هیچکس پی 990 رو گوشی حساب نکرده که براش یه کلوپ بزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •